Συνάντηση εργασίας Επάρχου Κω Περιφερειακού ΑστυνομικούΔιευθυντή και διοικητή ΚΥΤ Κω παρουσία του Βουλευτή Ι. Παππά

7
6372
Από το Facebook του Βουλευτή Ιωάννη Παππά:
«?Σύσκεψη με την Έπαρχο Κω, Κωνσταντίνα Σβύνου, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγο Λουκά Θάνο, και τον διοικητή της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής Κω, Γιάννη Φραγκούλη.

?Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το ζήτημα της περαιτέρω ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων στο Πυλί της Κω και εν γένει σε όλο το νησί.

??Μέσα από τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, εργαζόμαστε και επιλύουμε καίρια ζητήματα, με σκοπό την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας και σιγουριάς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των νησιών μας.

#προχωράμε»
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήπιαμε το καφεδάκι μας τα είπαμε και όλα στον αυτόματο .
    Πολιτικοί γλάστρες δια πάσα Ανθή και φυτά

  2. ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ……. ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ……..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙ?????ΛΥΣΕΙΣ??????ΞΕΡΙΖΟΣΕ ΤΟ ΡΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ……1ον) δεν εχεις κακαλα
    2ον) ΤΑ……..!!!!!!!

  3. Εθυμοτυπικη προφανώς η συνάντηση. Για τις φώτο πάντα. Αποτέλεσμα βγάλαμε? Ποιος θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα των πολιτών και συγκεκριμένα του Πυλιου? Έχουν κάνει το χωριό Σομαλία. Άχρηστοι. Να τους αλλάξουμε όλους όλους ακούτε?

  4. φέρτε κι άλλες Φιλιππινέζες για τους Νεάντερταλ στο Πυλί.Αν αυτοί είναι προσφυγες πολέμου όπως μας τους πρωτολανσαρανε εγώ είμαι ο Ντόναλντ.

  5. Εδώ παππας εκεί παππας που είναι ο παππας !!!! Μας έταξε Νοσοκομείο, Γιατρούς Δικαστήριο, Κλειστό Γυμναστήριο, Κρουαζιέρα, Νέα Σεγκεν κα. Και από όλα αυτά τι πήραμε;;;;; Η απάντηση δικιά σας!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ