Ρόδος: Από θαύμα σώθηκε Ροδίτης ποδηλάτης, αφού έπεσε σε ακάλυπτο φρεάτιο!

1
7549

Ένα ακάλυπτο κι άκρως επικίνδυνο για κάθε οδηγό δικύκλου φρεάτιο, 5χλμ. πριν την Κρητηνία, ήταν η αιτία που πριν από τρεις βδομάδες, γνωστός Ροδίτης ποδηλάτης στην κατηγορία βετεράνων, κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

Αφού έπεσε στο φρεάτιο δεξιά, στη συνέχεια, μιας και δεν υπάρχουν σε ‘κείνο το σημείο προστατευτικά στον δρόμο, βρέθηκε στα βράχια προς τη θάλασσα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα στα πλευρά και στη σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συναθλητές του ποδηλάτες θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου, αφού είναι τέτοιο το σημείο που μπορεί ανά πάσα στιγμή κάποιος δικυκλιστής να κινδυνεύσει ξανά. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι η ζωή του αθλητή σώθηκε λόγω του ότι υπήρχε ασθενοφόρο εκείνη τη μέρα που ξεκίνησε από τη Σορωνή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.
Το θέμα από ‘δω και πέρα είναι να γίνει ό,τι πρέπει, ώστε να προστατευτεί το επικίνδυνο σημείο…

Πηγή: rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλή ανάρρωση φιλαράκι μου ! Όλοι στη Κω προσεχόμασταν για σένα ! Είσαι γερος είσαι μεγάλη ψυχή ! Με το καλό να ξαναγυρίσεις σε αυτό που αγαπάς και να περνεις πάλι πάντα πρωτιές ! Zeppelins club KOS

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ