Π.Τολόζης Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών ΒΣΔ: Δε λειτουργεί η ΟΠΚΕ Κω, εδώ και 3 μήνες Ι Από το 2011 δεν έχουν ενισχυθεί τα τμήματα πρώτης γραμμής

10
12915

Την υποστελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών στα Δωδεκάνησα και κυρίως στην Κω, καταγγέλλει μιλώντας στο kostv ο πρόεδρος των αστυνομικών Βόρειας Δωδεκανήσου Πέτρος Τολόζης, ο οποίος επισημαίνει πως το 1/3 της αστυνομικής διεύθυνσης περιορίζεται στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και των δομών που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή μας και τονίζει πως από το 2011 έχουν να ενισχυθούν με προσωπικό, τα τμήματα πρώτης γραμμής της Κω, ενώ φέτος ενισχύθηκε η ΣΕΝΓΚΕΝ με έντεκα άτομα.
Αξίζει να σημειωθεί πως αποτέλεσμα της υποστελέχωσης είναι η μη λειτουργία της ΟΠΚΕ στην Κω, εδώ και τρεις μήνες και η ομάδα ΔΙΑΣ να έχει ελαττώσει τις περιπολίες λόγω υποστελέχωσης, ενώ ερωτηθείς για την ανάγκη για πεζές περιπολίες επισήμανε πως αυτό δεν είναι εφικτό με το υπάρχον προσωπικό.
Ο κ. Τολόζης υπογράμμισε πως η Κως δυστυχώς δε βρίσκεται στον κατάλογο των νησιών που τη θερινή περίοδο ενισχύεται λόγω τουρισμού και έφερε ως παράδειγμα την Σαντορίνη που ενισχύθηκε με 180 άτομα.
Υπογράμμισε δε πως η Β΄Αστυνομική Διεύθυνση θα έπρεπε να είχε 366 άτομα προσωπικό και έχει 240.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έχουμε περισσότερους αστυνομικούς από το Μεξικό ρε παιδιά έλεος πόσους ακόμα θέλουμε έχουμε καινούργια περιπολικά τελευταία τεχνολογία η κυβέρνηση με το παραπάνω είναι δίπλα σας τι άλλο να πω ετοιμάζει ο υπουργός προσλήψεις ειδικούς φρουρούς και συνοριοφύλακες και άλλους αυτά τα ολίγα.

    • έχουμε αστυνομικούς Μιχάλη η πως σε λένε τέλος πάντων αλλά οι κυβερνήσεις που και εσύ ψηφίζεις για να φας ένα κόκκαλο έχουν ρημάξει τον τόπο και τους έχουν μαζέψει όλους στα σπίτια 🏡 τους στα βόρεια προάστια των Αθηνών.

  2. μην απολογιστε,
    γνωρίζουμε ότι και η περιφέρεια και η κυβέρνηση μας έχουν παρατήσει στο έλεος του Θεού στα πάντα-ολα

  3. Ο υπουργος εχει στειλει και με το παραπάνω ατόμα σε λιγο θα είστε πιο πολύ απο του δημότες τις κω ελεος…….

  4. Τα νούμερα λένε πάντα τα μεγαλύτερα ψέματα ανάλογα πως τα κοιτάς.Ποσοι είναι οι αστυνομικοί ανά 1000 κατοίκους στην Ελλάδα και πόσοι σε άλλες χώρες;Τώρα αν η υπηρεσία σας είναι προβληματική και η ηγεσία σας στον κόσμο της να τα βάζετε μαζί της.Εμεις πληρώνουμε παρά πολλούς αστυνομικούς για την ασφάλεια μας και ασφάλεια δεν έχουμε.Καποιοι το παίζουν αρχηγοί.Τι κάνουν;

    • Ο αριθμός των αστυνομικών καθορίζεται και από την διάθεση των πολιτων να πειθαρχήσουν σε νόμους και κανόνες π.χ. Ο Γερμανός θα πειθαρχήσει οπότε δεν απαιτείται η αστυνομική παρέμβαση. Ο Έλληνας ο τσαμπουκάς, ο μάγκας (μάγκας βέβαια μόνο στο Ελληνικό έδαφος και στο εξωτερικό πρόβατο) αρνείται να πειθαρχήσει σε οτιδήποτε του επιβάλλεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ