Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ. στηρίζει την 24ωρη γενική απεργία που αποφασίστηκε από τα σωματεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

0
2549

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Β.Σ.Δ. καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και των σωματείων τους που με ετοιμότητα και μαχητικότητα συνεχίζουν να δίνουν έναν δίκαιο αγώνα για πάνω από 4,5 χρόνια, μέχρι η τσιμινιέρα της ΛΑΡΚΟ να καπνίσει ξανά.

Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ. στηρίζει την 24ωρη γενική απεργία που αποφασίστηκε από τα σωματεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και το ΕΚ της περιοχής την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Αδέλφια της ΛΑΡΚΟ  δεν είστε μόνοι σας!

Ο αγώνας σας είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

                                                    

Καταγγέλλουμε την ενέργεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού των εργαζομένων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης έπειτα από ανακοίνωση που εξέδωσαν για να εκφραστούν κατά της επίσκεψης στελεχών του ΝΑΤΟ στο Μουσείο, κατόπιν αιτήματος της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού.

 

Η ανακοίνωση αυτή έλεγε τα αυτονόητα! Ότι την ίδια ώρα που υπάρχουν προβλήματα στην λειτουργία του Μουσείου, όπως έλλειψη προσωπικού, απλήρωτοι μήνες εργασίας, το ΥΠΠΟ έδωσε άδεια να ανοίξει για να εξυπηρετήσει του ΝΑΤΟικούς και μάλιστα εκτός ωραρίου!

 

Ουσιαστικά πρόκειται για μια προσπάθεια να εξωραϊστεί η εικόνα του ΝΑΤΟ και από πολεμοκάπηλος οργανισμός να εμφανιστεί σαν ένας οργανισμός ειρήνης και πολιτισμού, την ώρα που η χώρα μας και ειδικά η Αλεξανδρούπολη, εμπλέκεται πιο βαθιά στον πόλεμο στην Ουκρανία, την ώρα που το ΝΑΤΟ στηρίζει τη δολοφονία χιλιάδων παιδιών στην Παλαιστίνη.

 

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες του Αρχαιολογικού Μουσείου και απαιτούμε εδώ και τώρα να ανακληθεί η ΕΔΕ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ