Οι εκλογές πέρασαν, τα προβλήματα μένουν | Γράφει ο Γιάννης Χατζηδαυίδ

7
5459

Οι εκλογές έγιναν , πέρασαν τα μηνύματα δόθηκαν αυτοί όμως το χαλβά τους. Προσανατολισμένοι στην αντιλαϊκή,παλιομοδίτικη, αναχρονιστική πολιτική τους             

Μόνο που τώρα το ξεπούλημα το ονόμασαν πλάτη του ιδιωτικού τομέα προς το ΕΣΥ. Την πλάτη όμως την ζητούν από τους απλούς γιατρούς και όχι από τους επιχειρηματικούς ομίλους που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ξεκοκαλίζουν παχυλά πακέτα από τα δανεικά ( ταμείο ανάκαμψης ) και εμείς εδώ θριαμβολογούμε για την έλευση αγροτικού γιατρού . Θριαμβολογούν για την ηλεκτρονική κάρτα εργασίας. Μπορούν λέει και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μα χτυπάνε την κάρτα τους και στο κινητό. Δεν μας είπαν όμως για το περαιτέρω ξεχείλωμα του χρόνου εργασίας . Την κατάργηση του πενθημέρου την ονόμασαν περεταίρω διευθέτηση του εργασιακού χρόνου .Για την διάλυση φορέων και δημοσίων υπηρεσιών λόγω έλλειψης μόνιμου προσωπικού τσιμουδιά.

Και εμείς εδώ είμαστε αγανακτισμένοι γιατί το 2017 δεν έκανε προσλήψεις ο δήμος .

Πρέπει να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη αποφάνθηκαν για άλλη μια φορά. Την αναφέρουν λες και δεν φταίει η αντιλαϊκή πολιτική για τα δεινά που αντιμετωπίζει καθημερινά ο πολίτης , αλλά σαν να είναι φάντασμα. Έκαναν λοιπόν τα ξόρκια τους και αποφάνθηκαν ότι το πρόβλημα θα λυθεί με ένα pass τα Χριστούγεννα προς του πιο ευάλωτους. Και εμείς εδώ τυφλωμένοι από την κατά χιλιάδες αύξηση των αφίξεων και την έκρηξη των επιδοτούμενων μεγαθηρίων, δεν βλέπουμε ότι το νερό στερεύει, η Κως έχει γεμίσει σκουπίδια και ότι γύρω γύρω έχει γεμίσει λύματα . Δεν βλέπουμε ότι οι εργαζόμενοι για να καλύψουν ξένες ανάγκες δουλεύουν ατελείωτες ώρες , λιποθυμούν στις δουλειές τους , ότι εκατοντάδες συνταξιούχοι αφήνουν στο σπίτι την πίεση , το ζάχαρο , την άνοια, τις πάνες ς ακράτειας και πάνε χαρωποί στη δουλειά . Μην είστε μηδενιστές θα πουν κάποιοι , κάτι θα έκαναν σωστά . Σωστά : Ο πρωθυπουργός,  και ακολούθησαν το παράδειγμα του  ο δήμος και η περιφέρεια , αντέδρασε δυναμικά . Έστειλε επιστολή προς τους ανωτέρω του. Κατέθεσε τα συμπεράσματα του. Και ποια ήταν αυτά ; Ότι με την ακολουθουμένη συμφωνημένη πολιτική τους , είτε αφορά την ακρίβεια είτε την διάλυση των υπηρεσιών είτε την πολιτική προστασία , τα έκαναν σαλάτα . Για αυτήν την σαλάτα όμως ο μόνος που δε φταίει είναι ο ελληνικός λαός.

Για αυτό πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση από τώρα μέσα στο καλοκαίρι , να μην μένουμε στις διαπιστώσεις , να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα. Οργανωμένοι και αποφασισμένοι να τους στείλουμε το δικό μας γράμμα . Να καταλάβουν ότι η κοροϊδία και η παραπλάνηση τελείωσαν , ότι η ζωή μας μας ανήκει.

Η αμφισβήτηση αυτής της ανυπόφορος κατάστασης  μπορεί να πάρει χαρακτηριστικά ανατρεπτικών αγώνων

Σε αυτούς το ΚΚΕ έχει πάρει θέση

 

Γιάννης  Χατζηδαυΐδ

Συν/χος    ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ

Μέλος  της Λ.Σ. Δήμου Κω

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θέλετε το ΕΣΥ ναι η όχι;Ποιοι θα δουλέψουν εκεί ;Γιστροι η οι μεγαλοϊδιοκτήτες;Το πρόγραμμα σας θα υποχρεώνει γιατρούς να δουλεύουν στα νοσοκομεία ναι η όχι;Θα δίνετε μεγαλύτερους μισθούς από που;Από τους φόρους που θα πληρώνουν οι μεγάλοι που θα κλείσετε;Οι εκλογές πέρασαν αλλά οι σκουριασμένες ιδέες κάποιον παραμένουν.ΑΛΗΘΕΙΑ εσείς κύριε έχετε απάντηση σε τι διαφέρει το ΚΚΕ από τις απόψεις της ΧΑ η των υποκατάστατων της;Σε τι έχετε διαφορετική άποψη;

  2. Εγω έχω να πω το ΚΚΕ 100 χρόνια κόμμα και ο Βελόπουλος μόνος του πήρε μεγαλύτερο ποσοστό.Τι ακριβώς πρεσβεύουν αλήθεια;Απλά να έχουν τον κόσμο τους μαντρωμένο και από γονιό προς παιδί να είναι σταθεροί να περνούν την επιχορήγηση.

    • ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
      ΚΑΛΛΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ……ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ Ο ΘΕΩΔΟΡΟΣ ΚΩΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ????????? ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΧΑ …….ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΤΕ……….ΒΟΟΟΟΔΙΑ!!!!!

  3. Θέλετε την Ελλάδα βόρεια Κορέα και οι άλλοι Ταλιμπανισταν. Δεν τραβάτε όλοι σας προς Ανατολή να ησυχάσουμε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ