Ρόδος: Απατεώνας παριστάνοντας τον γιατρό επιχείρησε να εξαπατήσει ηλικιωμένη με το πρόσχημα εμπλοκής του παιδιού της σε τροχαίο ατύχημα

0
2350

Έπιασαν ξανά δουλειά οι απατεώνες στη Ρόδο, παριστάνοντας αυτή τη φορά τους γιατρούς και ζητώντας μεγάλο χρηματικό ποσό ή χρυσές λίρες, προκειμένου να χειρουργήσουν – τάχα- συγγενικό τους πρόσωπο που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα!

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, στο χωριό Παραδείσι της Ρόδου, όταν ο άγνωστος δράστης, τηλεφώνησε σε ηλικωμένη γυναίκα και την ενημέρωσε ότι είναι χειρουργός στο Νοσοκομείο της Ρόδου και ότι πρέπει να εγχειρήσει άμεσα την κόρη της η οποία ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ο ίδιος μάλιστα, ζήτησε να στείλει δικό του άτομο – βοηθό στο σπίτι της ηλικιωμένης στο Παραδείσι έτσι ώστε να του δώσει τα χρήματα ή χρυσές λίρες όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα, αν και στην αρχή τρομοκρατήθηκε,  ευτυχώς δεν πίστεψε τον απατεώνα και ζήτησε να μιλησει με τον γαμπρό της. Ο γιατρός – μαϊμού πάντως, είχε και γι αυτό δικαιολογία, λέγοντάς την ότι είχε πάει να… δώσει αίμα.

Το περιστατικό κατήγγειλε στη «Ρ» η οικογένεια και αναμένεται να κατατεθεί αναφορά και στην αστυνομία, έτσι ώστε να εντοπιστούν οι θρασύτατοι απατεώνες.

Πηγή: rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ