Στο «H2O» ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον κ. Γ. Βαληνάκη, καλεσμένοι της οικογενείας Πουλιού

1
9931
print sharing button

Όπως γράψαμε στο vimatisko.gr, ο τέως πρωθυπουργός μαζί με την σύζυγό του Νατάσα, επέλεξαν την Κω για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ο κ. Καραμανλής επισκέπτεται συχνά το νησί όπου συναντά τον επί χρόνια υπουργό του και φίλο κ. Γιάννη Βαληνάκη.

Φιλικούς δεσμούς διατηρεί και με τον Κώο επιχειρηματία κ. Νίκο Πουλιού και για αυτό το λόγο πάντα επισκέπτεται το H20 all day restaurant café , που είναι σημείο συνάντησης και των πολιτικών ανεξαρτήτου κόμματος και χρώματος.
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία που δημοσιεύει αποκλειστικά η εφημερίδα μας, την Κυριακή το απόγευμα την ώρα του ηλιοβασιλέματος, ο κ. Καραμανλής μαζί με τον κ. Βαληνάκη και τις γυναίκες τους, συναντήθηκαν με τον κ. Νίκο Πουλιού και την σύζυγό του κα. Τζουλιέτα.
Το ζεύγος Πουλιού ως άψογοι οικοδεσπότες υποδέχτηκαν τους «γαλάζιους» φίλους στο πάντα φιλόξενο H20 με θέα το Αιγαίο και το μοναδικό τοπίο της Κω.

Αφού απόλαυσαν όλοι γεύσεις τοπικές , ελληνικές και μεσογειακές, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα γύρω από την πολιτική και όχι μόνο.
Τόσο στο Kos Aktis όσο και στο Diamond Beach Life, o Έλληνας πολιτικός ήταν απλός, διακριτικός και προσιτός. Για ακόμη μία φορά απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού μας , συναντώντας τους φίλους του και ανανέωσε το ραντεβού του για μελλοντικές διακοπές.
Σάντυ Λαδικού

Πηγή: https://vimatisko.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ξεφτιλα ενας καραμαν αλις αντι να ειναι σε μια τρυπα και να μην εμφανηστει ποτε ξανα πουθενα τον γλυφετε ακομα?? Ελλας η χωρα του ρουσφετιου και της γλυτσας ΕΜΕΤΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ