Ιατρικός Σύλλογος με Έπαρχο Κω: Θέματα κάλυψης της Δημόσιας Υγείας

11
4404

 

Σε πολύ θετικό κλίμα εξελίχθηκε η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κω με την Έπαρχο Κω-Νισύρου κ. Κων/να Σβύνου. Τα θέματα κάλυψης της Δημόσιας Υγείας απασχόλησαν εκτενώς τη συζήτηση και από τη διαβούλευση προέκυψαν προτάσεις οι οποίες στο άμεσο μέλλον θα προωθηθούν στο Υπουργείο Υγείας.

Σημαντική ήταν η κοινή άποψη για την προώθηση προληπτικών δράσεων κατά τη διάρκεια του έτους αλλά και οι στόχοι ανάδειξης της Κω ως σημείο αναφοράς για θέματα που αφορούν τον τουρισμό και την υγεία.

 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλιστα.Κι αφού ευθιμησατε μεταξυ σας με τόσα Χωρατα που είπατε πήγατε για ένα καφέ αφού λύσατε τα προβλήματα του τόπου.Ο κόσμος πλέον δεν σας παίρνει στα σοβαρά όσο πιο νωρίς το καταλάβετε τόσο καλύτερα.

  2. χαχαχαχα ευθυμισαμε πάλι.Ειδικα με την δεξιά κοπέλα,δεν προλαβαίνουμε να την ακούμε στερεοφωνικά…

  3. Τι μπαρούφες ανεχόμαστε ως λαός!!!!! Ωρες ώρες είναι να απορείς και ταυτόχρονα να θλίβεσαι και να οργίζεσαι. Θράσος απύθμενο χωρίς ενδοιασμούς. Σημεία αναφοράς για την υγεία η Κως!!!!, χωρίς νοσοκομείο, ή μάλλον με το κατ΄επίφαση νοσοκομείο. Σε λίγο θα μας πουν ότι η Κως θα γίνει κέντρο διαστημικών ερευνών μεγαλύτερο από τη ΝΑΣΑ κι εμείς θα χειροκροτούμε την πρωτοβουλία. Τι πρόβατα ή μάλλον γίδια που είμαστε !!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ μας

  4. ναι,να έρθουν τουρίστες για αντιμετώπιση στο πλήρως στελεχωμένο νοσοκομείο μας…

  5. Μην αναδείξετε την Κω ως σημείο αναφοράς για την υγεία γιατί θα γίνουμε ρόμπες. Θα ακούνε Ιπποκράτης και θα τρέχουν μακριά.

  6. Το καλό είναι πως κάθε λίγο βάζουν και ένα στόχο όπλο να τους πυροβόλησουν πότε θα πάρουνε;;;;;;;;;;;;

  7. Ρε σεις το τίτλο που βάλατε στο άρθρο τον σκεφτήκατε;;; Τον συζητησατε;;Ούτε πρωταπριλιά να τον βάζατε δεν θα σας πιστεύανε.

  8. Ναι και μόλις τελειώσατε ήρθε η δασκάλα και σας είπε ότι θα πάτε εκδρομή με το νέο διαστημόπλοιο.Τι ακούνε τα μάτια μας θεέ μου;;;Αυτοί μας φτύνουν στα μούτρα μας κι εμεις ανεχόμαστε τις κρυαδές τους.

  9. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΟΜΩΣ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ, ΚΑΝΕΝΑ 3ΩΡΟ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.

  10. Ηλία, γιατρέ μου τι δουλειά έχεις εσύ με αυτούς; Εσύ ένας επιστήμον άνθρωπος αγαπητός στην κοινωνία της Κω να κάθεσαι και να ακούς τέτοιες βλακείες; Συγνώμη αλλά δεν σε τιμά να είσαι εκεί

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ