Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Σύμη: Η αστυνομία διαψεύδει την εκπομπή Live News που υποστηρίζει ότι είχε...

Σύμη: Η αστυνομία διαψεύδει την εκπομπή Live News που υποστηρίζει ότι είχε λάβει από την Πέμπτη υλικό από τις κάμερες ασφαλείας

1
5785

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σημερινό ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο αναφέρεται σε κατοχή και μη αξιοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ. βίντεο με τις κινήσεις του Βρετανού παρουσιαστή και το οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε παραδοθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας πριν την ανεύρεση της σορού του.

 

Η πραγματικότητα είναι ότι το βιντεοληπτικό υλικό περιήλθε στην κατοχή της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την ανεύρεση της σορού. Τονίζεται πως από το μέχρι στιγμής προανακριτικό υλικό δεν προκύπτει πτώση του Βρετανού παρουσιαστή από ύψος.

Συγκεκριμένα, τα βίντεο ντοκουμέντα που δημοσιοποιήθηκαν, δείχνουν τη διαδρομή του Μάικλ Μόσλεϊ λίγα λεπτά πριν χάσει τη ζωή του, στα οποία ο παρουσιαστής του BBC αποτυπώνεται να περπατά μέσα από το χωριό Πέδι.

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Live News σχετικά με τον Βρετανό δημοσιογράφο του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ ο οποίος είχε εξαφανιστεί στη Σύμη και βρέθηκε νεκρός χθες την Κυριακή (9/6).

Συγκεκριμένα, τα βίντεο ντοκουμέντα που δημοσιοποιήθηκαν, δείχνουν τη διαδρομή του Μάικλ Μόσλεϊ λίγα λεπτά πριν χάσει τη ζωή του, στα οποία ο παρουσιαστής του BBC αποτυπώνεται να περπατά μέσα από το χωριό Πέδι.

O Μόσλεϊ ξεκίνησε με τα πόδια καταμεσήμερο από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι που έφτασε, μετά από περίπου δύο ώρες, στο σημείο όπου τελικά βρέθηκε νεκρός.

Στις 13:30 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ο Μόσλεϊ ξεκίνησε από τον Άγιο Νικόλαο, χωρίς κινητό τηλέφωνο με μια ομπρέλα και πήρε ένα επικίνδυνο μονοπάτι μέσα από το βουνό με απόκρημνους βράχους για να κατέβει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας και πιθανότητα ζαλίστηκε.

Πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος από το bar κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός του Μόσλεϊ, έχουν καταγράψει όλες τις κινήσεις του.

Η αστυνομία είχε λάβει το οπτικό υλικό από την Πέμπτη

Οι κάμερες δείχνουν τον Μόσλεϊ να κάνει μία πορεία 50 μέτρων μέσα σε 20 λεπτά. Σύμφωνα με το Live News, το υλικό από τις κάμερες είχε παραδοθεί στην αστυνομία από το βράδυ της Τετάρτης ή από την Πέμπτη.

Ο ιδιοκτήτης του beach bar φέρεται, όταν ενημερώθηκε για την εξαφάνιση, να πήγε το υλικό στην αστυνομία.

Ωστόσο, οι Αρχές δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν από τις κάμερες ασφαλείας ώστε να εντοπίσει τη σορό νωρίτερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αμααααανννννν τολμισε η ελλ αστυνομια να διαψευση τον εγγυρο και εκριτο νεοδημοκρατικοδημοσιογραφο ευαγγελατο????? θα ξυλωθειτε ολοι!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ