ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, για να βάλουμε στοπ στην αλαζονεία του κυρίου Μητσοτάκη, στην ανάλγητη και αντιλαϊκή πολιτική του

4
4796

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου ευχαριστεί όλους και όλες που επέλεξαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 για την ανάδειξη των βουλευτών, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Και οι τέσσερις ευρωβουλευτές μας, στη θητεία που αρχίζει από εδώ και πέρα, θα προσπαθήσουν να προσφέρουν τα πάντα για να μπορεί να υπάρξει η Ευρώπη των πολλών και των λαών, η Ευρώπη για το περιβάλλον και την οικολογία, την κλιματική προσαρμογή, την αμυντική και στρατηγική αυτάρκεια και αυτονομία.

Υποσχόμαστε σε όλους τους πολίτες της Βόρειας Δωδεκανήσου, ανεξαρτήτως της επιλογής τους στις εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 ότι είμαστε εδώ για να ακούμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών των νησιών μας και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την επίλυσή τους.

Προβληματιζόμαστε έντονα για το τεράστιο ποσοστό αποχής στις εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 και ανησυχούμε για την αύξηση των ποσοστών ακροδεξιών σχηματισμών τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Και τα δύο αυτά προβλήματα θα αποτελέσουν θέμα συζήτησης και σχετικών αποφάσεων σε τοπικό αλλά και κεντρικό κομματικό επίπεδο.

Με βάση τα ποσοστά των κομμάτων:

Η Νέα Δημοκρατία χάνει 13 ποσοστιαίες μονάδες περίπου σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου 2023. Προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο, χρησιμοποιώντας πολλά τρικ και αυτό για να συνεχίσουν την ανάλγητη πολιτική πρακτική τους.

Στον  ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα επιθυμούσαμε υψηλότερο ποσοστό, όμως το 15% είναι ένα ποσοστό εφαλτήριο για να βρεθεί ξανά το κόμμα μας σε τροχιά κυβερνώσας αριστεράς. Δεχτήκαμε πόλεμο και λάσπη από το σαθρό παλιό πολιτικό σύστημα και τα διάφορα συμφέροντα. Το ίδιο και ακόμα χειρότερα ο Πρόεδρος του κόμματός μας, Στέφανος Κασσελάκης. Παρόλα αυτά μείναμε όρθιοι και απογοητεύσαμε πολλούς που πίστευαν και ήθελαν τον αφανισμό μας.

Με αίσθημα ευθύνης θα αναλύσουμε λεπτομερώς τα αποτελέσματα και θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, για να βάλουμε στοπ στην αλαζονεία του κυρίου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του. Να βάλουμε στοπ στην ανάλγητη και αντιλαϊκή πολιτική τους.

 

 

Για το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Της Ν.Ε Β. Δωδ/σου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

 

Δημήτριος Χασαπλαδάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρώτον ο κύριος Κασελάκης δεν αναφέρθηκε στον λόγο του το βράδυ των εκλογών σε αριστερά οπότε ετοιμαστείτε να γίνετε και εσείς κέντρο – φιλελέ ότι έκανε και ο Μητσοτάκης και πήρε το 41% το 2023.
    Και δεύτερον σε όλη την Ευρώπη τα κόμματα που κέρδισαν δεν τα αποκαλούν ακροδεξιά οπότε πρέπει και εσείς να κόψετε αυτή την καραμέλα. Οι τάσεις είναι πλέον 2. Η woke ατζέντα με ότι περιλαμβάνει και η αντι-woke ατζέντα. Αποφασίστε με ποιόν θα είσαστε.

  2. Που ζητε αλήθεια τώρα;Δεν καταλάβατε το φτύσιμο που φάγατε από τον κόσμο;Δεν σας θέλει απλά λέει στο Μητσοτακη να προσπαθήσει περισσότερο.Είναι η μόνη λύση.Αυτό έδειξαν οι εκλογές.

  3. ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ. Μίλησε το αποτέλεσμα-Πάγωσε ο Παπαδάκης

    Oι αποδείξεις, τα στοιχεία και οι ενδείξεις που δείχνουν ότι έγινε νοθεία, όπως είπε ο Βελόπουλος στον Παπαδάκη αφήνοντας τον με ανοιχτό το στόμα. Η απίστευτη περίπτωση όπου ψήφισαν ΝΔ με ποσοστό πάνω από 92%. Αυτό δεν λένε τα κανάλια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ