Δηλώσεις Γιώργου Νικητιάδη, Θεοδόση Νικηταρά και Ντίνας Σβύνου μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος για τις Ευρωεκλογές

2
4127
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ,  Γιώργος Νικητιάδης ψήφισε στο 2ο Γυμνάσιο της Κω, συνοδευόμενος από την περιφερειακή σύμβουλο Ευτυχία Σταθοπούλου.
Σε δηλώσεις του ο κ. Νικητιάδης εξέφρασε την εκτίμηση του για μεγάλη αποχή στις σημερινές εκλογές , με την ευθύνη να είναι των πολιτικών. Επισήμανε πως  στόχος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ είναι η δεύτερη θέση μετά το άνοιγμα της κάλπης και να υπάρχει μια ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση.  Τόνισε πως το διακύβευμα των Ευρωεκλογών είναι πως η Ευρώπη που χρειάζεται αλλαγή, χρειάζεται να δημιουργεί περισσότερα ταμεία, δική της εξωτερική πολιτική,  να δείχνει ενδιαφέρον για τα κράτη. Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές,  απηύθυνε και  η περιφερειακή σύμβουλος Ευτυχία Σταθοπούλου.

Στο Γυμνάσιο  Ζηπαρίου ψήφισε για τις Ευρωεκλογές ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς
Ο δήμαρχος  έφτασε στο εκλογικό τμήμα λίγο μετά τις 11:30 το πρωί συνοδευόμενος από τον αδελφό του Ντίνο με τη σύζυγο του κ.Μαίρη.
Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος  είπε « Η αποχή δεν είναι λύση, είναι απολίτικη συμπεριφορά . Ψηφίζουμε για  το μέλλον της Ευρώπης,  η οποία φαίνεται πως έχει χάσει τον προσανατολισμό της . Οι Ευρωεκλογές  πρέπει να έχουν στο επίκεντρο το μέλλον της Ευρώπης και δεν πρέπει αυτές  να  αντιστοιχούν σε Εθνικές πολιτικές. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε αλλιώς. Αναμένουμε πάντως πως θα αντιδράσει ο λαός μετά το άνοιγμα της κάλπης»
Η έπαρχος Κω Νισύρου κ.Ντίνα Σβύνου, ψήφισε στο 1ο ΓΕΛ Κω και στις δηλώσεις της επισήμανε , « Η ισχυρή Ελλάδα όπως έχει καταστεί τα τελευταία χρόνια από τις εξαιρετικ​ές πρωτοβουλ​ίες του πρωθυπουργο​ύ​,  πρ​έπει ​ συνεχίσουμε να τι ενισχύουμε . Σήμερα ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα, είναι ​ύψιστο δημοκρατικό μας δικαίωμα και ψηφίζουμε τους καλύτερους, αυτούς που εμπιστευόμαστε​,  για μια δυνατή Ευρώπη που νομοθετεί και βγάζει προγράμματα μέσα από τα οποία και η χώρα μας μπορεί να ενισχυθε​ί» 

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/30089-meiomeni-i-kinisi-stis-kalpes-kai-stin-ko

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τουλάχιστον ο κόσμος αρχίζει να αφυπνίζεται σιγά σιγά
    Ουδείς εξ αυτών των πολιτικών δεν νοιάζεται για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας.
    Το ζούμε καθημερινά βλέποντας τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ μας, την ΠΑΙΔΕΙΑ μας, την ΑΚΡΙΒΙΑ στα ραφια, την κουλτούρα των ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΓΑΜΩΝ, τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ από επενδυτές, την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ από οικονομικά σκάνδαλα των πολιτικων, και πολλά άλλα που ο κόσμος τους ΣΙΧΑΘΗΚΕ όλους αυτούς τους ΣΩΤΗΡΕΣ της …τσέπης τους.
    Δείτε τι γίνεται στο εκλογοδικείο. Εάν ισοψηφισουν δύο της ίδιας παράταξης ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ γιατί θα χάσουν όχι την ευκαιρία να σώσουν την πατρίδα, αλλά τα χρηματα από κάθε πηγή και τα αξιώματα που απορρέουν από την εκλογή τους στην θέση του ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ μαζί με τα άλλα 299 λαμόγια.
    Όποιος έχει αντίρρηση ας παραθέσει τις διαφωνίες του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ