Μειωμένο το ενδιαφέρον των Κώων να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές 2024

7
7811
Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών της Κυριακής 9 Ιουνίου έχει αρχίσει. Αν και η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική, αρκετοί είναι οι πολίτες που επιλέγουν να απέχουν από τη διαδικασία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την απαξίωση και την αγανάκτηση τους  στα πολιτικά κόμματα, για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα  της καθημερινότητας των πολιτών.
Ας δούμε το ρεπορτάζ που ακολουθεί , για το αν θα πάνε οι πολίτες της Κω στην κάλπη να ψηφίσουν και με τι κριτήρια.

πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ψήφος είναι ένα δικαίωμα που το έχουμε εμείς,δεν το είχαν όλοι πάντα.Ψηφιζουμε και αφήνουμε τους γραφικούς που δεν έχουν καμία θέση στη κοινωνία μας.

    • Επειδή τις εκλογές τίς έχουν μετατρέψει σε ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ασφαλώς θά προτιμήσω να πάω στην θάλασσα.

    • Θα φτιάξει κάτι εάν ψηφίσω; Το ρεύμα θα μειωθεί; Η ακρίβεια θα χαθεί; Θα πάρω αύξηση να αντιμετωπίσω την ακρίβεια; Πόσα χρόνια τώρα είμαστε σε δημοσιονομική δυσκολία; Δικαίωμα μου είναι και να μην ψηφίσω!

    • Αμέσως μετά την ξεχνούν και τον βιάζουν άνευ σιέλου.
      Και το ρίχνουν στην μάσα την τρελή.
      Αλλά ο κυρίαρχος!!! λαός πάντα ..νανιζόμενος και ασυστόλως και ψηφίζουν πάντα τους ίδιους δυνάστες και εκμεταλλευτές του.
      Γι’αυτό γιόκ νοσοκομεία, γιόκ ιατροί, γιόκ δρόμοι, γιόκ παιδεία, γιόκ φθηνές τροφές, γιόκ γιόκ γιόκ…
      Έχουμε όμως … ΛΑΚΟΥΒΕΣ..
      Viva lòs malákos…

    • Το πρώτο αν έχει διαφορά από το δεύτερο (41-17) τότε δικαίως το πρώτο γίνεται ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ.
      Πολλά και μικρά είναι καλύτερα από τα λίγα και αποδεδειγμένα ΑΧΡΗΣΤΑ.
      Η ΟΜΟΦΥΛΙΑ γυρίζει μπούμερανγκ.
      Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ καταποντιζει τους ανήθικους.
      Ας προσέχανε.

  2. Βεβαίως και θα ψηφίσουμε εμείς οι νέοι . Θα ψηφίσουμε έχοντας στο μυαλό μας τις αθώες ψυχές των Τεμπών , την ανήθικη δικαιοσύνη της Ελλάδας, την κατάντια της υγείας στο νησί και στη χώρα όλη, την κατάντια των σχολείων… τίποτα δε ξεχνιέται πια

  3. θα ψηφισω για τα τεμπη για την ακριβεια, για τις απευθειας αναθεσεις σε κολλητους δισεκατομμυριων, για τις παρακολουθησεις, για τη βαρια φορολογια, για τη διαλυση του ΕΣΥ, για μια καλυτερη ζωη!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ