Ρόδος: Ελεύθερος ο Νορβηγός που αναζητούσε μαθήτριες με αγγελία με τον όρο να μην πλησιάζει σχολεία

1
5989

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι ψαχνε φοιτήτρια να τον συνοδεύσει σε περίπατο επειδή πάσχει από προβλήματα υγείας

Αναβολή για την επόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 πήρε η δίκη του 53χρονου Νορβηγού από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ο οποίος κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Το δικαστήριο ήρε την κράτηση του υπό τον όρο να μην προσεγγίζει σχολεία.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr o 53χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι έψαχνε να βρει φοιτήτρια για να τον συνοδεύσει σε περίπατο, καθώς πάσχει από επιληψία και άλλα προβλήματα υγείας και θέλει βοήθεια. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι ζητούσε να φοράει μπικίνι, γιατί θα πήγαιναν βόλτα στη θάλασσα για μπάνιο και πως νόμιζε ότι έβαλε την αγγελία έξω από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ο 53χρονος φέρεται να έχει προβεί σε ανάρτηση αγγελίας σε πίνακα ανακοινώσεων του 1ου Γυμνασίου Ρόδου σύμφωνα στην οποία ανέγραφε «αναζητώ αδύνατη και κοντή μαθήτρια για να μου κάνει συντροφιά σε περιπάτους για 2 ώρες. Παρακαλώ να φοράς κοντό σορτσάκι και από πάνω ένα μπικίνι. Να μην καπνίζεις. 15 ευρώ. Παρακαλώ συνάντησε με έξω από την ταβέρνα «Στενό». Πέμπτη 13:00».

Επειτα από καταγγελίες γονέων, ο 53χρονος εντοπίσθηκε την 6η Ιουνίου 2024 και περί ώρα 13:00 έξω από ταβέρνα στην οδό Αγίων Αναργύρων όπου θα λάμβανε χώρα το προγραμματισμένο ραντεβού.

Ο Νορβηγός που εικονιζόταν σε φωτογραφία που συνόδευε την αγγελία, εμφανίστηκε στο σημείο αναμένοντας προφανώς να δει εάν θα έρθει κάποια μαθήτρια στο ραντεβού. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ακολούθως τον συνέλαβαν. Διενεργήθηκε κατ’ οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του κατηγορούμενου κατά την οποία ουδέν ανευρέθη.

Σημειώνεται ότι προέρχεται από ευυπόληπτη οικογένεια στην χώρα του και στενό συγγενικό του πρόσωπο είναι δικαστής. Ως συνήγορος υπεράσπισης του παρίσταται η δικηγόρος κ. Ελπίδα Κύρμπαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. φυσικά και αφέθηκε ελεύθερος
    με το νέο ποινικό κώδικα της ΝΔ κινδυνεύει μόνο όποιος τολμήσει να ρίξει χαστούκι σε Ρόμα η Λαθρομετανάστη, ,όσοι είναι Έλληνες και οι Αστυνομικοί που κάνουν τη δουλειά τους. όλοι οι υπόλοιποι αφήνονται ελευθεροι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ