Ικανοποιημένοι από τη μέχρι στιγμής τουριστική κίνηση, δηλώνουν οι επιχειρηματίες των καταστημάτων της Ακτής Ζουρούδη

6
4660

Ικανοποιημένοι από τη μέχρι στιγμής τουριστική κίνηση, δηλώσουν οι επιχειρηματίες των καταστημάτων της Ακτής Ζουρούδη.
Ιδιαίτερα μετά τις κακοκαιρίες του Μαΐου, ο καιρός επιτέλους έγινε καλοκαιρινός και ο κόσμος άρχισε να επισκέπτεται τις παραλίες.
Το θέμα της εύρεσης προσωπικού είναι γεγονός, ιδιαίτερα σε ένα τόσο απαιτητικό και σκληρό επάγγελμα, όπως της εργασίας σε θερινά καταστήματα εστίασης.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να έρθει προσωπικό για την σεζόν, αλλά το βασικότερο πρόβλημα πλέον ειναι η διαμονή του. Εάν συνεχίσει αυτή η ιστορία με τα σπίτια, τότε καθε χρόνο και χειρότερα θα είναι. Καλά που έχουμε και το hotspot!

    • Όπως είναι το σύστημα των Hot Spot είναι αδύνατη η εύρεση προσωπικού από εκεί.
      Καθώς οι νομιμοποιημένοι, πρόσφυγες κλπ που έχουν δικαίωμα εργασίας χάνουν ταυτόχρονα το δικαίωμα στέγασης και σίτησης στο Hot Spot. Εργασία βρίσκουν, σπίτια δεν βρίσκουν πάνε λοιπόν σε άλλους τόπους νόμιμα με αεροπορικά εισιτήρια. Κυριολεκτικά το Hot Spot είναι ο βόθρος των λαθραίων μουσουλμάνων της υφηλίου…

  2. Μην λέτε ότι πάμε καλά,χαλάτε το αφήγημα της αντιπολίτευσης και των ψεκασμένων.Ολα μαύρα να τα λέτε όπως αυτοί και φταίει ο Μητσοτάκης.

    • Έχει γεμίσει ο τόπος φεικ νιουζ. Αφού προψές κάτι διάβασα ότι η φέτα λέει έχει 6,5€ το κιλό! Σ ένα άλλο σάιτ διάβασα ότι το ρεύμα ακριβυνε γιατί δεν παράγουν οι ΑΠΕ,σε άλλο ότι η ακρίβεια στα τρόφιμα είναι εισαγόμενη, σε άλλο ότι δεν υπήρξε εύφλεκτη ύλη στα Τέμπη,σε άλλο διάβασα ότι το Astra Zeneca είναι ασφαλές για νεαρές εγκύους,σε άλλο ότι πλέον η πανδημία Κοβιντ αφορά μόνο ανεμβολιαστους. Πραγματικά έχει γεμίσει ο τόπος φεικ νιουζ. Επιτέλους κάτι πάει να γίνει!
      Καλά και τα εντόπια, αλλά λίγο βαρετά ρε παιδί μου (Κούλης ηγέτης, Τουρκία απομόνωση, κακές πολυεθνικές, σωστή πλευρά κτλ κτλ)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ