Ευχαριστήρια επιστολή Ν.Ο.ΚΩ προς Δήμο Καλυμνίων και εταιρία ΑΝΕΜ

0
2350

Ευχαριστήρια επιστολή Ν.Ο.ΚΩ προς Δήμο Καλυμνίων και εταιρία ΑΝΕΜ

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καλυμνίων για την συνεχή στήριξη, υποστήριξη και βοήθεια που μας προσφέρει.

Σαν όμιλος έχουμε εδώ και χρόνια μια άψογη συνεργασία με τον Δήμο Καλυμνίων και όλα τα στελέχη του Δήμου που εργάζονται στο τμήμα αθλητισμού. Όλοι αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και στηρίζουν τις προσπάθειες μας με όποιο τρόπο μπορούν.

Ο Δήμος Καλυμνίων μας παραχωρεί τα τελευταία χρόνια δωρεάν τη χρήση κολυμβητικής διαδρομής στο δημοτικό κολυμβητήριο της Καλύμνου τα Σάββατα που μεταβαίνει η αγωνιστική μας ομάδα από τη Κω στη Κάλυμνο για προπονήσεις και φέτος, έπειτα από αίτημα μας, μας παραχώρησε και δύο μεταχειρισμένες κολυμβητικές διαδρομές που για εμάς εδώ στη Κω είναι πολύτιμες για την οριοθέτηση των προπονήσεων μας στην θάλασσα.

Εκτός από το Δήμο Καλυμνίων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και την εταιρία ΑΝΕΜ που μετέφερε δωρεάν τις διαδρομές από την Κω στην Κάλυμνο για να στηρίξει τον όμιλο μας.

Η συνεργασία με το γειτονικό μας, αδελφικό μας νησί είναι πολύτιμη και όλοι έχουν σταθεί αρωγοί στο έργο μας. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς! Είσαστε εξαιρετικοί!

 

Εκ μέρους του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Κω

Η Πρόεδρος

 

Παρασκευή Μπαρμποπούλου

6974329087

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ