Μίκα Ιατρίδη από Αγαθονήσι: Νέα Δημοκρατία ισχυρή στην Ευρώπη, για έργα ανάπτυξης και προόδου σε κάθε νησί της Ελλάδας!

1
3271

Μίκα Ιατρίδη από Αγαθονήσι: «Νέα Δημοκρατία ισχυρή στην Ευρώπη, για έργα ανάπτυξης και προόδου σε κάθε νησί της Ελλάδας!»

 

«Ο τόπος μας είναι αυτός που μας προσδιορίζει, αυτός που μας ενώνει και αυτός που μας κάνει ισχυρούς στην Ευρώπη», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, συνομιλώντας με τους συμπατριώτες της στο Αγαθονήσι, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

 

Η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. επισκέφθηκε τους οικισμούς του νησιού και εκτός από τους συμπολίτες της, είχε συνομιλίες και με την τοπική αυτοδιοίκηση για ζητήματα που αφορούν το Αγαθονήσι.

 

Η βουλευτής Δωδεκανήσου και Μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ. κατά την παραμονή της στο νησί, επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 

«Το μεγαλείο των ανθρώπων μας που ζουν εδώ στο Αγαθονήσι, και τα άλλα μικρά νησιά του Αιγαίου μας, είναι λαμπρό όσο το φως του ηλίου πάνω από το Αιγαίο μας, πάνω από τα σύνορα της Ευρώπης!

 

Για αυτό και η Κυβέρνηση μας, με τον Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι μόνο ενισχύει την άμυνα και την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας μας, αλλά παρεμβαίνει ουσιαστικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για την προώθηση της Ευρωάμυνας και τη δημιουργία κοινής αεράμυνας, σε συνεργασία με άλλα κράτη-μέλη της Ένωσης.

 

Περαιτέρω, η πραγματικότητα έχει δείξει ότι με τη Νέα Δημοκρατία ισχυρή στην Ευρώπη, εξασφαλίζονται έργα ανάπτυξης και προόδου σε κάθε νησί της Ελλάδας!

 

Για αυτό και στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, και ακριβώς γιατί εδώ στα Δωδεκάνησα είναι τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ψηφίζουμε και στηρίζουμε τη Ν.Δ., για να έχουμε δυνατή φωνή και μεγάλη διαπραγματευτική ισχύ!»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΙΓΑ ΕΕ…….. σιγα μην σκονταψετε απο την γρηγορη προοδο και την ανακαψη!!!!! μου θελετε και ευρωπη ψωροελληνες!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ