Κως: Κατήγγειλε τον σύζυγό της για κακοποιητική συμπεριφορά τα τελευταία 13 χρόνια – Την απειλούσε και με μαχαίρι

10
1049

 

Έναν εφιάλτη ζούσε τα τελευταία 13 χρόνια μία 33χρονη στην Κω, η οποία κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 30/5, η 33χρονη από την Αλβανία προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα του νησιού και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 45χρονου συζύγου της, επίσης υπηκόου Αλβανίας διότι την απείλησε.

Η μήνυση της γυναίκας σε βάρος του συζύγου της

Επίσης,  σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στην μήνυσή της κάνει λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά του λάμβανε κατ’ εξακολούθηση χώρα τα τελευταία 13 συναπτά έτη με χρήση σωματικής βίας, εξυβρίσεων και απειλών της σωματικής ακεραιότητας της με χρήση μαχαιριού. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 33χρονη δήλωσε πως θα μεταβεί ιδιωτικά για εξέταση από γιατρό και πως δεν επιθυμούσε να κάνει χρήση του panic button, ούτε να μεταβεί σε δομή φιλοξενίας. Της χορηγήθηκε Ενημερωτικό Σημείωμα με Κατάλογο Φορέων και Υπηρεσιών Παροχής Αρωγής σε Θύματα Ενδοοικογενειακής Βίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 45χρονος δεν κατέχει άδεια οπλοφορίας, ενώ δεν έχει σχηματισθεί στο παρελθόν δικογραφία σε βάρος του για κάποιο ανάλογο περιστατικό.

Πηγή: https://www.enikos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. .. Οικονομικά.Οπως κάνουν ΟΛΕΣ… .. Μετά.. Που κοπήκανε.. Θυμήθηκε ότι πριν 13 χρόνια.. Την έδερνε

  2. Αν καταλάβαινες το νόημα αυτό που έγραψα.. Δεν θα ήσουν τόσο βλακας… Πριν 13 χρόνια ξεκίνησε να την δέρνει… Εννοώ,..Η πριν 13 χρόνια δεν είχε πρόβλημα….!!!!!
    Αν τα 12 τελευταία ήταν καλά, και πάλι την έδειρε 1 φορά πριν 13 χρόνια…. Πάλι θα το έλεγε, απλά είπε 13 να ειναι μέσα…
    Δεύτερον.. Μάλλον εσένα σούταρε η γυναίκα…

  3. Η ουσία είναι ότι είναι στην κουλτούρα τους το ξύλο.13 χρόνια τρώει ξύλο και πάλι δεν έκανε τίποτα.Ουτε μήνυση, ούτε panik button, ούτε έφυγε από το σπίτι.Με λίγα λόγια, μια τρύπα στο νερό.Ποιος θα φταίει εάν την επόμενη φορά που θα ξανασυμβεί δεν θα προλάβει να το αναφέρει ή δεν θα τα καταφέρει από το ξύλο; Καμιά φορά τα λάθη πληρώνονται ακριβά….. Κρίμα…. Και μετά θα λένε ότι το είπε αλλά δεν έκαναν τίποτα.Αφου η ίδια δεν επιθυμεί τίποτα, πώς θα γίνει; Άξιοι της μοίρας τους……

  4. Υπο ορους ελευθερος ο Παλαιστίνιος που βίασε βασάνισε και μαχαίρωσε μια Αλβανίδα στην αθηνα. Ο όρος είναι να μην το ξανά κάνει γιατί αν το ξανά κάνει θα τον αφήσουν και πάλι ελεύθερο υπο όρους
    Ωραιοι νόμοι της ΝΔ
    να δούμε αν θα βάλουν μέσα αυτόν εδω

  5. Καλύτερα αργά παρά ποτέ!
    Για την κουλτούρα τους θέλει πολύ δύναμη..
    Ευτυχώς που αυτή η γυναίκα την βρήκε..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ