Πύλη του Φόρου: 7 χρόνια μετά έφυγαν οι σκαλωσιές… Αποκατάσταση; ή Εγκατάσταση;….

6
7222

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλοι κάνουν έργα και άλλοι το παίζουν πατριώτες η λένε το πάτερ υμνών.Ψηφιστε ανάλογα και στείλτε αυτούς που πρέπει στην Ευρώπη.Δεν θα φταίει η Ευρώπη μετά αν στείλετε εκεί γραφικούς.Σκευτητε σήμερα τι έχουμε εκεί και τι έκαναν να θυμάστε,οι βουλευτές της ΧΑ,του Βελόπουλου,του ΚΚΕ,του ΣΥΡΙΖΑ σαν τον Αρβανίτης που έφτιαχνε κείμενα και προοθουσε για ψήφιση ενάντια στην Ελλάδα (λες και οι άλλοι δεν θα ψήφιζαν να περισσέψουν χρήματα για τις χώρες τους,κόβοντας τα από την Ελλάδα)μόνο για να θίξει τον Μητσοτακη.Μαυριστε τους να τελειώνουν.Εχουμε και τις δουλειές μας.Αρκετα ασχοληθήκαμε με τους γραφικούς.

  2. αρχίσουν κάποιοι κάποιοι να λένε πολλά γιατί οι ίδιοι τάζουν σε 2 χρόνια έτοιμο νοσοκομείο και δικαστικό μέγαρο… μην αρχίσουν
    Επίσης μην αρχίσουν οτι είναι δικό τους έργο. Ετοιμο το βρήκαν και τώρα δόθηκαν τα λεφτά και ολοκληρώθηκε
    να λέμε και κάποιες αλήθειες …αλήθειες;;; Τι γίνεται με την ΚΩΑΝ; παίρνει χρήματα ή χωρίς λεφτά θα μείνει το άδειο κτίριο ;

  3. Ρε λαμόγια !!!
    Για το Ασκληπιείο, τη βιτρίνα του νησιού, που καθαρίστηκε κ μέσα κ έξω μετά από δεκάδες χρόνια, τουμπεκί ψιλοκομμένο.
    ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΆΜΗΛΟΙ.

  4. τά ξύλινα είναι κοντρα πλακέ; μήπως νά γινόταν από τάβλες κάπως παλαιικά -μερακλίδικα καί σέ χρώμα πού νά ταιριάζει;καί χωνευτά ακριβώς στά ανοίγματα. είναι λάθος αυτό πού γράφω; ετσι όπως ειναι ,μέ κάθε φωτογράφιση θά γινόμαστε ρεζίλι.

    • έκανα λάθος. είναι μαδέρια καί είναι εξωτερικα γιά νά ανοίγουν καί να βάλλουν κατά τών επιδρομέων. μόνο τό χρώμα δέν αρέσει. συμφωνώ μέ τήν κα Παπαζ/ου ότι θά ήταν καλύτερα νά μήν μπούν ώστε νά περνάει τό φώς.

  5. Εγω λεω να μην περνατε απο κατω γιατι αυτος ο Δημος οπου βαλει το χερακι του ειναι καταστροφικο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ