Γιάννης Χατζηδαυίδ: Πήξαμε στην εναρμόνιση με την Ε.Ε. Καλά είναι πιο ….

6
3598

Πήξαμε στην εναρμόνιση με την Ε.Ε . Καλά είναι πιο ….

Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα τις μεταρρυθμίσεις . Στόχος μας   ο μέσος όρος της  Ευρώπης , μας λέει ο Πρωθυπουργό ς στις προεκλογικές διαφημίσεις  .

Δηλαδή μας λέει δεν φτάνουν αυτά που σας επιβάλαμε ,η εργασία χωρίς όρια, η κατάργηση  του οκταώρου ,του πενθήμερου, η εργασία των  συνταξιούχων, η νομιμοποίηση της διαφθοράς στα νοσοκομεία. Η μετατροπή της υγείας της παιδείας  σε εμπόρευμα.

Απαιτούνται και άλλα. Και το ποια είναι αυτά ,φαίνονται , τα σημάδια είναι φανερά όσο και αν προσπαθούν να τα φτιασιδώσουν προεκλογικά. Η Ιδιωτικοποίηση  του νερού  και των σκουπιδιών  έχει δρομολογηθεί για τα καλά. Οι εργολάβοι  όπως και στο δήμο μας (και με τις ευλογίες του)  καλά κρατούν.

Θα καθιερώσουν μπόνους (έλα εσύ που έφαγες το αυγό κατά τη παροιμία) στο Δημόσιο τομέα. Θα διορίσουν και μάνατζερ. Δηλαδή θα καθιερώσουν τη ρουφιανιά, το γλείψιμο, τον εκβιασμό.

Με την συμμετοχή  των μάνατζερ , ως μαντρόσκυλα, θα μετατρέψουν τον Δημόσιο τομέα υπηρέτη των ιδιωτικών συμφερόντων. Παράδειγμα το νοσοκομείο που θα κατασκευαστεί (κάποτε) στη Κω, το ΕΣΥ που ετοιμάζει ο κ. Γεωργιάδης  ,οι ελλείψεις και η ακρίβεια στα φάρμακα, το πεσκέσι των 300.000 μαστογραφιών προς τον ιδιωτικό τομέα.

Από παλαιότερα βέβαια έχουμε την συμβολή των μάνατζερ στη ΔΕΗ ,στις Τράπεζες, στον ΟΤΕ, στον ΟΣΕ, κλπ  με τα γνωστά πια αποτελέσματα.

Κατανοούμε μας λέει ο Πρωθυπουργός  , ότι λόγω της πολιτικής που πιστεύουμε και ακολουθούμε ,πηγαίνετε στις λαϊκές για φτηνές ντομάτες  μετά το μεσημέρι, αγοράζετε τα ,νόμιμα πια, παρ΄ολίγο  ληγμένα προϊόντα. Δεν φτάνει ο μισθός που σας δίνουμε . Πεινάτε και το κατανοούμε . Πρέπει  όμως να κατανοήσετε και εσείς  ότι κατ’επιταγή της ΕΕ με την οποία συμφωνούμε δεν θα διακινδυνέψουμε για κανένα λόγο τη δημοσιονομική σταθερότητα. Δηλαδή εγγυόμαστε τα υπερκέρδη των πάροχων ενέργειας ,των τραπεζών, των εφοπλιστών των μεγαλοξενοδόχων, των εμπόρων υγείας.

Αυτά μας λέει η Κυβέρνηση αλλά και οι υπόλοιποι < Ευρωπαϊστές> με διάφορες παραλλαγές για να μας πείσουν για την περαιτέρω εναρμόνιση μας με ,την ιμπεριαλιστική πια, Ε.Ε.

Επειδή όμως η πραγματικότητα που ζει ο Ελληνικός λαός  είναι σκληρή και αμείλικτη, επειδή η ζωή μας μάς ανήκει , επειδή ο πλούτος που παράγουμε μας ανήκει ,η παροιμία <τσουκάλι που δε τρώω δε με μέλλει κι αν καεί> είναι ότι πρέπει.

Να τους τσουρουφλίσουμε στις  εκλογές στις 9 Ιουνίου. Να Ψηφίσουμε ΚΚΕ

 

Γιάννης  Χατζηδαυΐδ

Συν/χος    ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ

Φίλος   και   Ψηφοφόρος του ΚΚΕ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν αναφέρατε τις διασυνδέσεις POS,τα φιρμάνια,τις διακριτικές απειλές της Κτηματικής. απειλές

    Πρώτη φορά μια Κυβέρνηση Χουντική,έστησε App για καταγγελία των καταπατητών.Τέτοια έγνοια για τους λουόμενους ούτε ο Μωυσής δεν είχε,αλλά για το δικαίωμα τους εκτός του μπάνιου να φάνε φέτα,να πάρουνε φρούτα να φτιάξουν μια σαλάτα και να σπουδάσουν ένα παιδί..καμιά ,απολύτως καμιά έγνοια.
    Όχι μόνο χαλαρή πούτσα,αλλά και στο πυρ το εξώτερο.
    Η Κυβέρνηση αυτή είναι ότι πιο χουντικό και υπόγειο που ανέδειξε η Ελληνική Πολιτική σκηνή.

  2. Έχω Απορια πάντως.ΓΙΑΤΙ ακριβώς κατεβαίνετε στις ευρωεκλογές;Ποιος είναι ο στόχος σας;Με την Ευρώπη δεν συμφωνείτε δεν έχετε σύμμαχο κόμμα ούτε ομάδα,να ενώθειτε για να βοηθήσετε σε κάποια απόφαση τη χώρα.Βασικα η Ευρώπη σας θεωρεί και έτσι είναι μια κακιά παρένθεση στην ιστορία που κάνατε να υποφέρουν πολλοί.Σας θεωρεί το ίδιο με τα φασιστικά κόμματα.ΑΛΗΘΕΙΑ αντί να γράφετε εκθέσεις ιδεών πέστε επιτέλους.Μια διαφορά που έχετε από την άκρα δεξιά.Μια διαφορά παρακαλώ.Τελος επιτέλους να σας μαυρίσει ο κόσμος.Δεν έχετε λόγο ύπαρξης και ο μόνος λόγος είναι να πάρετε τους μισθούς της Ευρώπης για το κόμμα.Αλλο λόγο δεν βλέπω.

  3. Η αλήθεια είναι το ΚΚΕ 100 χρόνια κόμμα ψάχνει την ψήφο διαμαρτυρίας.Ναι εσείς τόσα χρόνια κόμμα και από την άλλη ο Βελόπουλος έχει μεγαλύτερα ποσοστά ,τυχαίο;

    • Είσαι οι πιο ηλίθιο πέρασε απ την Κω.Ντρέπομαι που σε διαβάζω.Ένα δεξιό τσ….. που νομίζει ότι καθορίζει πολιτική.
      Κρίμα τα παιδιά αν …..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ