Σάκης Χατζηπέτρος: Περαστικά καλέ φίλε έπαρχε και γιατρέ, καλή και ταχεία ανάρρωση! «Και οι γιατροί Αθήνα πάνε…»

4
20967

Με αφορμή πρόσφατο ατύχημα που είχε ο αγαπητός πρώην Έπαρχος Κω και Ιατρός Γιάννης Καμπανής και τη διακομιδή του σε νοσοομείο της Αθήνας έπειτα από κάταγμα, η συγκινητική ανάρτηση του φίλου Σάκη Χατζηπέτρου, Προέδρου Κοινότητας Κω:

ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΕ……
ΦΙΛΕ ΚΑΛΕ ΕΠΑΡΧΕ ΓΙΑΤΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ( σε πρόσφατη συνάντηση μου με υπουργό 7 Μαρτίου αναδεικνύοντας του το σοβαρό πρόβλημα του νοσοκομείου μου λέει ξέρεις πόσες αεροδιακομιδές είχαμε 44 οι 39 ήταν χωρίς ιδιαίτερο λόγο ……. Όχι κύριε υπουργέ έχουμε και καλούς γιατρούς αλλά είναι πολύ λίγοι δεν φτάνουν …..)
Κανένα παθολόγο ένα καρδιολόγο……..
50 χιλ  πληθυσμό τον χειμώνα 150 για καλοκαίρι
Απλά για να μην ξεχνιόμαστε .
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΛΎΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ …….Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΚΑΡΟΤΣΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ 1 – 2 ΜΕΡΕΣ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ …..
Ο πρόεδρος της πόλης
Σάκης Χατζηπέτρος

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να καταργήσετε τα άχρηστα μεσα προβολής σας,ΔΗΡΑΣ κλπ,που κοστίζουν χιλιάρικα και να επιδοτήσετε τις θέσεις γιατρών στο νησί να έρθουν καλοί.Τελος να κράξετε επιτέλους τους ντόπιους γιατρούς που απλά συνταγογραφούν και βολεύονται με αυτό.

  2. Αbraham φίλε μου,ποιος να ήξερε ότι σέρβιρες τον Νουρέγιεφ στο Αίγλη

    ότι σου αγόρασε σπίτι ,ότι είσουν απ τα λίγα άτομα που δούλεψαν στο εξωτερικό, ότι σέρβιρες θρυλικές παρουσίες, όπως ο Διακογιάννης,Βίσση,όλοι οι παπατζήδες μιλούν για σκούφους και αστέρια..
    Όλα αυτά κτίστηκαν απ το μηδέν.
    Γιάννης Κατσαμούνδης.
    Άσε τους ανήθικους παπαγάλους να μιλούν κοτσάνες.

  3. Απορώ γιατί δεν δόθηκε ως είδηση το τροχαίο ατύχημα που αφορούσε τον εν λόγω; Τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης; Τέλος πάντων, κάποιοι έχουν ασυλία, γιατί την ίδια μέρα στο άλλο τροχαίο ατύχημα, γίνατε ολοι τροχονόμοι, δικαστές ενώ σε αυτό, ΚΙΧ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ.Και όλοι γνωρίζουν πως έγινε, γιατί έγινε πρωί, μπροστά σε πολύ κόσμο….. Τουλάχιστον ως είδηση έπρεπε να είχαμε ενημερωθεί……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ