«Βουνό» τα σκουπίδια στο ΚΥΤ στο Πυλί Ι Νέα στάση ΚΤΕΛ, με στόχο την αποσυμφόρηση στο κέντρο του χωριού

13
12651
Νέα στάση ΚΤΕΛ,  τοποθετήθηκε έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Πυλί, με στόχο την αποσυμφόρηση του κέντρου στην περιοχή Αγίου Γεωργίου, μετά από αίτημα της τοπικής κοινωνίας.
Η πρωτοβουλία έγινε σε  συνεργασία της δημοτικής κοινότητας Πυλίου, με την έπαρχο Κω Νισύρου και τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Α.Ε, με στόχο  την αποσυμφόρηση τις ώρες αιχμής και την αντιμετώπιση κυκλοφοριακών ζητημάτων.
Στο σημερινό πρώτο δρομολόγιο, βρέθηκε η έπαρχος κ.Σβύνου με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Χατζησεβαστό οι οποίοι αναφέρθηκαν στην  συνέργεια για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος με τον κ.Αριστείδη Μαραγκό από τα ΚΤΕΛ, αλλά και  στο «Βουνό» από σκουπίδια έξω από το ΚΥΤ στο Πυλί που δεν τιμούν κανένα και δημιουργούν ιδιαιτέρως σοβαρά προβλήματα στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΤ ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΟΣΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

  2. Έλεος!!!!!!!
    Η στάση έχει μπει εδώ και 4 χρόνια με προεδρο πυλιου Θεόδωρο Παχο.
    Ανύπαρκτη κοινότητα Ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή!!!!
    Υπομονή με αυτούς πού μπλέξαμε.

  3. Δηλαδή θα στερήσετε από τους Πυλιώτες τη δυνατότητα να μετακινούνται στην πόλη της Κω με το λεωφορείο των 10.30; Ας ρωτήσετε πόσοι ηλικιωμένοι και μη εξυπηρετούνται από αυτό το δρομολόγιο…ντροπή να λειτουργεί το ΚΤΕΛ και οι αποφάσεις που παίρνονται με τη λογική του κέρδους.
    Αυτή δεν είναι λύση, είναι αποκλεισμός.
    Επίσης, θα έπρεπε να είχατε σταματήσει τα εγκλήματα που γίνονται στο Πυλί με τη συμβολή σας και αφορούν τη μετατροπή των δύο λατομείων (Λίμνη και Κοκκινόγιες) σε παράνομους σκουπιδότοπους, στους οποίους συχνά γίνεται και καύση! Απορώ πώς δεν έχει επέμβει Εισαγγελέας για αυτά τα εγκλήματα.
    Η κοινωνία του Πυλιού βοά!

  4. το ότι θα αρρωστήσουμε όλοι από το υποτιθέμενο βιολογικό το έχει αντιληφθεί κανείς;

  5. αργησατε πολύ να κινητοποιηθείυτε τοσοι μηνες περασαν ελπίζω να μην ξαναγυρισουμε στα παλια οταν κλίσει η σεζον του καλοκαιριου

  6. Φωτογραφίες Φωτογραφίες δηλώσεις και τίποτα να έχει γίνει. Ένας σκουπιδότοπο παντού. Φοβάσαι να κυκλοφορήσει κανένας δεν βγαίνει μπροστά τώρα γιατί το κέρδος στα μαγαζιά μεγάλο. Θα καούμε ζωντανοί με την πρώτη πυρκαγιά γύρω από το καμπ. Κύριοι είστε λίγοι Λυπάμαι.

  7. Μιας και τους θρέφουν, τους ποτίζουν,τους δίνουν επιδόματα για να κάνουν βόλτες και να αγοράζουν κινητά και τριγαριλικια απ’ τα μίνι μάρκετ του νησιού μας όλοι οι λαθρομετανάστες που βρωμιζουν τον τοπο μου με την παρουσία τους και μόνο,Ας τα μαζέψουν αυτοί όλα!!

  8. Δηλαδή εγώ που παίρνω το λεωφορείο των 10:30 να πάω στην δουλειά μου πρέπει να περπατάω στην στάση του ΚΥΤ???

  9. με τα απόβλητα δεν μας στον Άγιο Αντρέα και την Αγία Μαρίνα δεν μας λέτε τι κάνατε ,,?????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ