«Διάλογοι της Νισύρου»: 4 – 7 Ιουλίου, 2024

0
3576
«ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ 2024»
4 – 7 Ιουλίου, 2024
Νίσυρος

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Ιδρύματος και «Διαλόγων της Νισύρου»,

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε ότι οι επόμενοι «ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ», «ΔΙΑΛΟΓΟΙ της ΝΙΣΥΡΟΥ 2024», θα λάβουν χώρα στο ξεχωριστό νησί της Νισύρου, από  Πέμπτη έως Κυριακή, 4-7 Ιουλίου, 2024.

Σε αυτή την Συνάντηση, οι «Διάλογοι της Νισύρου», η Δεξαμενή Σκέψης για την ανάδειξη των Μικρών Νησιών και της Ανατολικής Μεσογείου σε μία περιοχή βιώσιμης ανάπτυξης, πολιτισμικής αλληλοκατανόησης και συνεργασίας, θα πραγματευτούν και θα αναδείξουν τους προβληματισμούς, προτεινόμενες λύσεις και εφαρμογές βιώσιμων πολιτικών στα μικρά νησιά και στην γεωπολιτική της Ανατολικής Μεσογείου.

Θα εξετάσουν θέματα που αφορούν την ενέργεια, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, το περιβάλλον, την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και γεωπολιτικά ζητήματα της Ανατολικής Μεσογείου.

Σας προσκαλούμε να προγραμματίσετε από σήμερα την παρουσία σας στους «Διαλόγους της Νισύρου 2024», διασφαλίζοντας τη συμμετοχή σας σε αυτούς τους σημαντικούς «Διαλόγους», που θα προσφέρουν πολλές δυνατότητες, διδάσκοντας και μαθαίνοντας.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς στις επόμενες ενημερώσεις μας θα βρείτε ενδιαφέροντα στοιχεία για τη θεματολογία και τους ομιλητές. Με χαρά θα ακούσουμε τις σκέψεις και τις προτάσεις σας.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στη Νίσυρο, 4-7 Ιουλίου του 2024, στους «Διαλόγους της Νισύρου 2024» για μια εμπειρία γεμάτη «Διάλογο», γνώσεις, ιδέες και οράματα!

Για περισσότερες πληροφορίες:
«NISYROS DIALOGUES»
SUSTAINABILITY PARTNERSHIP GROWTH
Bridging the East Med  
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ