Δολοφονία εργολάβου στη Ρόδο: «Τον χτυπούσαν με πέτρες ενώ ψυχορραγούσε» (ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο)

2
7203

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες και το βίντεο-ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά του άτυχου εργολάβου που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο φως συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τα τελευταία λεπτά πριν τη δολοφονία του εργολάβου από πατέρα και γιο.

Ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών, έχει καταγραφεί σε βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στο Φαληράκι της Ρόδου να αγοράζει τσιγάρα, να μιλάει στο κινητό και να ετοιμάζεται να πάει στο μοιραίο ραντεβού. Λίγα λεπτά αργότερα ο 53χρονος ξενοδόχος, μαζί με τον 20χρονο γιο του, όπως ομολόγησαν, τον σκότωσαν και τον έθαψαν.

«Θέλω δικαιοσύνη να τους κλείσουν όλους μέσα φυλακή… Εγώ ήξερα από την πρώτη μέρα ότι όλη η οικογένεια ήξερε για το έγκλημα και το κρύβανε…» λέει συντετριμμένος ο αδελφός του θύματος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου εργολάβου ισχυρίζεται ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο από τον Ροδίτη ξενοδόχο, με κίνητρο να μην πληρώσει τις 100.000 ευρώ που του χρωστούσε από την ανακαίνιση των ενοικιαζόμενων δωματίων του.

«Δεν μιλάμε για ένα τυχαίο γεγονός, μιλάμε για ένα προσχεδιασμένο έγκλημα. Ο θάνατος επήλθε από τα χτυπήματα στο κεφάλι. Ο ένας τον ακινητοποίησε με το σκοινί στον λαιμό και ο άλλος τον χτυπούσε στο κεφάλι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μηνάς Τσέρκης.

Μετά την άγρια δολοφονία, πατέρας και γιος, μετέφεραν με αγροτικό όχημα το πτώμα σε ερημική τοποθεσία στην Ψίνθο.

Το Σάββατο πατέρας και γιος θα οδηγηθούν στον ανακριτή για ν’απολογηθούν.

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Αποκαλυπτικές είναι όμως οι πληροφορίες και για την ιατροδικαστική έκθεση.

Αιτία θανάτου φέρονται να είναι οι κακώσεις στο κεφάλι. Δύο τα χτυπήματα, πιθανόν από πέτρα. Φαίνεται πως ο 46χρονος ψυχορραγούσε και οι δράστες τον ξυλοκοπούσαν με βάναυσο τρόπο. Του είχαν βάλει μάλιστα το σχοινί γιατί δεν ήταν σίγουροι ότι πέθανε…

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

ΕΔΩ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επηρεάζει και η τιβί.Ακριβως έτσι έκαναν οι αδερφές Σταμίρη. Με πέτρες στο κεφάλι τον Στέργιο. Κρίμα τον άνθρωπο ο θεός να τον αναπαύσει. Οι άλλοι δύο θα περάσουν καλά μέσα…

  2. Το χόμπι κάποιων αμορφωτων νεόπλουτων ξενοδόχων είναι να αφήνουν χρέη σε προμηθευτές και συνεργεία αλλωστε στο νησί εδώ στην Κω κάποιοι έκαναν καριέρες στα πιστόλια παλι καλα που δεν σκότωσαν οπως. Το καθίκι στην Ροδο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ