Ανακοίνωση αναδιάρθρωσης Δ.Σ. Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων

0
81
Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανήσιων Νέων, χρόνια πολλά και καλές γιορτές!
Με την σημερινή μας ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια σημαντική εσωτερική ανακατάταξη των θέσεων του Δ.Σ του Συλλόγου μας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Στέργος Κασέκας, ο οποίος υπηρέτησε για δύο και πλέον χρόνια από τη θέση του Προέδρου, στο τελευταίο μας διοικητικό συμβούλιο, ανακοίνωσε τη θέληση του να μην παραμείνει στη θέση του Προέδρου καθώς ανειλημμένες εργασιακές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά αυτά με τη ζέση και το πάθος που έως τώρα είχε επιδείξει και απαιτεί η θέση αυτή. Η απόφαση του έγινε δεκτή από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., τα οποία τον ευχαριστούν θερμά για όσα προσέφερε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.
Ύστερα από διαβούλευση, τη θέση του Προέδρου αναλαμβάνει από σήμερα ο εμπνευστής του Συλλόγου μας και έως τώρα Αντιπρόεδρος, κύριος Χάρης Χατζόπουλος. Χρέη αντιπροέδρου αναλαμβάνει η κυρία Βλέσσα Θεοδώρα. Η υπόλοιπη σύνθεση του συμβουλίου μένει ως έχει.
Τις επόμενες μέρες θα λάβετε γνώση των επικείμενων δράσεων μας έως ότου γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες για τις εκλογές του Συλλόγου μας.
Το Δ.Σ. του Σ.Α.Δ.Ν.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ