«Είμαι Ζωντανός Χάρη στην Παναγία: Πώς Επέζησα από την Τουρκική Εισβολή του 1974»

3
4801

Ο κ. Δημήτρης Χρυσάνθου από το Γέρι, κάτοικος Αθηαίνου, περιγράφει πολύ συγκινητικές, αλλά και συνταρακτικές εμπειρίες από την τουρκική εισβολή του 1974, τον πόλεμο, την αιχμαλωσία του στις φυλακές της Τουρκίας, την ανταλλαγή αιχμαλώτων, τους αγνοούμενους, τους προδότες αξιωματικούς/πολιτικούς κλπ. Και την θαυμαστή εκπλήρωση της υπόσχεσης της Παναγίας, όταν του φανερώθηκε στον πόλεμο, και του υποσχέθηκε ότι δεν θα πάθει τίποτε.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μέγα θαύμα και από τον Ταξιάρχη Μιχαήλ στον Μανταμάδο Λέσβου

    Στην πρώτη (αποτυχημένη) εισβολή το 1963,περικυκλωμένος πολίτης από Τούρκους,επικαλέστηκε τον Ταξιάρχη και εξαφανίστηκαν από μπροστά του (ή έγινε αυτός αόρατος,δεν θυμάμαι).

    Όταν αργότερα ταξίδεψε από την Κύπρο στη Λέσβο για να ευχαριστήσει τον Ταξιάρχη,έμαθε από τους Μοναχούς,πως κατά τη διάρκεια των γεγονότων που περιγράφηκαν άνωθεν,η τεράστια εικόνα του Ταξιάρχη (όχι η αιμάτινη στο Καθολικό του Ναού) αλλά δεξιά μετά την είσοδο της Μονής,είχε ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ και επανεμφανίστηκε μερικές μέρες αργότερα…!! Όταν τους εξιστόρησε ο πιστός τι έζησε και το τάμα που είχε κανει, όλοι κατάλαβαν…!!!
    Δοξασμένος ο Κύριος, δια
    των Αγίων Του..!

    Καθημερινά συμβαίνουν μικρά και μεγάλα θαύματα. Όμως ο νους μας, θέλει να δώσει εξηγήσεις, τα υποβαθμίζει,τα ξεχνάμε,ζούμε σαν να είναι απών και αδιάφορος για εμάς ο Θεός.Όμως ΕΜΕΙΣ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΠΛΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ,κι αν σιωπά, πάλι για το καλό μας είναι.
    Γνωρίζει κανείς μας καλύτερα από τον Θεό τι είναι καλό για εμάς…;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ