Δρ. Κωνσταντίνος Λαμπριανίδης: Φυσική Καλλιέργεια (3)

2
230

Φυσική Καλλιέργεια (3)

Όπως θα πρέπει να έχουν όλοι αντιληφθεί η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» αποβλέπει στην μελλοντική «σκλαβοποίηση» του ανθρώπου με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επίσης πρέπει να κατανοήσουμε πως όποιοι έχουν πρόβλημα επιβίωσης από τους συνταξιούχους ή τους δημόσιους υπάλληλους, εάν τυχόν «χρεοκοπήσουν» τα ταμεία τους, είναι ήδη «εξαρτημένοι» (σκλαβωμένοι) από το σύστημα της «Νέας Τάξης Πραγμάτων».

Δεν είναι πλέον ελεύθεροι στην εξάσκηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων τους με ότι αυτό συνεπάγεται!

Επίσης όποιοι συμπολίτες μας (με λιγότερο από 90% αναπηρία) αποδέχονται με ικανοποίηση την ελεημοσύνη, είναι ήδη έτοιμοι να αποδεχθούνε την όποια «σκλαβοποίηση» τους,  από την «Νέα Τάξη Πραγμάτων» για ένα κομμάτι ψωμί.

Μια διέξοδος και ίσως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ είναι η Φυσική Καλλιέργεια!

Οπότε: κυβερνητικές και μη κυβερνητικές Οργανώσεις, Δήμοι, Εκκλησίες, Στρατός κλπ πρέπει ο καθένας βάση των δυνατοτήτων του να προσεγγίσουν την εξοικείωση του Έλληνα με την Φυσική Καλλιέργεια.

Πως γίνεται από την μία να παρέχουν δεκάδες στρέμματα για τα «Hot Spot» των «προσφύγων» και τρία ζεστά γεύματα για αυτούς και τα παιδιά τους, ενώ ούτε ένα ζεστό γεύμα στα παιδιά των αναξιοπαθούντων Ελλήνων και ούτε ένα στρέμμα για Φυσική Καλλιέργεια στους αναξιοπαθούντες Έλληνες;

Αυτό είναι κάτι παραπάνω από εσχάτη προδοσία …

Κωνσταντίνος Λαμπριανίδης

(Διδάκτωρ Ιατρικής και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής/Τηλ: 6944533440)

fisikik

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ποίο χρώμα διάλεγες ΕΣΥ ως καλύτερο;
      Γιατί φοβάσαι ακόμα και ανώνυμα, να μας πεις ποίο ήταν αυτό το «καλύτερο χρώμα» που είχες εσύ ως επιλογή μέχρι τώρα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ