Αναγνώστρια: Και που λέτε κ.Πρωθυπουργέ…Εκεί φάνηκε το ποιόν σας

10
8255

Ούσα πολύ large θα πω καμμία ευθύνη δεν φέρετε για τα Τέμπη.
Με μεγαλοθυμία θα πω καμμιά προσπάθεια συγκάλυψης δεν εγινε.Ολα είναι συνωμοσιολογίες…
Ας σταθούμε όμως σε δύο πραγματάκια που πέρασαν λίγο στα ψιλά…
Τόσο δεν σεβαστήκατε τους νεκρούς που δεν πήρατε τον χρονο, τις μέρες,τις εβδομάδες, τους μήνες να μαζέψετε τα κομμάτια τους!
Να τα δώσετε στις οικογένειες και τα σπίτια που κλείστηκαν!Δηλαδη σκεφτείτε το:
Ο κάθε γονιός να υποψιάζεται ότι κάπου εκεί έξω παρατημένο βρίσκεται μέρος του παιδιού του!Ανατριχίλα!
Πάμε και στο δεύτερο.
Βρεθήκατε στην Κέρκυρα σε ομιλία και βρέθηκε κι εκεί και η αδελφή των σκοτωμένων διδύμων.Εκει φάνηκε το ποιόν σας.
Ξέρετε τι θα ήθελα για να σας ξαναφηφίσω και για να σας ψηφίζω και για πάντα?
Να συμμεριστείτε τον πόνο της!
Να πάτε κοντά της ή να την αφήσουν οι μπράβοι σας να έρθει κοντά σας.
Να την αγκαλιάσετε,να πείτε, όχι συγνώμη αν δεν νιώθετε ότι φταίτε,αλλά πόσο λυπάστε!Σαν γονιός που είστε!
Τι νιώσατε την ανάγκη να κάνετε?
Να εξυμνήσετε την Δημοκρατια!Αυτήν που σας επιτρέπει να μιλήσετε στους συγκεντρωμένους οπαδούς σας!
Δεν σας επιτρέπει όμως να προπηλακίζετε(οχι εσείς προσωπικα) το συγκεκριμένο κορίτσι .
ΔΕΝ σας επιτρέπει να προπηλακιζετε ΚΑΝΕΝΑΝ πολίτη!Είστε ο Πρώτος υπό το έργον!
Καταλαβαίνετε?Είστε στην υπηρεσία μας!
Έπεται συνέχεια…

Αναγνώστρια

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαλιστα.Επιασε στασίδι και εδώ ο Βελόπουλος.Τελικα η γιαγιά Γαλατω που βγάλατε πως θα πάει στις Βρυξέλλες;Με το καράβι;Τον βουλευτή επικράτειας που εσυ όρισες γιατί τον έδιωξες;Δεν σου έδωσε μέρος της μίζας;Αφού τον ήξερες,ξέρεις όλα αυτά που τον κατηγορείς,γιατί τον έκανες βουλευτή;

    • όχι το Μάτι και η Μάνδρα,όλα μαζί να τα βάλεις είναι οι 10 πληγές του Φαραώ.
      Οξω.

  2. οι πρωτοετείς στα σώματα ασφαλείας και οι Υπάλληλοι Ιδιωτικών Υπηρεσιών Φύλαξης

    έχουν σαν πρώτο μάθημα την διαφύλαξη του χώρου μετά από κάποιο συμβάν,ώστε οι εμπειρογνώμονες να βρουν με κάθε λεπτομέρεια ίχνη που θα τους οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα και σε πολύ περισσότερο πληροφορίες για τον εντοπισμό παραλείψεων ή πράξεων.
    Το μόνο.που έκαναν είναι μπάζωμα, κάτι που αποδεικνύει ενοχή και συγκάλυψη.
    Όπως και να το διαβάσεις, ανθρώπινοι ιστοί και μικρά οργανικά τεμάχια χάθηκαν σαν να ήταν ντροπή η νόμιμη διαδικασία αναγνώρισης και ταφής των.
    πρόκειται για την πιο αλαζονική Διακυβέρνηση που έπρεπε ένας λαός νοήμων να πετάξει στα σκουπίδια όπως έκαναν αυτοί τα μικρά οργανικά μέλη σωμάτων φοιτητών.
    να δούμε πότε θα ξυπνήσει αυτός ο Λαός.

  3. Αγαπητή κυρία, σκεφτείτε μια στιγμή τι κοινά έχετε εσείς με αυτόν τον απίθανο τύπο που παριστάνει τον πρωθυπουργό! Μετρητά σε τράπεζες; Σπίτια; Τις ίδιες αγωνίες για το πώς θα βγει η καθημερινότητα; Προφανώς αυτός ο τύπος και οι όμοιοι του έπρεπε να ήταν σπίτι τους( δεν έχουν ανάγκη από δουλειά, εξάλλου δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους). Αλλά μην ανησυχείτε, σε λίγα χρόνια θα γίνει Έλληνας ο Χασάν και θα ψηφίζει αυτός αντί για σένα τέτοιους ανίκανους πολιτικούς!

  4. σιγά κυρια μου συριζαια επαναστατρια ποτέ δεν μίλησες για το ματι, την μάντρα … γι αυτό ασε τον πρωθυπουργο και ασχολήσου με τα δικά σου

  5. Καλά ο πρωθυπουργός είναι κακός άνθρωπος.Οι καλοί άνθρωποι,αυτοί που εκμεταλλεύονταν τον πόνο να πάρουν ψήφους που είναι;Αυτοί που έτρεχαν τη απελπισμένη μάνα στην Ευρώπη να δίνει συνεντεύξεις,στις τηλεοράσεις,τόσα σχόλια,στη Βουλή να προσπαθούν δυο χρόνια τώρα ,κυρίως μετά από ένα χρόνο,γιατί στις πρώτες εκλογές πίστευαν ότι δεν το εκμεταλλεύτηκαν πολύ,όποτε ξανά τα ίδια στις επόμενες εκλογές που είναι;Οι συγγηνιτηκές ομιλίες ;Που είχαν κυβερνήσει και οι ίδιοι,είχαμε τα τέλεια τρένα,αλλά τα χάλασε ο Καραμανλής.Αυτο δεν έλεγαν;Μετά τις εκλογές τι έγιναν όλοι αυτοί;Εγκατελιψαν τους ανθρώπους στον πόνο τους πέφτοντας τους σαν στημένες λεμονόκουπες.Αυτους θα ψηφίσεις;Ρωτά τους συγγενής των θυμάτων να σου πούνε .Που ξέρεις μπορεί στις επόμενες εκλογές να τους ξαναθυμηθούν και να τους γυρνάνε πάλι στα κανάλια.Ξεφτυλες Γιαυτο ο κόσμος βγάζει συνέχεια τον πρωθυπουργό πρώτο με διπλάσιο ποσοστό από τον δεύτερο.Γιαυτο ήταν η μόνη κυβέρνηση που αύξησε τα ποσοστά της από την πρώτη φορά που βγήκε.

  6. Η κατάσταση στη χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο κατά την άποψη μου,

    και στις επόμενες δεκαετίες θα δούμε σημεία και τέρατα, όσοι μείνουμε τέλος πάντων στην Ελλάδα.

  7. Βγαίνει ο Βελόπουλος και λέει ότι ο βουλευτής του που ο ίδιος έβαλε επικεφαλή στο επικράτειας,τα έχει πάρει από την υπόθεση Novartis.Το ήξερε δηλαδή και τον έβαλε,τώρα γιατί τον κατηγορεί;Δεν πήρε ποσοστά θα σκευτει ο ποιο καλοπροαίρετος.Δεν είναι απλά,Δευτέρα κύριοι.Εχει και αλλά τέτοια στέλεχοι ο πατριώτης Βελόπουλος;Τελικα εσυ είπες στον παπού σου, την αλήθεια για πόσο σύνταξη πέρνει η συνεχίζεις να του κλέβεις τα μισά και του λες φταίει ο Μητσοτάκης;Αναγνώστρια κορίτσι μου,πρην ανεβάζεις σχόλια να σκέφτεσαι λίγο.Θα μου πεις αν σκεπτόσουνα θα έκανες προπαγάνδα για τον Βελόπουλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ