Ν. Κανταρζής: Να κλείσει ο κοσμάκης τη βρύση κι εσείς να αδειοδοτείτε ξενοδοχεία-τέρατα!

17
5194

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • Το αι χτιρ να το πεις πρωτα στον δημαρχο που υπηρετούσες.Γιατι επί θητείας του πουλήθηκε,και ήσουν ω!!! πρωτος μαστορας.Τωρα βγαίνεις να πεις τι;;;αυτά τα αδικαιολογητα που κάνατε επί θητείας σου.Κλειστο,γιατί μικραίνεις.

  1. Ποιος μιλάει;Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους;Ειλικρινά είναι ο για 40 χρόνια εκλεγμένος με δημοτικές και νομαρχιακές θέσεις;Αυτός είναι ;Που φεύγοντας άφησε υις ψήφους του σε αλλη;Σε ποιον απευθύνεται τελικά;Έχω μπερδευτεί.

  2. Το αι χτιρ να το πεις πρωτα στον δημαρχο που υπηρετούσες.Γιατι επί θητείας του πουλήθηκε,και ήσουν ω!!! πρωτος μαστορας.Τωρα βγαίνεις να πεις τι;;;αυτά τα αδικαιολογητα που κάνατε επί θητείας σου.Κλειστο,γιατί μικραίνεις.

  3. Δεν γεννήθηκες χθες… με τον Καισερλη να μας πεις τι τερατουργηματα αδειοδοτησατε…και βγαίνεις και μιλας

  4. Το νησί χρειάζεται αποταμιευτηρες νερού και έργα αφαλάτωσης. Η λύση δεν είναι το πόδι στο φρένο, αλλά στο γκάζι της ανάπτυξης και των υποδομών!

  5. απίστευτη διαπλοκή.
    Έχουν βάλει απ’ τον χειμώνα σεκιούριτι για να παρακολουθεί όποιον πλησιάζει.εχουν φακελώσει γείτονες, περαστικούς,παραπονούμενους.
    Τι κ…χανειο κατάντησε το νησί μας.
    Το σχέδιο χρήσης έδειχνε απ’ την αρχή ότι θα μπαζωθεί παραλία;
    εδώ μας έφαγε η Κυβέρνηση για τους καταπατητές,για την πρόσβαση των πολιτών στις παραλίες..για αυτό το έκτρωμα τι λέει;πως ανέχεται τέτοιας έκτασης προκλητική παρανομία;
    Έχουν γίνει ομαδικές μηνύσεις απο κατοίκους; καταγγελίες σε πανελλαδικά φόρουμ και άϋλα έντυπα;

  6. δεν κατέβηκε με τον Κυρίτση που ξεπούλησε την αβικω και έγινε το κενοδεοχιεο τώρα? α ρε Ελλάδαραααα! κοίτα που ακόμα γράφουν

  7. τα παραλιακά ξενοδοχεία πρέπει να υποχρεωθούν να κάνουν αφαλάτωση με δικά τους έξοδα. μετά τα υπόλοιπα. τα υπόλοιπα είναι παραμύθια. θα πούμε το νερό νεράκι και σύντομα.

  8. χασανε το χοτ σποτ και τους φταινε ολα.
    Εσυ δεν ησουν οταν ξεπουληθηκε η ΑΒΙΚΩ? Εσυ δεν ησουν οταν ξεπουληθηκε ο ΝΟΚ? Τωρα γιατι σκουζεις? Δεν δικαιουσαι να μιλας γιατι εισαι υπευθυνος για πολλα κακα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ