Αναγνώστης: Βρώμα και δυσοσμία…

8
321
Βρώμα και δυσοσμία…

Σάββατο πρωί 18 του μήνα,σε λίγο δεκάδες αυτοκίνητα θα ανέβουν στο χώρο αυτό για θαυμάσουν το κάστρο του Παλιού Πυλίου και την θέα που προσφέρει ο τόπος αυτός…
Αναγνώστης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η αποκομιδή σκουπιδιών στο νησί είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα εδώ και καιρό! Ο Δήμος ξοδεύει όντως πολλά χρήματα αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι υπεύθυνοι δεν το βλέπουν. Προφανώς όλες αυτές οι αναθέσεις για τον καθαρισμό του νησιού δεν αποδίδουν! Γιατί λοιπόν συνεχίζει αυτή η ιστορία? Μήπως γιατί υπάρχει «ανταποδοτικότητα» με όλα αυτά τα υπέρογκα ποσά? Προφανώς και υπάρχει! Κάποιοι τα παίρνουν για να αναθέτουν τον καθαρισμό, αυτό είναι το προφανές! Εν τω μεταξύ, η βρομα στο νησί είναι απίστευτη!

  2. Κανένας τους δεν ντρέπεται για αυτό το χάλι , μόνο για φωτογραφίες βόλτες και καφετέριες είναι .Άχρηστοι όλοι μα όλοι τους.

  3. χτες πήγαμε με τα παιδιά παραλία για μπάνιο. εκεί κάτι νεαροί και νεαρές που μιλούσαν ελληνικά έπιναν φραπέ και έτρωγαν τυρόπιτες . έκαναν το μπάνιο τους σαχλαμαρισαν μεγαλόφωνα για δύο ώρες και σηκώθηκαν κι έφυγαν άνετοι όλοι χωρίς να μαζέψουν τα πλαστικά ποτήρια και τα χαρτιά .τα άφησαν όλα στην άμμο σκουπίδια . είπα στα παιδιά μου Αυτό να μην το κάνετε εσείς ποτέ . και ακόμα είναι 5 και 8 χρόνων. Άραγε τι έμαθαν από τα δικά τους σπίτια αυτοί οι νεόλαίοι ; δεν φταίνε πάντα οι άλλοι εχετέ το υπόψη.

  4. ….. αφού το είδατε ότι τα άφηναν γιατί δεν τους είπατε να τα πάρουν ; δύσκολο ήταν ; για όλα σωπαίνουμε πιο μας έχουν καβαλήσει τα πάντα όλα από τη σιωπή!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ