Αναγνώστης: Η προχειρότητα της διοίκησης σε μια φωτογραφία

24
10389

Δυστυχώς ο κατήφορος που έχει πάρει το νησί δεν έχει σταματημό. Εικόνες που μας προσβάλουν που δυσφημούν το νησί μας.

Πριν μήνες μας έδειχναν το μεγάλο έργο με τα βυθιζόμενα κολονάκια και τις μπάρες με τα τηλεκοντρόλ που θα έδιναν στους μεταφορείς-προμηθευτές και θα ελυναν το κυκλοφοριακό στο ιστορικό κέντρο.
Σήμερα,δεν ξέρω τι γίνεται με τις μπάρες αλλά η εικόνα με την βαμμένη πράσινη αλυσίδα ηλεκτροκολλημένη στο βυθιζόμενο κολονάκι,το τσιμεντένιο εμπόδιο ακριβως δίπλα δεν θυμίζουν τουριστικό προορισμό μια σύγχρονης πόλης,αλλα αυτοσχέδια περίφραξη κάποιας μάντρας.
Είναι σημάδια αδιαφορίας,εγκατάλειψης,προχειρότητας.
Αναγνώστης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχουμε μια τέλεια δημοτική αρχή, οπότε, τέλεια είναι και τα έργα της! Γιατί να ξοδευτούμε για βυθυζόμενα κολωνακια???? Εδω βουλιάζει ολοκληρο το νησι, μαζί με τα κολωνάκια!!! Ειναι πανέμορφο έργο όμως, συμφωνείτε? Παρόμοια περίφραξη, καλύτερη όμως, εχει πάνω απο τον Αγιο Αντώνιο, στα σκουπίδια, σε μια μάντρα με προβάτες!! Γιατί δε ρωτάμε το βοσκό που την έκανε μπας και φτιάξει και αυτή, για να μην έιναι σε αυτό το χάλι????

    • Η προχειρότητα
      Της προχειρότητας
      Τη προχειρότητα
      Την προχειρότητα
      Ω…. Τραγικοτητα – Τραγικεεεεέ

      Κάτι ακούστηκε και για τις τουαλέτες του κλειστού..

  2. Μονο προχειροτητα; Εδώ γιατί δεν πάει ο αντιδημαρχος εργοταξιων να βγει φωτογραφια; Μόνο μόλις επεσε ασφαλτος βγήκαν τα σαλιγκάρια.
    Ακριβως σαν πορτα μαντρας

  3. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΛΕΝΕ:ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ. ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ,ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΌΛ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΝΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΔΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΠΕΤΡΑ.

  4. κάθε χρόνο και χειρότερα. το νησι πλέον έχει πιάσει πατο,πιο χαμηλα δεν πάει. η στιγμή που θα πάρουν με τα αυγά το δημαρχο δεν είναι μακριά. τα ιδια εγιναν και στην Αθήνα με τον Μπακογιαννη.

  5. Το γνωρίζατε, γιατί τους ψηφίσατε; Ας ζητήσει σύσσωμη η κοινωνία να παραιτηθούν η να βγάλουν τα χέρια από τις τσέπες.Το πάρτι με τις απευθείας και τα μελισ έχει πάρει φωτιά!
    Ένας ντόπιος μια δουλειά δεν έχει πάρει. Ομερτα στους κόλπους των Αλβανών «εργολαβων»…τι δεν καταλάβατε;

  6. Οτι τα μουτρα σας…. οτι τα εργα σας!!!
    Παραιτηθειτε!!! Ειστε ανικανοι!
    Δεν αξιζετε να σας πληρωνουμε!!!

  7. ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ!!! ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΛΕΤΕ!! ΣΑΣ ΕΧΩ ………

  8. Ο Χατζηχριστοφης καμαρώνει που πέφτει από ιδιωτικά συνεργεία ασφαλτος. Πουθενα δεν λένε ότι είναι έργο Κυριτση.
    Αυτός πάλι έκανε το μεγαλύτερο κολλησε την αλυσίδα στο βυθιζόμενο

  9. Το νησί έχει πάρα μα πάρα πολλά προβλήματα τι να λέμε τώρα . Ο Νικηταράς θα χρειαστεί δέκα δημαρχίες να βάλει μια τάξη και όσο αφήνει τα θέματα στην τύχη τους το πράγμα χειροτερεύει .Βέβαια γραμμένους μας έχει ας προσέχαμε τι ψηφίζαμε πατριώτες

  10. Όλη η χώρα μία γυφτιά και μία τσαπατσουλιά. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Τα πάντα γίνονται βιαστικά με επιπολαιότητα, άντε να τελειώνουμε την αγγαρεία να πάμε για καλοπέραση. Φουλ αναισθησία από όλους, όλα στον αυτόματο. Μέχρι πότε όμως; Η κοινωνική κατάρρευση δεν είναι μακριά.

  11. Έτσι όπως έχουν τα πράματα θα ψάχνουμε να βρούμε καθαρή γωνία στην πόλη με το κυάλι . Η βρωμιά και η αταξία κυριαρχούν παντού . Δίνουμε μια άθλια εικόνα στους τουρίστες και η σεζόν ξεκίνησε.

  12. Έτσι όπως έχουν τα πράματα θα ψάχνουμε να βρούμε καθαρή γωνία στην πόλη με το κυάλι . Η βρωμιά και η αταξία κυριαρχούν παντού . Δίνουμε μια άθλια εικόνα στους τουρίστες και η σεζόν ξεκίνησε. Στις παραλίες οι ομπρέλες πάλι τα ίδια χάλια ,ούτε μισό μέτρο απόσταση μεταξύ τους. Πού είναι να κάνουν τους ελέγχους που πρέπει; Άγιο Παύλο Μπάρμπα Γιάννη οι καφετέριες και τα εστιατόρια στρώσανε δίπλα δίπλα.Πού θα κάνουν μπάνιο οι ντόπιοι καλέ;;;; Ένα χάος όλα

  13. Ποτέ ξανά δεν υπήρξε τέτοιο χάλι τέτοια ανοργανωσοά και ταυτόχρονα τετοιά κοροίδια από τις αρχές του τόπου στην Κω. Καί δεν βγαίνει ένας από όλο αυτό τό τσίρκο του νικηταρά να ζητήσει συγγνώμη

  14. Ο Νικηταρας εβαλε δημόσιους υπαλλήλους να διοικήσεων το νησι. Φοβερο; Εβαλε ανθρωπους με νοοτροπια,σχολαμε στις 11:30 να δώσουν λύσεις. Μέχρι εκεί μπορούν καπελακι,μερσεντες και καμιά φωτογραφία στα έργα. Αλλά το λιμάνι σκοτεινό,Μακρυγιαννη το ιδιο,πεζοδρομια,δρόμοι με λακκουβες. Βυθιζομενα για γελια,μπάρες διαλυμενες,κολονακια σπασμένα. Δςν δουλεύει τιποτα.

    • σωστός ο παίχτης
      μας διοικουν άνθρωποι με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου που τους μοιάζουν μόνο οι αργίες και τα τριήμερα

  15. Η περιβόητες μπάρες που μας είχαν ζαλίσει χάλασαν και έβαλαν αλυσίδα απλά τα πράγματα γρήγορα αντανακλαστικά 60%

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ