Σκίτσο του Αρκά περιέγραψε με ακρίβεια το «χάλι» της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

5
6836

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα «χάλια» της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι με τον Αρκά να σχολιάζει τις άθλιες εικόνες που είδαμε με ένα σκίτσο «καρφί» που τις περιγράφει με απίστευτη ακρίβεια.

Ο Αρκάς στη σαββατιάτικη ιδιαίτερη ανάρτησή του, καλημερίζει τους ακολούθους του, με μια εικόνα του Πύργου του Άιφελ να στηρίζεται, στη βάση του, σε… μια σκηνή τσίρκου!

Στην πραγματικότητα επρόκειτο για μία κακοπαιγμένη παράσταση τσίρκου στην οποία δόθηκε προτεραιότητα να περάσει στο υποσυνείδητο των μαζών η φιλοσοφία της «Woke» κουλούρας.

Δυστυχώς, οι Ολυμπιακοί Αγώνες χρησιμοποιήθηκαν για να περάσουν πολιτικά μηνύματα και γιατί η παρακολούθηση τους εκείνη τη στιγμή θα γίνονταν από 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Τι πιο εύκολο να περάσουν οι διεθνιστικοί κύκλοι αυτά που θέλουν, με μεγάλη ευκολία, εκεί που θέλουν.

Όπως έλεγε και «ο άρχοντας της προπαγάνδας» Γιόζεφ Γκαίμπελς «λέγε, λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει».

Δείτε την ανάρτηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ήξεραν;; Δεν ρώτησαν;;;
    Φυσικά οι Ελληνικοί Ολυμπιακοί του 2004 ήταν μοναδικοί στην ιστορία του Σύμπαντος (μιας και μας αρέσει – όπως και στους.. Τούρκους, να ζούμε στον δικό μας, φαντασιωσικό κόσμο..)..

    Ειδικά οι γύφτοι με τα καρπούζια στην τελετή λήξης, προσδιόρισαν και εξέπεμψαν παντού την πραγματική μας Εθνική Ταυτότητα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ