Tροχαίο ατύχημα στο Μαρμαρωτό με σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτων | Κι άλλο τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό δικυκλιστή

4
14965

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Μαρμαρωτό όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία υπήρξε σύγκρουση μεταξύ δύο ΙΧ.
Ευτυχώς υπήρχαν μόνο υλικές ζημιές και κανένας σοβαρός τραυματισμός στους επιβαίνοντες.

πηγη: https://www.kostv.gr

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό δικυκλιστή στην Κω

Σε τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο στο οποίο μάλιστα τραυματίστηκε ελαφρά, ενεπλάκη στην Κω 29χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δεν διέθετε δίπλωμα για το όχημα του και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
Ο αλλοδαπός, μετά την παροχή της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας συνελήφθη και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε χθες στις 8.30 το πρωί όταν συγκρούστηκε λεωφορείο με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 29χρονος αλλοδαπός.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κω οι οποίοι διαπίστωσαν πως ο 29χρονος δικυκλιστής δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης για το όχημα του, αλλά ούτε και τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας καθώς είχε εισέλθει παράνομα.
Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στην Κω. Την 11-10-2024 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του ΤμήματοςΤροχαίας Κω, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω.
Την 12-10-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ