Αναγνώστης: Δεν είναι μόνο το πιο κεντρικό, όλα τα πεζοδρόμια της πόλης έτσι είναι… θέλουμε και τουρισμό!

8
6198

18.09.24 ώρα 9.30, αναρωτιέμαι κανένας υπεύθυνος από αρχές, δεν τα έχουν δει!!! να κάνει κάτι, και δυστυχώς δεν είναι απομονωμένα, όλα τα πεζοδρόμια της πόλη έτσι είναι, και θέλουμε και τουρισμό!!!

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα ποιος να περάσει από αυτό το απόμερο μέρος να το δει;Ο δήμαρχος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις να βγάζει φωτογραφίες και η δημοτική αστυνομία δίπλα να τον φροντίζει.Η κανονική αστυνομία στις καφετέριες να διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν πολλούς αστυνομικούς.Ασχολησαι και εσυ με ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο του λιμανιού που περνάνε όλοι από εκεί.Σιγα ας μπουν στο δρόμο να περάσουν.Για τον πρόεδρο της Κω είδατε δεν είπα τίποτα.Ο άνθρωπος η θα κυνηγάει κότερα,η θα βάζει αμφισες ,η θα ανεβάζει φωτογραφίες του από όταν ήταν μικρός και όμορφος ,η θα μας μαλώνει που δεν υποστηρίζουμε το τεράστιο έργο της δημοτικής αρχής.

  2. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ 9 30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΦΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ

  3. Έχουν ξεφύγει όλοι τους πραγματικά… Ζιμπάμπουε κατάντησε η Κώς από την δημοτική αρχή μέχρι και τους κατοίκους

  4. Πρώτον δεν είναι όλα τα πεζοδρόμια έτσι ούτε όλοι οι οδηγοί έτσι. Δεύτερον θα έπρεπε η δημοτική αστυνομία με απλό βίντεο ή φωτογραφία να επιβάλει πρόστιμο. Αν δεν υπάρχει αντίστοιχος νόμος που να της το επιτρέπει να τον φτιάξει ο Δήμαρχος εχθές.

  5. Μη σε νοιάζει οι τουρίστες ξέρουν σε τι τριτοκοσμικό προτεκτοράτο έρχονται. Για τον ήλιο και τη θάλασσα έρχονται, σιγά μην τους ενδιαφέρει η ασυδοσία των ρωμιών. Ίσα ίσα που γουστάρουν κιόλας την άναρχη αυτή κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ