Α. Γκινιτιζές: Τα κολωνάκια στη Λίμνη Πυλίου δε διευκολύνουν τα επαγγελματικά οχήματα πάνω από τα 9 μέτρα

5
8612
Τα κολωνάκια στη Λίμνη Πυλίου δε διευκολύνουν τα επαγγελματικά οχήματα πάνω από τα 9 μέτρα επισημαίνει ο πρόεδρος του  Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κω, Αντώνης Γκιντιζές ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει την επικινδυνότητα πολλών σημείων του επαρχιακού οδικού δικτύου, που επιβαρύνεται καθημερινά,  με μεγάλα φορτία , ενώ  παρουσιάζει  δυσκολίες στη βατότητα και οι κίνδυνοι είναι ορατοί οι οποίοι  έχουν επισημανθεί  επανειλημμένα, χωρίς να γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης τους.
Αναφορικά με το όριο ταχύτητας, στα 50 χλμ. στο επαρχιακό δίκτυο, σημειώνει πως αυτό φέρνει κυκλοφοριακό κομφούζιο και ενέχει πολλούς κινδύνους στην οδική συμπεριφορά τονίζοντας μάλιστα πως το σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κω, θα προσφύγει νομικά για την συγκεκριμένη απόφαση που πάρθηκε χωρίς δημόσια διαβούλευση.  Ο κ.Γκιντιζές υπογράμμισε πως το σωματείο που εκπροσωπεί, θα κινηθεί νομικά για το όριο ταχύτητας τα 50 χλμ..

Πηγη: https://www.kostv.gr/

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μια χαρά τα λέτε υποδομές μηδέν αλλά ξενοδοχεία φτιάχνουν και φτιάχνουν τι θα γίνει στο τέλος δεν φαντάζεστε

  2. Μόνο στην Κω θα σκεφτόταν κάποιος ΤΟΣΟ άσχετος, κάτι τέτοιο! Τι είναι αυτή η ανοησία που υποτίθεται κάνατε πάλι για την ασφάλειά μας; Είστε ανίκανοι, ανεύθυνοι, ανίδεοι μα πάνω απ’ όλα επικίνδυνοι για όλους μας! Ο Επαρχιακός χρειάζεται ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ… χθες! Ειδικά το τμήμα από την πόλη της Κω μέχρι το σημείο της «επέμβασης».
    *Εκεί πριν περίπου 20 χρόνια ήθελαν να ανακατασκευάσουν τον κόμβο. Ο δρόμος θα ακολουθούσε άλλη χάραξη. Ερχόμενος κάποιος από Κω θα πήγαινε ευθεία (εκεί που τώρα είναι η απότομη αριστερή στροφή πριν την Λίμνη) μέχρι εκεί που είναι το βενζινάδικο μετά τη Λίμνη και φυσικά θα γινόταν ένας ανθρώπινος κόμβος προς Πυλί ελαφρά μετατοπισμένος με τον τωρινό. Εσείς βάλατε κολωνάκια!

  3. πολύ σωστά τα λέει αυτός που έγραψε το μύνημα Κως 2024 υπάρχει μελέτη που λέει και το λόγο ότι η λίμνη είναι αξιοθέατο και δεν επιτρέπεται να έχει δρόμο ταχείας κυκλοφορίας γι’αυτό πρέπει να γίνει ο δρόμος ευθεία να βγει πριν το βενζινάδικο και αυτός να γίνει πεζόδρομος να πηγαίνεις μόνο Πυλί

  4. υπάρχει μελέτη να πάει ο δρόμος ευθεία γιατί δεν κάνουν τότε ότι είπε ο μελετητής μόνο ότι θέλουν κάνουν και ότι να συμφέρει

    • Αυτή η μελέτη πρέπει να έχει γίνει πριν περίπου 20 χρόνια! Αυτοί οι φωστήρες λοιπόν κατόρθωσαν μετα από περίπου 20 χρόνια να βάλουν…. κολωνάκια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ