Τις απόψεις τους για τα κολωνάκια στη λίμνη Πυλίου, εκφράζουν οι επαγγελματίες οδηγοί

6
17912
Τα παράπονα τους διατυπώνουν οι επαγγελματίες οδηγοί για τα κολωνάκια που έχουν τοποθετηθεί στη Λίμνη Πυλίου τα οποία όπως οι ίδιοι επισημαίνουν δε διευκολύνουν τα επαγγελματικά οχήματα βαρέως τύπου πάνω από τα 9 μέτρα και κυρίως τα οχήματα που κατεβαίνουν από το επαρχιακό δίκτυο  ή αυτά που στρίβουν για Πυλί.
Το μέτρο αυτό, διευκολύνει τα ΙΧ αυτοκίνητα επισημαίνει ο Μανώλης Κίννας πρόεδρος του σωματείου οδηγών ταξί, σημειώνοντας πως το πρόβλημα δεν το έχουν τα ΙΧ οχήματα, αλλά  τα βαρέα οχήματα.
Από την πλευρά των επαγγελματιών οδηγών, ο  Δαυίδ Χατζηδαυίδ δηλώνει θετικός σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο, ενώ ο Σταμάτης Πης τονίζει πως δε διευκολύνουν τους επαγγελματίες οδηγούς που κατεβαίνουν από τα χωριά ενώ όλοι από κοινού, διαμαρτύρονται για το όριο ταχύτητας που έχει κατέβει στα 50 χλμ.

Πηγη: https://www.kostv.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔEN ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ…ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙ…ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ….ΤΙ ΕΠΕΙΔΙ ΕΙΣΑΣΤΕ 48ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙς 24 ΩΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…….ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΣΑΠΙΖΟΥΜΕ……ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΡΚΕΣ…ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΘΑ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!

  2. μελέτη έχει γίνει εδώ και κάτι χρόνια όσο αφορά το δρόμο της λίμνης Πυλί να πάει από τα έπιπλα του Ανθούλης και ευθεία και να βρει πριν το βενζινάδικο του κάνη και θα είναι ο δρόμος μόνο για να στρίψεις για Πυλί αλλά ποιος θα το φτιάξει απλά κάνουμε ότι ποιο παλιακο και πρόχειρο για να πούμε ότι κάτι κάναμε και στη ουσία χειρότερα κάνουμε τα πράγματα γιατί πόσο θα κρατήσουν τα κολό νακια έως το άλλο καλοκαίρι δεν θα υπάρχουν

  3. Αντί να κάνουν έναν ανθρώπινο κόμβο βάζουν κολωνάκια. Ότι πιο αντιλειτουργικό και αντιαισθητικό μπορούσαν να σκεφτούν για άλλη μία φορά στην Κω του 2024! Ντροπή σε όποιους το σκέφτηκαν! Γιατί είστε ανίκανοι, ανεύθυνοι, ανίδεοι μα πάνω απ’ όλα επικίνδυνοι για όλους εμάς! Αλλά όσο δεν υπάρχει κάποιος να τους ελέγχει, αυτές τις βλακείες θα κάνουν!

  4. το κολωνάκι είναι άλλοι η χρήση του αυτό που πρέπει να κάνουν είναι το δρόμο να πάει ευθεία και να φυτέψεις κανένα δέντρο ο δήμος γκαζόν να ομορφαίνει λίγο ο κόσμος φτάνει που έχουν το σκουπιδαριο στο λατομείο και ποιο πάνω είναι και η Βερόνα από τα λύματα του χοτ σποτ έλεος φτάνει πια με το Πυλί το έχετε καταστρέψει ολοκληρωτικά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ