Αναγνώστης: Καραμπόλα τριών οχημάτων στην είσοδο της πόλης

18
19019

Της μουρλής γίνεται με την κίνηση οχημάτων στην είσοδο της πόλης.

Η καραμπόλα δεν θα αργούσε να γίνει……

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ασε τωρα εχουν αλλες δουλειες αυτοι καφεδες και παραλια εξαλου τα πηραν αυτα τα φαναρια κληρονομια απο τοτε που τα εβαλαν . Ενας ΕΝΑΣ δε βρεθηκε να παει να τα συγχρονησει αυτα και στη διασταυρωση πλατανι. ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

  1. ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΞΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ

  2. ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ TOYOTA AVENSIS ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ . ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΩΤΑ !

  3. μπράβο στην δημοτική αρχή όμως που εδέησε να αποκαταστήσω το φανάρι στον συναιτερισμό, να τα λέμε και αυτά

  4. Σωστά λέει ο Χρυσουλακης ότι χρειάζονται κάμερες. Μάλλον οι αστυφύλακες που παρκάρουν όπου βρούνε θα πάρουν το πρώτο πρόστιμο….

  5. Την επόμενη φορά μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τούς ίδιους για Περιφέρεια κ Δήμο για να είστε σίγουροι ότι πάλι δεν θα κάνουν ούτε ένα έργο…..

  6. Εχθές ένα γεωργικό όχημα στις 10:30 από τα πλατιά πήγαινε με 20 και είχε κλείσει το ρεύμα προς την πόλη.Απο το Μαστιχαρη μέχρι το Lidl ήταν η ουρά.Δεν έπρεπε να υπάρχει ωράριο γιαυτα τα οχήματα;Πρέπει να το φτιάξει η κυβέρνηση;

  7. Βρε ζώα κώοι! Φταίνε οι τουρίστες που υπάρχει τριτοκοσμικό δυχτυο δρόμων!Και εσείς οδηγάτε!!!Λες και είναι το κοτέτσι σάς???

  8. Τα φανάρια υπολειτουργούν εδώ και κάτι χρόνια, επίσης που είναι η τροχαία να ελέγξει την σωστή κυκλοφορία,και να αρχίσει να παίρνει τα διπλώματα απ’ τους χιλιάδες ανεγκεφαλους, όπως πχ απ’ τη γωνία του 2ου Νηπιαγωγείου στην Σκεύους Ζερβού καθημερινά στρίβουν αριστερά που φυσικά απαγορεύεται και συνεχίζουν όλο ευθεία μέχρι τα Euronics του Ζήκα…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ