Πολύ κακό για το τίποτα… Οι «πολιτικές λυκοφιλίες» με ημερομηνία λήξης και το «γινάτι» που βγάζει μάτι

53
11979

Πολύ κακό για το τίποτα…

Τέτοιο «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ των πρώην «κολλητών» πολιτικών συνεργατών Χατζημάρκου-Νικηταρά, είχαμε να δούμε από την περίοδο της πιο σκληρής αντιπαράθεσης Κυρίτση-Νικηταρά.

Αν δεν ήταν στη μέση η Κως και η ευθύνη που έχουν για την ενότητα -όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας αλλά των τοπικών κοινωνιών των νησιών μας, ευρύτερα, θα συμφωνούσαμε με την γραμμή Σιφάκη-Δύναμης Αλλαγής «άστε τους να αλληλοφαγωθούν και να αλληλοεξοντωθούνε … μέχρις εσχάτων».

Πάει πολύ όμως να βλέπεις τους λεγόμενους (κατ’ ευφημισμόν έστω) «πρώτους πολίτες» του τόπου σου να «έχουν χάσει τη μπάλα…» ή να «τρέχουν σε (πολιτικό) κατήφορο με σπασμένα φρένα» και να σιωπάς.

Είναι στενόχωρο όντως, που έστω ένας… από τους υποτίθεται εχέφρονες και νηφάλιους συνεργάτες τους (εν προκειμένω του Περιφερειάρχη που με τις αλλεπάλληλες «παιδικές» ανακοινώσεις του λεγόμενου γραφείου τύπου του ΦΟΔΣΑ έδειξε να κινείται μόνο με το γκάζι, χωρίς να ξέρει τι θα πει φρένο) να μην τολμά να τον σκουντήσει έστω να συνέλθει (το πολιτικό «panic button» που λέγαμε…)

Σίγουρα, αν το δούμε ανθρώπινα, οι άνθρωποι με τόση εξουσία δοκιμάζονται σκληρά (πρώτα απ’ όλα η υγεία τους -σωματική και ψυχική- με τόσες πιέσεις καθημερινά κι αυτό βγαίνει συνήθως μετά…) Πάνω λοιπόν στην ένταση, το ξέσπασμα, την οργή κλπ έχουν ανάγκη από μια σωστή συμβουλή, ένα θετικό… ταρακούνημα. Όχι από «λάδι στη φωτιά» για να φανούμε «βασιλικότεροι του βασιλέως» κερδίζοντας υποτίθεται σε εύνοια… και στο τέλος βγαίνουν όλοι μαζί πολιτικά απανθρακωμένοι, χωρίς να το καταλάβουν.

Η φωνή λογικής εκφράστηκε ξεκάθαρα (προς έκπληξη ίσως πολλών) από τον ανεξάρτητο πλέον Δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Αβρίθη, αλλά και απ’ όλους τους νεοδημοκράτες δημοτικούς συμβούλους που στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο με τον περιφερειάρχη παρόντα, του είχαν πλέξει το εγκώμιο για το έργο και τη μέχρι τότε συνεργασία τους, λέγοντας τώρα το αυτονόητο ελαφρώς παραλλαγμένο (το γράψαμε και στο προηγούμενο σημείωμά μας…):»Ψεύτης, ψεύτη ου ποιεί…»

Οι μισές αλήθειες της κάθε πλευράς είναι ψέμα από μόνες τους. Ελάτε να τις ενώσετε να βγει όχι μόνο η πραγματική αλήθεια, αλλά και μια σωστή διεξοδική λύση.

Αφήστε τα παιδικά πείσματα («σαν τα αγοράκια κάνουνε…» που έλεγε με νάζι και η φίλη Μαρία) και ελάτε σε διάλογο για εξεύρεση βιώσιμης λύσης.

Δυστυχώς, δεν βλέπουν ότι η τυφλή αλαζονεία της (πρόσκαιρης όσο και οι ίδιοι οι καημένοι) εξουσίας και το «γινάτι που βγάζει μάτι» -αργά ή γρήγορα- καταλήγει μπούμερανγκ για αυτούς.

Με την ελπίδα ότι αυτό που δεν έκαναν οι συνεργάτες τους (που όφειλαν να τους προστατέψουν) θα το κάνει αθόρυβα η… Μεγαλόχαρη, δίπλα στην οποία θα σταθούν με καμάρι, έτσι κι αλλιώς τώρα με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου, περιμένουμε να τους δούμε να προσέρχονται γρήγορα σε ουσιαστικό και αποτελεσματικό διάλογο.

Το οφείλουν θεσμικά. Το οφείλουν στον όρκο που έδωσαν για τον τόπο και τους ανθρώπους του (σε διαφορετική περίπτωση συνέχισης του «ολομέτωπου» που απευχόμαστε,  η πρόταση του Μηνά Κιάρη «να μην παραδώσει ο δήμος τη διαχείριση του ΧΥΤΑ στον ΦΟΔΣΑ και να τον διαχειριστεί ο ίδιος έως ότου αλλάξουν τα πράγματα… μοιάζει ως η ύστατη γραμμή αναγκαίας άμυνας).

 

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά κρατεί η προσπάθεια να ανεβάζετε την Ν.Δ. καλά ρε παιδιά δε ντρέπεστε λίγο να λέτε ότι μιλάνε με λογική οι άνθρωποι της Ν.Δ. όταν οι ίδιοι βιάζουν ολόκληρη τη χώρα πλέον😢😂😢😂😢😂 Δεν ξέρω αν είστε για γέλια ή για κλάματα

    • Ο λαός την ανεβάζει φίλε όπως όλα τα κόμματα.Εσυ μάλλον έχεις χάσει επισοδεια.Αν δεν ανεβάσει τη ΝΔ ποιον θα ανεβάσει;Τον ΣΥΡΙΖΑ;Τον Βελόπουλο με την ευρωβουλευτή που έβγαλε και με το χαμό που έγινε με τον βουλευτή επικράτειας του που τσακώθηκαν πως θα μοιράσουν τα λεφτά;Μήπως το ΠΑΣΟΚ που ο δήμαρχος του 10% νομίζει ότι είναι ο αρχηγός;Εκτός αν νομίζεις το ΚΚΕ που ακόμα ψάχνουμε τη διαφορά του με τον Βελόπουλο.Ελα πες μας να γελάσουμε.

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

    • Έχεις κουράσει.Καμια σχέση .Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ήταν 40 χρόνια δήμαρχος,βουλευτής,υπουργός,τα λεφτά τότε έρχονταν με τις νταλίκες .Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ήταν μια εποχή πτώχευση της χώρας,με μεταναστευτικό ,τον μεγάλο σεισμό.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ απλά παραγωγή και πιόνι του συστηματος απλά να μην βγει ο Κυριτσης.Δεν συγκρίνονται αυτοί οι τρεις.Εκτος αν σκοπός σου είναι να μηδενίζεις τα πάντα ,με σκοπό τι;

      • εμάς δε μασ κούρασε. Γράφει συγκεκριμένα πράγματα. Να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι.

  3. Η πολιτεια ανεθεσε στην περιφερεια να αποκαταστησει και να λειτουργησει τον χυτα γιατι ο δημος κω ειναι κλινικα νεκρος.κοιταξτε 3 δημοτικο.η περιφερεια σχεδιαζει και υλοποιει.ο δημος κω ειναι μονο για μικρορουσφετια.ο χυτα κω ειναι μια μεγαλη χαβουζα.η περιφερεια πρεπει συντομα να λειτουργησει τον χυτα.

  4. Τα επόμενα δύο πράγματα που θα ιδιωτικοποιηθούν, είναι τα σκουπίδια και το νερό. Αν διαβάσουμε σχετικά με το τι έγινε στη Νάπολι της Ιταλίας με τα σκουπίδια, επί πρωθυπουργίας Μπερλουσκόνι, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί γίνεται όλο αυτό το, «απρόσμενο και απότομο», μακελειό. Αυτοί οι δύο τομείς, είναι και οι τελευταίοι που θα μπορούν να «μπλεχτούν» οι αιρετοί. Μετά από αυτά δεν θα υπάρχουν δήμαρχοι και έπαρχοι, αλλά μόνο τοποτηρητές Γερμανοί…
    Ηνωμένες Ευρωπαϊκές Πολιτείες

    • Έχεις κουράσει.Καμια σχέση .Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ήταν 40 χρόνια δήμαρχος,βουλευτής,υπουργός,τα λεφτά τότε έρχονταν με τις νταλίκες .Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ήταν μια εποχή πτώχευση της χώρας,με μεταναστευτικό ,τον μεγάλο σεισμό.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ απλά παραγωγή και πιόνι του συστηματος απλά να μην βγει ο Κυριτσης.Δεν συγκρίνονται αυτοί οι τρεις.Εκτος αν σκοπός σου είναι να μηδενίζεις τα πάντα ,με σκοπό τι;

    • Δήμαρχος είσαι και φοβάσαι μην σου πάρουν εξουσίες;100 φορες ιδιωτικά αν δουλεύουν σωστά και εξυπηρετούν τον πολίτη.Αν δεν κάνω λάθος στο νησί μας η τελευταία ιδιωτικοποίηση ήταν του αεροδρομίου.Ποιον ακριβώς χάλασε;Μακάρι να ήταν ιδιωτικό και το λιμάνι να μην βλέπουμε αυτά τα χάλια.Τελικα τι τρυκιμια έχεις στο μυαλό σου;Τι σου έχουν πει και λένε και έχεις γίνει φυτό;Άσε που οι Γερμανοί δεν είναι πια στη κορυφή της Ευρώπης,έχουν προβλήματα.Οσο για τους κακούς Αμερικανούς ,έχεις σκευτει πόσοι Έλληνες είναι σε θέσεις εξουσίας εκεί;Πήγαινε για μπάνιο μπάσκετ και πάρει μπρος το μυαλό σου.Κουμουνιστικα κατάλοιπα ,2024 έχουμε και λέτε πράγματα που λέγατε τις δεκαετίες 60 και 70.Ελεος πια.

  5. εγκατέλειψαν τα ζώα συντροφιάς που είχαν και έφυγαν να σωθούν αυτοί και όχι τα υιοθετημένα άμοιρα ζωντανά που σώθηκαν χάριν εθελοντών.
    Γενικό είναι το καλό στην χώρα του τομαρισμού.

    https://www.newsit.gr/ellada/vasilis-spanakis-diasothikan-pano-apo-200-zoa-syntrofias-stin-fotia-stin-attiki/4155968/

  6. ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΕΝΤΕΤΞΕΙΣ .
    ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΔΣΑ ΒΓΑΖΕΙ 15 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΔΣΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 34 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ.
    ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΒΥΝΟΥ, ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ.

    • Μάλλον δεν διαβάζεις καλά…για Κοίτα τα έγγραφα πιο προσεκτικά,να δω που έχει δίκιο ο δήμαρχος.
      Οι περιφερειακοί μια χαρά τα είπαν ….άνοιξε τα μάτια σου

  7. Κάτι άσχετο.Βλεποντας τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα που μετακινείται για διακοπές,την ζήτηση παντού ,κάντε μια προσπάθεια για εισιτήριο η δωμάτιο και θα δείτε.Ε δεν λες ότι ζούμε και σε μια κατεστραμμένη χώρα.Συγνωμη φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ και ψεκασμένοι του Βελόπουλου και Νίκης.Ετσι δεν είναι;Πάντα υπάρχει χώρος και Μαλιστα μεγάλος για βελτίωση αλλά ΟΧΙ προς τη μεριά των αγαπητών που ανέφερα αν δεν αλλάξουν πολιτική.

    • πάντα η εποχή αυτή απ’ τον εμφύλιο της πείνας και της φτώχειας αποκαλούνταν ‘τα μπάνια του λαού’.
      κάνε μια έρευνα αγοράς για το κόστος των εισιτηρίων πλοίων,και μαθε ότι φέτος επέλεξαν κοντινούς προορισμούς και ηπειρωτική χώρα.
      πότε η Κως είχε λιγότερο κόσμο φέτος προερχόμενοι από την υπόλοιπη χώρα.
      δεν έχεις ζήσει τα χρόνια προηγούμενων δεκαετιών,επειδή ζεις στον κόσμο σου.
      Μια ζωή ηλίθια.

      • Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα έχει χιλιάδες μέρη για όλα τα βαλάντια.Ειμαστε λίγοι για να πάμε παντού.ΤΩΡΑ αν εσυ βλέπεις ότι η Αθήνα είναι άδεια και λες ότι ο κόσμος είναι κλεισμένος μέσα Γιαυτο δεν φαίνεται,πάνε στις Κυκλάδες επειδή το εισιτήριο είναι 10 ευρώ λιγότερο με το πλοίο δίκαιο μα σου.Εισαι από αυτούς που ακόμα πιστεύουν ότι το πλοίο είναι φθηνότερο από το αεροπλάνο.Σιγουρα πάντως δεν χούμε στην ίδια χώρα.Εξαλου οι Έλληνες δεν μιλάνε σαν εσένα βρίζοντας ούτε έχουν όνομα « κατεστραμμένα είναι τα εγκεφαλικά σου κύτταρα»Ποτέ γιορτάζεις;

        • οι σκέψεις σου ,τα σχόλια,οι συλλογισμοί σου και κυρίως τα στοιχεία που μόνο ο δικός σου εγκέφαλος διαθέτει,παραπέμπουν σε νηπιακής ηλικίας άτομο.
          έχεις ρίξει κροτίδες και κροτίδες,λες και δεν βλέπεις ειδήσεις.
          Και σήμερα η ΕΡΤ και τα κανάλια σε συνδέσεις με Πειραιά μιλούν για εξοντωτικά ναύλα.
          που βλέπεις εσωτερικό τουρισμό στο νησί που να μην έχει το pass κοινωνικού τουρισμού;
          Είσαι ότι πιο ηλίθιο υπάρχει.

    • ο γιατρός συνιστά επάλειψη με βαζελίνη τρεις φορές την ημέρα

      100 Μίλγκραμ μουρουνέλαιο και τελοπόν στα ευαίσθητα σημεία.
      Πώς φαίνεται το τσούξιμο όμως.

    • Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον γυναικολόγο και τον..καρδιολόγο;

      Δεν είναι όλα τέλεια,αλλά θ αλλάξουν όλα μετά από εκατό χρόνια

  8. Όποιος θέλει να εμβολιαστεί ας πάει.Αν κολλήσει ομως σημαίνει ότι μπορεί να το μεταδώσει.Αν γίνει έτσι θα είναι όπως το κορονοεμβόλιο.Μαπα το καρπούζι.Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες.Εφοσον μεταδίδει πως τολμάει ο καθε υπευθυνος με ανοχή ακαταδιωκτων ιατρών να θεσει όρο για να πας στη δουλειά σου να εισαι εμβολιασμενος …. Αν ήξερες από πριν την αποτλεσματικοτητα του εμβολίου θα το εκανες;Αν ναι ε ναι να πας σε ειδικό καθώς νομίζεις ότι οι άλλοι γύρω σου έχουν ψυχολογικά αδιέξοδα ενώ είναι δικά σου.Καλο νέο ψεκασμα.Σου έχει φύγει η ανοσία -κοβιντ καλή φόρτιση!

  9. ότι ο Νικηταράς έβαλε την υπογραφή του, για τη μεταφορά των σκουπιδιών της Καλύμνου. τον έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη. τώρα ότι και να πει, δε μετράει. εξάλλου όποτε βγαίνει, λέει άλλα. ο ψεύτης πάει να διορθώσει το ένα ψέμα και λέει άλλα δέκα. Άση, αηδία.

  10. εδώ θα είμαστε και του χρόνου, και θα γράφετε όλοι οι δημοσιογράφοι, ως απολύτως φυσιολογικό, σχετικά με τη μεταφορά των σκουπιδιών των Καλυμνίων στον μελλοντικό ΧΥΤΆ της Κω.
    Το Σύστημα είναι ανίκητο. Εξάλλου πολλοί είναι υπηρέτες Του, για να εξασφαλίσουν το προσωπικό τους συμφέρον.
    Το ίδιο δεν θα έκανες και εσύ, εάν σου προσέφεραν την ευκαιρία? Ή μήπως επειδή δεν σου την έχουν προσφέρει ακόμη, κατηγορείς το Σύστημα? Εκτός, εάν είσαι από εμάς τους ολίγους που αγωνιζομαστε για τις αξίες μας, για το καλό του τόπου μας, για το συμφέρον των πολιτών και όχι των ολιγαρχών, οι οποίοι χειραγωγούν τους πτωχούς τω πνεύματι.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    • Η αξία που αγωνίζεσαι είναι να ψωφισει ο γείτονας;Τι διαβάζουμε Θεέ μου.ΠΑΩ στοίχημα θα ήθελες και τελώνιο στο λιμάνι και αεροδρόμιο και να διαλέγεις ποιος θα έρχεται και θα φεύγει.Νερο να δίνουμε σε όλους η θέλεις να το πίνεις μόνος σου;Φαντάζομαι τι αποτυχημένος μισανθρωπία είσαι.Εχεις σκευτει ότι μπορεί να θελουμε σκουπίδια στο νησί περισσότερο από τύπους σαν εσένα;

  11. Στα Ιερά Χώματα που περπάτησε ο Σωτήρας Ιησούς,που γράφτηκε η Παλαιά και Καινή διαθήκη

    μεγαλουργούν οι κάτοικοι του.
    Ομαδικός βιασμός αιχμαλώτου Παλαιστίνιου από 9 Ισραηλινούς στρατιώτες.
    Το βίντεο το είδα σε ξένο σάιτ πρίν το αναρτήσουν Ελληνικά και δεν τον πίστευα.
    https://www.iefimerida.gr/kosmos/biasmos-palaistinioy-apo-israilinoys-binteo

  12. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ – ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ – ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 20 ΕΚ. ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ Ουσιαστικά, η κυβέρνηση επέβαλε στους Έλληνες να πληρώσουν 20 εκατομμύρια ευρώ για ένα «εθνικό σύστημα ανίχνευσης πυρκαγιών» με τη χρήση δορυφόρων και drones, το οποίο, ωστόσο, αποδείχθηκε περίτρανα ότι πήγαν στη χρυσή λεκάνη του Μητσοτάκη στο Μαξίμου αφού και φέτος βιώσαμε καταστροφή.

  13. Τιμές πανάκριβα ,τα εισιτήρια,η διαμονή,η διατροφή.Μισθοι πείνας συντάξεις φτώχειας.Η χώρα λίγο πρην την κατάρρευση όπως λένε ,πως γίνεται ρε παιδιά τα πλοία να φεύγουν γεμάτα;Να μην υπάρχει δωμάτιο πουθενά;Ποιος μας παρουσιάζει ότι χούμε σε κόλαση;Αλήθεια τι μυαλό κουβαλούν αυτοί που ψήφισαν την γιαγιά Γαλάτω του Βελόπουλου Ευρωβουλευτή και τα λένε αυτά;Υποτιθετσι ζουν και στη Κω.Ας κάνουν μια αναζητηση υπάρχει άδειο δωμάτιο σήμερα;Ξέρετε πόσες κλίνες έχει η Κως;Τι ακριβώς θέλετε από τις ζωές μας και μας ζαλίζετε;Μαζευτητε μεταξύ σας πέστε τις βλακείες σας να χαίρεστε και αφήστε εμάς τους βλάκες ήσυχους .Εχουμε και δουλειές να ταΐσουμε και εσάς τους αργόσχολους.

    • ο γιατρός συνιστά επάλειψη με βαζελίνη τρεις φορές την ημέρα

      100 Μίλγκραμ μουρουνέλαιο και τελοπόν στα ευαίσθητα σημεία.
      Πώς φαίνεται το τσούξιμο όμως.
      Τα δελτία λένε ότι έκοψαν στην μέση και το καρπούζι,αλλά αυτή στην κοσμάρα της.

      • Φίλε Απορια.Τι είναι η πατσαβούρα;Γράφεις συνέχεια και δεν έχω καταλάβει.Σε ποια μιράντα αναφέρεσαι;Τι ακριβώς λες;Εγώ φταίω που δεν καταλαβαίνω η εσένα σε έχει βαρέσει ο ήλιος;Τόσα σχόλια και δεν λες τίποτα.Ναι ακριβά τα εισητηρια ποιος διαφωνεί;Αποτην άλλη βλέπεις τα πλοία κσι αεροπλάνα γεμάτα.Ούτε σε αυτό διαφωνεί κανείς.Εξηγισε το αυτό .

        • τους υπόλοιπους μήνες εκτός περιορισμένων ημερομηνιών είναι άδεια.
          Εσύ δεν ξέρεις τι λένε τα σχόλια.
          Παντού ευτυχία, ευμάρεια, πλούτος, ασφάλεια, γεμάτα τα πάντα όλα.
          Δεν διαφωνεί κανείς ότι είναι γεμάτα, διαφωνεί η λογική..η δική σου.
          απ’ την εποχή του σακίδιου στα 60ς και 70ς ήταν γεμάτα.μετατην 10 Νοεμβρίου θα είναι άδεια όπως και η κεφάλα σου που κουδουνίζει.

        • Ε να και ένας που διαφωνεί μαζί σου..ο Οικονομικός ταχυδρόμος με πείρα στην οικονομία

          πάνω από πενήντα έτη..
          https://www.ot.gr/2024/08/19/oikonomia/elliniki-oikonomia-o-triplos-kindynos-plithorismos-koftes-kai-polemoi/

          »Στα μακαρόνια, στις κονσέρβες και τα έτοιμα γεύματα το έριξαν οι τουρίστες προσπαθώντας να περικόψουν ό,τι μπορούν από τις δαπάνες των διακοπών τους – Oι τζίροι των σούπερ μάρκετ ανέβηκαν κατά 15% στους τουριστικούς προορισμούς»

        • Ομορφε σου λύθηκε η απορία;είδες πόσο πήγε ο πληθωρισμός τον Ιούλιο;

          Τα πλέον πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν την επαναφορά παλιότερων μετώπων που σχετίζονται με την ακριβή ενέργεια, κάτι που αποτυπώνεται στο ρεύμα και το φυσικό αέριο, στην παροχή υπηρεσιών (αυξήσεις σε εισιτήρια και ασφάλειες), αλλά και στο τουριστικό πακέτο, κάτι το οποίο έχει τεράστιες συνέπειες και για τους Έλληνες τουρίστες.

        • νοσοκομεία έχουμε, γιατρούς φουλ, δρόμους χιλιομπαλωμένους ,εγώ φουλ το ερκοντίσιον 24 ώρες, εκεί που έπαιρνα μισό κιλό βερίκοκα, τώρα δίνω και στους γείτονες,η φέτα στην χωριάτικη τριπλή μερίδα ,στις ώρες εργασίας του εποχικού οι πρώτοι απ’ την ανάποδη,από εγκληματικότητα
          φοβάσαι να ανοίξεις την τηλεόραση,να μπεις στο ίντερνετ,όλα τα νέα περιστρέφονται στην ευτυχία του Νεοέλληνα..
          δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα..

    • 75,5 Κως Αθήνα αεροπορική θέση,η κατάχαμα τέτοια εποχή.
      προσβάλεις την λογική ,τα έχουμε πει βασικά ότι είσαι πόμολο.

      • Εγώ με 40 ήρθα με αεροπλανο.Αλήθεια έχει τα δίπλα το καράβι;Άσε που μερικοί κουβαλούν και αυτοκίνητο και δίνουν 200 τουλάχιστον πήγανε έλα ενώ με τα μισά νοικιάζεις αυτοκίνητο.

        • Είναι ενδεικτικό ότι σημειώθηκε αύξηση 6% στα δημητριακά όπως και στα λαχανικά, 3,6% στα νωπά ψάρια, 2,5% στο γιαούρτι, 2,1% στο γάλα και 2% στο χοιρινό. Ως εκ τούτου, ο πληθωρισμός τροφίμων έκλεισε στο 2,4%, από 2,1% τον Ιούνιο.

          Την ίδια στιγμή, σε μηνιαίο επίπεδο σημειώθηκαν αυξήσεις 9,5% στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, αυξήσεις 7,3% στα αεροπορικά εισιτήρια και 3,5% στο βασικό τουριστικό πακέτο που περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα εν γένει.

          όλοι οι έξυπνοι είστε εδώ μαζεμένοι…

  14. Τελικά ξέρει κανείς για ποσά λεφτά μάλωσαν ο Βελόπουλος και ο βουλευτής που είχε βγαλει στο επικράτειας.Ποση μίζα του ζήταγε ο Βελόπουλος και δεν του την έδινε;Αφού ήξερε ότι είναι τέτοιος αφού τα ξέρει όλα ο καραφλός τη τον έκανε βουλευτή;Η μεγάλη πλάκα είναι όταν θα ζητήσει τη μίζα από τη γιαγιά Γαλάτω την Ευρωβουλευτή του θα γελάσουμε πολύ.Εχει να του σουρει.

  15. τέτοια παρακμή όπως το πλιάτσικο των γύφτων στα καμμένα σπίτια των πυρόπληκτων

    δεν υπάρχει…
    πώς να πάει ένα κράτος μπροστά όταν έχει μια μειονότητα που ζουν εις βάρος όλων των υπολοίπων.
    Την εορτή της Κοιμήσεως της Παναγιάς πήγαν στα καμμένα σπίτια και άρπαζαν ότι έμεινε όρθιο.
    Μια μειοψηφία που μέλη της επαιτούν κάθε χρόνο στο νησί και δεν μιλά κανείς,μια ομάδα πολιτών που ευεργετείται από την Πολιτεία με επιδόματα όπως αυτό του ‘αγνώστου πατρός’ ,που εξολοθρεύουν τους σκαντζόχοιρους με αυτοσχέδια καμάκια που φτιάχνουν με πηρούνια τοποθετημένα πάνω σε καλάμια.

    https://www.newsit.gr/ellada/vinteo-ntokoumento-apo-to-pliatsiko-stis-kamenes-perioxes-tis-attikis/4157841/

  16. Και το σχεδιο.. Πηγαινει γραμμη.. Μπολιασμος.. Αεροψεκασμοι,,πλυμηρες,διαλυση υγειας εμβολια, κλιματικη αλλαγη, ξηρασια παγκοσμια, ελεγχος νερου…πεινα, επισιτιστικη κριση… ΟΛΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ,
    Κατι ηξεραν οι X FILES, 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ..
    Truth is out there.
    https://youtu.be/7clQC0xO5zM?si=FzRCP6p905jI6KWd

  17. Από τους πολιτικούς σίγουρα ωφελη θα έχουν όλοι από αυτήν την διένεξη, λογο της δημοσιότητας που έχει πάρει το πρόβλημα του χυτα και των σκουπιδιών της Καλύμνου. Ο χαμένος σίγουρα είναι ο πολίτης της Κω

  18. άλλη μια επιτυχία του Ανέργου Υπουργού Οικονομικών Χατζηαβάτη

    https://www.kathimerini.gr/economy/563179807/anisychia-gia-tin-aifnidia-allagi-sti-forologia/

    Στην ίδια επιστολή ο ΣΜΑΖΕ αφήνει σαφείς αιχμές για τη σκοπιμότητα της εν λόγω απόφασης, καθώς σε άλλο σημείο αναφέρει ότι «οι μόνοι ωφελούμενοι θα είναι οι πολυεθνικές εταιρείες που σήμερα ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγοράς ζύθου».»

    Γιατί, υπάρχει αμφιβολία περί της ταυτότητας του εργοδότη;

  19. Σε όλη την Ευρώπη έχει κηρυχθεί η σημερινή, 23/8, ως μέρα της «Μαύρης Κορδέλας», εις μνήμην των θυμάτων Ναζισμού και Κομμουνισμού. Το 1939, σαν σήμερα, Χίτλερ και Στάλιν συμμάχησαν για να μοιράσουν την Ευρώπη μεταξύ τους, υπογράφοντας το Σύμφωνο Μολότωφ-Ρίμπεντροπ.

  20. Αφού έκαψαν όλα τα δάση της Ελλάδας… Θέτουν τώρα διαχειριστή όλων των δασων..!?! Το οποίο θα ψηφιστεί σε όλους τους νόμους…. Δήθεν για να θα συντηρούν τους δασικούς δρόμους και θα κρατούν καθαρές τις αντιπυρικές ζώνες οι οποίες θα πρέπει να αυξηθούν εκθετικά.. (αφού τα καψαν ΌΛΑ!?!?)…
    Οργανωμένο σχέδιο.. Έλεγχος των πηγών όλης της Ελλάδας, του αρδευτικό συστήματος για να προχωρήσουν στον έλεγχο του νερού, με οποίες συνέπειες, υποβάθμιση ποιότητας πόσιμου νερού. Οπως γινετσι πάντα σε ποιο ε ελέγχει το νέρο.. , αφαλάτωση. Κλείσιμο πηγών,.. Καταστροφή αγροτιάς, ακριβέια νερού…. Πως θα γινόταν…με τον τρόπο που γίνεται,, κατακαυση, τεχνητή ξηρασία. Και έλεγχος νερού.. Για τους λίγους. Να ξυπνάνε . ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ… μέσω του τσουτσέκιου περιφέρειαρχι..

  21. απόψε στο δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ στις 10 ,η Κως είχε πάλι την τιμητική της

    με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο στην Άνδρο με γουρούνα και άλλο ένα χθές στην Ροδο,είπε η παρουσιάστρια ότι απ’ το 2018 μέχρι φέτος έχασαν την ζωή τους 18(???!!!) άτομα οδηγώντας γουρούνα, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές στις τοπικές αρχές.. άκουσα καλά;;;;;
    θα το βάλω αύριο στο on demand να σιγουρευτώ..πάντως είπε 18 άτομα, δυσφήμιση και απτό 2018-2024.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ