«Όταν ο Θεός έφτιαχνε την… ή το τάδε νησί, έριχνε τα μπάζα του στο απέναντι…» (Αν δεν προχωρήσουν κάποια μεγάλα ΘΑ για την Κω ξέρετε τι… θα φταίει)

29
9942
(Οι παρακάτω σκέψεις γράφτηκαν αυθόρμητα, πριν ακολουθήσουν τα «πολεμικά» δελτία τύπου μεταξύ δήμου και περιφέρειας. Μετά από αυτά, καταλαβαίνει κανείς όχι απλά ότι «σάπισε» το πράγμα, που έγραψε και ο Κ. Καΐσερλης, αλλά ότι αν δεν προχωρήσουν κάποια μεγάλα…ΘΑ για την Κω, ξέρετε από τώρα τι… θα φταίει)
……………………………………………..

Αποφάσεις «κοινωνικού αυτοματισμού»…λογικής Άδωνι

Το γνωστό ανέκδοτο «όταν ο Θεός έφτιαχνε την…ή το τάδε νησί, έριχνε τα μπάζα του στο απέναντι…»  μας ήρθε ασκαρδαμυκτί στο μυαλό, βλέποντας και ακούγοντας το σχετικό ρεπορτάζ με τον Περιφερειάρχη στο δημοτικό συμβούλιο Καλύμνου και την ανακοίνωση της απόφασης -προκειμένου να σβήσει κάποια στιγμή το επί χρόνια «ηφαίστειο» (λέγε με χωματερή) Καλύμνου μετά και τα σχετικά πρόστιμα που έπεσαν από την Πυροσβεστική- να μεταφέρεται ο όγκος των απορριμμάτων του γειτονικού νησιού στον… ΧΥΤΑ Κω.
Όταν… Ούτε καν ένας μήνας δεν έχει περάσει καν από την πυρκαγιά, ούτε τρεις βδομάδες από την αντίστοιχη συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο Κω για τις υποδομές και την αποκατάσταση του μισοκαμένου ΧΥΤΑ Κω και μάλιστα Αύγουστο μήνα;
Κι ενώ το διάχυτο ερώτημα στα νησιά αυτή την περίοδο που «βουλιάζουν» από κόσμο (με όλες τις υποδομές αλλά και την υγεία στα όριά τους, εξ ου και η γνωστή απόφαση-λάδι στη φωτιά Άδωνι) δεν είναι άλλο από το: κατά πόσο ακόμα μπορούμε να δεχόμαστε αυξημένες αφίξεις τουριστών προτού ανακύψει οξύ κοινωνικό πρόβλημα από τον υπερτουρισμό;
Στα περισσότερα νησιά μάλιστα έχει ήδη προκύψει οξύ πρόβλημα λειψυδρίας καθώς οι υφιστάμενες υποδομές δεν μπορούν να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση στις περιόδους αιχμής (στην Κω κάποιες περιοχές έχουν ξεχάσει το νερό για κάποιες ώρες ή μέρες…)
Ούτε φυσικά έχει ληφθεί μέχρι τώρα μέριμνα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των σκουπιδιών στα νησιά -στην κυριολεξία δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα σκουπίδια που αφήνει πίσω τους ο υπερτουρισμός και η υπερκατανάλωση-, με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε ανοιχτές χωματερές ολόκληρες περιοχές.
Ωραία «επί της ουσίας» – θα αντιτείνει κάποιος- τα λεφτά των τουριστών τα θέλετε τα σκουπίδια και τα… λοιπά  τους, όχι;
Το «ωραίο»  ήταν όταν διαβάσαμε την ανακοίνωση του δήμου της Κω την επόμενη μέρα (και αφού είχε βγάλει πρώτα δελτίο τύπου η Δύναμη Αλλαγής και ο Η. Σιφάκης) που ήταν σε ανάλογο ύφος και τόνο με αυτή των γιατρών για την απόφαση Άδωνι: «Η διαδικασία που προωθείται από το ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, είναι αντιδημοκρατική και απαξιωτική για την Κω και τους κατοίκους της… προσπαθούν να φέρουν σε αντιπαράθεση θεσμούς και τοπικές κοινωνίες.
Καλούμε την Έπαρχο και τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου που εκλέγονται στην Κω, να τοποθετηθούν δημόσια.
Η δημοτική αρχή άμεσα θα προκαλέσει δημόσιο διάλογο με όλους τους φορείς του νησιού μας και θα εισάγει το θέμα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου».
(Εντελώς συμπτωματικά βέβαια την ίδια μέρα η Έπαρχος άνοιγε την ομπρέλα του ΠΑΣΟΚ για να υποδεχτεί χαριεντιζόμενη τον Χάρη Δούκα στο γραφείο της… Η θετική ψυχολογία που λέγαμε έναντι των «μίζερων-φαντασμάτων», όπως θα λεγε και ο Mr Cool (… η καρδούλα του το ξέρει) Γ. Χατζημάρκος).
«Δεν πειράζει κύκλος είναι και γυρίζει» που θα λεγαν και οι γιατροί του νησιού (μιας και ο δήμαρχος καλεί τους φορείς του νησιού να πάρουν θέση…).
Το ερώτημα είναι οι τοπικές κοινωνίες έχουν λόγο για τα του οίκου τους; Ή όπως έγινε και επί ΣΥΡΙΖΑ πάλι με Περιφερειάρχη τον Γ. Χατζημάρκο φορτώνουμε το hot spot στο Πυλί και βάζουμε «κόκκινη γραμμή» για τη Ρόδο; (δηλ. «Ροδίτικη διαιτησία» που έλεγε και ξαναλεγε με αγανάκτηση ο παλιός φίλος και συνάδελφος στα αθλητικά Α. Πίττας, καλή του ώρα). Όπως και σε πολλά άλλα θέματα…
«Όλα καλά, όλα ανθηρά!», που θα έλεγε και ο υπερ-αισιόδοξος Κώστας Βουτσάς… (Ε, σε αλλαγή σκηνικού περιμένουμε με ενδιαφέρον την ταινία… ε,  την συνεδρίαση θέλουμε να πούμε, με τον δήμαρχο και τους συμβούλους του να παραπονιούνται για το ρίξιμο…)
* Την ίδια στιγμή -για την ακρίβεια λίγες μέρες πριν- λίγο πιο πριν και ο τσαμπουκάς των Τούρκων με πέντε πολεμικά πλοία στην Κάσο, να μας υπενθυμίσει ότι τα «ήρεμα νερά» στο Αιγαίο είναι μια εντελώς προσωρινή κατάσταση, ανάμεσα… σε δυο φουρτούνες.
**Μιας και ο λόγος περί… Ακρίβειας (εκεί κι αν είναι): Σοκ από τον ΟΟΣΑ: «Η Ελλάδα είναι η τέταρτη (με τις 3 πρώτες να έχουν υπέρδιπλασίασιους μισθούς) πιο ακριβή χώρα του πλανήτη στα τρόφιμα». Οι Έλληνες πληρώνουν τα τυποποιημένα προϊόντα 10% ακριβότερα από την Ευρωζώνη ενώ σε ορισμένα προϊόντα η διαφορά τιμών είναι πολλαπλάσια, όπως: Αλεσμένος καφές 50% Μαργαρίνη 60% Ανθρακούχο νερό 129% Χαρτοπετσέτες 100% Γάλα μακράς διαρκείας 56% και πάει λέγοντας.
Η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ υποτίθεται » θα έριχνε την τιμή της κιλοβατώρας»…  Θυμάστε που έλεγαν με στόμφο ότι θα έκτιζαν νέα σχολεία και νοσοκομεία με τα χρήματα της πώλησης Ολυμπιακής και ΟΤΕ; Θυμάστε που η ιδιωτικοποίηση των λιμανιών «θα έριχνε τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων»; Αμέ…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πέραν αυτών Γιάννη,η ποιότητα των νεαρών επισκεπτών κυρίως από Ολλανδία

    είναι στα όρια των Χούλιγκαν.Πριν δύο ώρες πέρασα απ’ την Βεριοπούλου και μια ομάδα νεαρών που βγήκαν απ’ το ξενοδοχείο επικεφαλής παράταξης,πετούσαν κάτω μηχανάκια, κλωτσούσαν αυτοκίνητα.Σταματησαμε και κάναμε παρατηρήσεις, σηκώσαμε 6 μην χτυπήσει κανείς και αυτοί έβριζαν.
    Χθές 31/7 στην Κανάρη πάλι ξημερώματα έσερναν κουβάδες σκουπιδιών προς την Πυροσβεστική και σταμάτησαν ένα ταξί και ένα αυτοκίνητο και τους ρώτησαν γιατί φέρονται έτσι και τα πέταξαν σε αυλές.
    Το πρωί χάος στο Λιμάνι,σπασμένα μπουκάλια,στις παραλίες τις νύχτες ντροπιαστικές εικόνες, ενώ παρέες που κατευθύνονται προς το ψαλίδι προκαλούν φθορές σε περιουσίες.
    Πήραν κάδους και τους έσερναν προς το Κως, ενώ κάποιοι κουβαλούσαν ποδήλατα (κλειδωμένα) στους ώμους τους και γλάστρες.
    Υπάρχει ένας να κάνει παρατήρηση στο Πρακτορείο τους;
    Δεν αξίζει αυτός ο Τουρισμός στην Κω.

    • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΔΥΟ ΓΑΤΙΑ. ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΠΩΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ.

      • απίστευτη μανία και επιθετικότητα.
        έχω δει και γω να κλωτσούν γατιά.
        κάποια στιγμή θα χάσει την ψυχραιμία του κάποιος και θα ανταποδώσει τις προκλήσεις και την βία.

      • αγαπητέ συντοπίτη, επειδή είσαι ο μόνος που δείχνεις ευαισθησία για τα ανθρώπινα μπάζα

        είναι δυο μέρες που μιλώ μ ένα ζευγάρι από Φινλανδία repieters εδώ και τρεις δεκαετίες και λόγω υποχρεώσεων αναγκάσθηκαν να έρθουν φέτος τον Αύγουστο.
        Πολλά παράπονα για τις συμπεριφορές των νεαρών Ολλανδών,δεν πιστεύουν ότι το νησί έχει αυτό το χάλι μετά τις μια τα ξημερώματα, μάλιστα το εγραψαιδε δικά τους τουριστικά σάιτ.
        μα δεν ασχολείται κανείς εδώ και τέσσερα χρόνια με την δυσφήμιση του νησιού μας;τόσο μεγάλα είναι τα συμφέροντα;

    • Μήπως κύριε μου αξίζετε εσείς σαν λαός για το κακό χάλι του διαμαντιού που λέγεται Κως?
      Εξ αιτίας της αδιαφορίας σας το έχουν κάτι μεγάλοκαρχαρίες ‘βατέψει’ και άντε τώρα να συνέλθει.
      Πιο πολλά μπετά και λιγότεροι υδάτινοι πόροι.
      Ένα χάος στους δρόμους και το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ στο νοσοκομείο.
      Και αν δεν ευθύνεται ο αποδεδειγμένα ΑΧΡΗΣΤΟΣ Κωος πολίτης, ποιος ευθύνεται?
      Λοιπόν μην ζητατε τα ρέστα από άλλους όταν εσείς είσαστε ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑ(Γ)ΟΣ που τρέχετε να αποποιηθείτε των ευθυνών σας.

      • είσαι εκτός τόπου και χρόνου,τι να απαντήσω σε έναν που νοσεί.

        είναι τόση η άγνοια σου που εξισώνεις πάντα προς τα κάτω.
        Το παίζεις έξυπνος αλλά η βλακεία σου σε προδίδει.
        Τι να σχολιάσει κανείς πραγματικά..
        Το αξιακό μας σύστημα,η αστική ευγένεια,η χωριάτικη φιλοξενία και αξιοπρέπεια έχουν καταβαραθρωθεί .
        Με τους ανεμόμυλους και τις γενικεύσεις ισοπεδώνεις την.. λογική.
        Δεν υπάρχει ελπίδα με τέτοια μυαλά.

        • Ωραίο το λογύδριό σου, αλλά για βρέφη και δείχνει ότι ΕΣΥ νοσείς.
          Φοβάσαι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου γιατί θεωρείς ο ίδιος τον εαυτό σου ΑΝΙΚΑΝΟ και λίγοστό.

      • στα εκατοντάδες νησιά του Ελληνικού αρχιπελάγους,στα χιλιάδες των υπολοίπων θαλασσων

        εσύ βλέπεις διαμάντι την Κω.
        Από ποια πλευρά δεν λες,ο Πλάστης πρώτα έκανε την Κω και μετά την αντέγραψε..
        Σκέψου να μην υπήρχε στην επικαιρότητα η λέξη επίταξη (επαγγελματιών)και επιβολή (μεταφοράς μπαζών).
        Για την τοποθέτηση πριν λίγη ώρα κάδων σκουπιδιών και βρωμεσμένων κουτιών έτσι για πλάκα από μέθυσους ξένους,πάλι ο ντόπιος φταίει.
        Δηλαδή αν πάρουμε τα όπλα θ αποφύγουμε τετελεσμένα όπως το Hot Spot???
        Οι δημοκρατικές διαδικασίες όπως η ψήφος και ο καταγγελτικός λόγος δεν αρκούν με τέτοιες κυβερνήσεις και πτωχευμένα τα πάντα όλα.

        • Ποιος σου είπε ότι δεν φταίει ο…κυρίαρχος λαός της Κω?
          Ρε φιλαράκο ξέρεις ποιον φοβάται ο κάθε άρχοντας ενός τόπου?
          Τον ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ.
          Εδώ κοιμαστε όλοι επαναπαυόμενοι στην προσωρινή!!! καλοπέραση.
          Όταν ο λαός δεν ξεσηκώνεται , πάντα στα πλαίσια του νόμου, και δεν αντιδρά, ο κάθε άρχοντας χεζ@ται από χαρά.
          Τρέξτε λίγο τα δόντια σας, τραβάτε εξώδικα κατά παντός υπευθύνου και αν δεν συμμορφώνονται, την επόμενη φορά στο ρετσινόλαδο.
          Αλλά εδώ μετράνε όχι οι ικανότητες του κάθε άρχοντα, αλλά τα σόγια που διαθέτει.
          Η φτώχεια δεν μετριέται μόνο στο χρήμα, αλλά και στα μυαλά των πολιτών ενός τόπου.

    • Καποιος θα βάλει τάξη στους ντόπιους νεαρούς με τα μηχανάκια που τρέχουν όλο το βράδυ και κυνηγάνε γάτες;

  2. Παιζονται χοντρα παιχνιδια. Του την στησανε του Νικηταρα οι δεξιοι για να τον πεταξουν εξω να βαλουν τον δικο τους υποψηφιο ξενοδοχο.

  3. Μια ζωη οι ΚΑΛΥΝΝΙΟΙ πιο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ και πιο ΕΞΥΠΝΟΙ απο τους Κωους.

    Η αναγκη να φευγουν εδω και δεκαδες χρονια πριν εκτος νησιου για βιοποριστικους λογους, τους εκανε ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΥΣ σε σχεση με τους Κωους ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ και στα ΖΩΑ τους.
    Μεχρι ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ φτιαξανε εστω και μικρο και εναν περιφερειακο δρομο απο το ΒΑΘΥ μεχρι το ΜΑΣΟΥΡΙ μεσα απο κακοτραχαλα βουνα και βραχους.
    Ενω οι Κωοι μεινανε με μισοτελειωμενους δρομους απο ΘΕΡΜΑ προς ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ και απο ΦΑΡΟ προς ΤΙΓΚΑΚΙ και ΜΑΡΜΑΡΙ γιατι καποιοι φανηκαν πιο εξυπνοι και βουτηξαν ΦΙΛΕΤΑ ολοκληρα.
    Η Καλυμνος σφιζει απο ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ και εδω μονο ενα ΣΒΟΥΡΕ’Ι’ΝΟ και μερικους ψιλοδωρητες σε καποιους τοπικους ναους.
    Αυτη λοιπον ειναι η διαφορα αναμεσα των δυο νησιωτων.
    Φατε τωρα ΚΑΙ τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ τους γιατι αυτο σας αξιζει.

  4. Κυριτση αν σου ζητήσουν Συγχνωμη θα γυρίσεις;Έχουμε μπλέξει με άσχετους «καλούς ανθρώπους»

  5. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kalymnos News , την Κάλυμνο θα επισκεφτεί εκτός απροόπτου, την ερχόμενη Τρίτη 6 Αυγούστου ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

    Ο Υπουργός Υγείας θα αφιχθεί στην Κάλυμνο την Τρίτη μεσημέρι ,προερχόμενος από Κω, και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλύμνου, ενώ θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη κ Παΐσιο, τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή και το Δήμαρχο Ιωάννη Μαστροκούκο.

  6. 2010-2024 ο δημος κω σε εγκατάλειψη απο καισερλη κυριτση νικηταρα

    Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ MASTER PLAN ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ……έργο προϋπολογισμού 11.945.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο, προβλέπει τη δημιουργία δύο θέσεων πλαγιοδέτησης, ενός φορτηγού και ενός τουριστικού πλοίου ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ, αλλά και μία θέση πρυμνοδέτησης ενός μεγάλου επιβατηγού και οχηματαγωγού πλοίου.Η νέα λιμενική εγκατάσταση θα δημιουργηθεί εξωτερικά του λιμανιού, πάνω στον ήδη υφιστάμενο προσήνεμο μόλο. https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/533806/sygcharitiria-ston-perifereiarchi-kai-ton-dimarcho-kalymnou-gia-master-plan/

  7. 2010-2024 ο δημος κω σε εγκατάλειψη απο καισερλη κυριτση νικηταρα

    Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  8. Να διώξουμε τους τουρίστες και να φέρουμε γάτες και σκύλους στο νησί να ζούμε ήρεμα.Στο τέλος μπορεί να φάνε και τους ντόπιους νεόπλουτους να ησυχάσουμε.

    • δλδ ρε λεβέντη πρέπει να υποφέρουν τα ζωάκια για να κάνεις φράγκα εσύ?
      Τι σόϊ λογική διαθέτεις?
      Μάλλον σε βλέπω κάποτε να πλειρωνεις και εσύ το 35άρι.
      Δλδ είσαι ένας απαίσιος μακάκας.

      • Επιλογή είναι φίλε μου.Εσυ θέλεις να υποφερουν οι άνθρωποι εγώ απλά να ζουν τα ζώα παράλληλα χωρίς να δήμιουργουν πρόβλημα στους ανθρώπους,μεταφέροντας τα από όλο τον κόσμο και αλλάζοντας και την φυσιογνωμία και το ρόλο των ζώων.Οσο για τον χαρακτηρισμό ούτε ένα ζώο θα μίλαγε έτσι.Εξαλου είναι γνωστό ότι κάποιοι «φιλόζωοι»σαν εσένα,δεν αγαπούν τα ζώα απλά μισούν τους ανθρώπους,επειδή είναι αποτυχημένοι χωρίς φίλους,η κάνουν επίδειξη πλούτου ,εξουσίας και αυταρχικότητας.Αποθημενα που εφαρμόζουν σε ζώα αδύνατα που δεν μπορούν να μιλήσουν.

        • περί μπουρδολογιαε παίρνεις άριστα.
          Ποιος σου είπε ότι στερούμε φίλων.
          Έχω και περίσσευμα για την πάρτυ σου.
          Αντιθέτως και εγώ θέλω να ζούμε αρμονικά άνθρωποι και ζώα. και μάλιστα στα όρια της ευπρέπειας και του όρθού πολιτισμού.
          Και βέβαια τα ζώα δεν μιλάνε σαν εμένα γιατί στερούνται της ομιλίας. Άλοίμόνο σου αν μιλάγανε. Θα σε είχαν ξεχ@σει με την νοοτροπία που σε διακρίνει.

        • μπέρδεψες την λούτσα με την βούρτσα.
          αυτοί που κυκλοφορούν μετά τις 12 στο λιμάνι μέχρι το πρωί είναι μετεξέλιξη του Δαρβίνου.

  9. Άδωνις για Λινού: Ναι της δώσαμε πολύ κρατικό χρήμα, ο Τσίπρας το γνώριζε και την έβαλε στο ψηφοδέλτιο

    Ο υπουργός υγείας με την ανάρτηση του επιβεβαιώνει ότι το ινστιτούτο της οικογένειας Λινού έχει εισπράξει πακτωλό χρημάτων, λέγοντας μάλιστα ότι ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε το συγκεκριμένο γεγονός όταν την τοποθετούσε στο ψηφοδέλτιο του ΣυΡιζΑ!Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης καρφώνει τόσο βάναυσα μία πολιτικό που τον στήριξε προκλητικά και εξόφθαλμα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλλον επιβεβαιώνεται το ρητό: «Αν θες φίλο στην πολιτική, πάρε σκύλο»!Κάθε η μέρα που ο Στέφανος Κασσελάκης διατηρεί την κυρία Λινού στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣυΡιζΑ, είναι σα να επιβραβεύει αυτή την απίστευτη σχέση διαπλοκής και συναλλαγής με κρατικό χρήμα, δοσμένο μάλιστα από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού.

    • Σου έθιξε τον Πολάκη ;Πρέπει να γράφεις όλα αυτά τα Πολακικά να μας πισεις ποσό καλός είναι ο πολιτικός Πολακης;Δεν θα πάρουμε.Δεν έχει σχέση με την αρριστερα και τις αρχές της ένας μεγαλωμένος με αρχές πρασσινοφρουρου που βρέθηκε στονΣυριζα όταν βούλιαξε το ΠΑΣΟΚ.

  10. για την μείωση του υπερτουρισμού .
    Κάποια στιγμή αναγκαστικά θα εφαρμοστεί και στην Ζιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ