ΣΤ Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά: Απάντηση στην επίθεση του Γ. Χατζημάρκου και στο κρυμμένο έγγραφο που αποκάλυψε για την άδεια του ΧΥΤΑ Κω

32
6778

Στην αντεπίθεση περνάει ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς με σημερινή συνέντευξη τύπου αυτή την ώρα.

Απάντηση στην επίθεση του Γ. Χατζημάρκου και στο κρυμμένο έγγραφο που αποκάλυψε για την άδεια του ΧΥΤΑ Κω.

«Για χρηματοκιβώτια είχα χρόνια να ακούσω… Δεν ήξερα ότι διατηρούν χρηματοκιβώτια για να βάζουν τέτοια πράγματα μέσα…»

Καταδίκασε τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου σε βάρος του. Υπογράμμισε ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε προσωπικές επιθέσεις και ότι επιλέγει να επικεντρωθεί μόνο σε πολιτικό διάλογο.

Στο πλαίσιο των ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους ο δήμαρχος ανακοίνωσε πως αν χρειαστεί, θα προσφύγει νομικά, στο ζήτημα της μεταφοράς απορριμμάτων από την Κάλυμνο στην Κω σε συνεργασία με τον δικηγορικό σύλλογο.

το κρυμμένο έγγραφο:

Να ανακαλέσει, όχι απέναντι σε μένα αλλά απέναντι στην τοπική κοινωνία. Να ανακαλέσει και όλους τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς περί πριμαντόνας κλπ.

Του ζήτησα να μου δώσει γραπτώς αυτό που ψευδώς με κατηγορεί διαρκώς «πού υπέγραψα εγώ για μεταφορά των απορριμμάτων από την Κάλυμνο στην Κω;»

Συνεχίζουν να καίνε τα απορρίμματα στην Κάλυμνο. Συνεχίζουν να δηλητηριάζουν τους ανθρώπους…

Ευθύνη πλέον έχουν και η Περιφέρεια και η Δημοτική αρχή Καλύμνου. Έχουν την έγκριση για δεματοποίηση γιατί δεν το κάνουν;

Όσο δεν προσέρχεται σε διάλογο -όπου εκείνος θέλει- θα θεωρείται αντίπαλος όχι του δημάρχου αλλά ολόκληρης της κοινωνίας της Κω.

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τρέλα με μας πόσα κιλά έχεις Θεοδόση άξιος άξιος άξιος τάπα έδωσε μεγάλη Μιχάλη μπανάνα μπανάνα μπανάνα

  2. ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΠΡΟΣΤΥΧΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩ.ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ,

    ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ, ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ;ΠΑΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ.ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΨΕΥΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ.ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΩΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛ ΑΙΤΗ ΦΩΤΟΣ.ΠΡΟΔΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΗΣ Ν.Δ……

  3. Πήρες στο λαιμό σου πολλούς νεοδημοκρατες,μαζι και την επαρχο,τον κρητικό,και ναβροζιδη.

  4. Ρε παιδιά απλά είναι τα πράγματα. Ο δήμαρχος και οι Κώοι λένε ότι δεν θέλουν τα σκουπίδια στο νησί τους. Ο Χατζηπφτός και ο Μαστρογιαννάκης τι μυαλά κουβαλάνε και επιμένουνε?

  5. Κύριε περιφερειαρκα,ο κύριος νικηταρας έχει χαρτια που αποδεικνύουν ότι λες ψέματα,και πήρες στον λαιμο σου και τον δημαρχο της καλυμνου.Εσυ που λες,λες,κα ξαναλές ψευτη τον κυριο νικηταρα που ειναι η υπογραφή του;εαν δεν πεις την αλήθεια και εάν δεν ζητήσεις συγνώμη για την δολοφονία χαρακτήρων όπως στα είπε ο δήμαρχος κω,να δηλώσεις παραίτηση ΤΩΡΑ.

  6. Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ,ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΧΗΜΑΡΚΟ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΑΝ ΡΟΔΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ 60%.

  7. κ.Χατζητετοιε δεν ντρέπεστε? Νομίζετε ότι υπάρχει ένας νοημονας να λέει καλά τα λέτε?Ντροπή σου .ο Νικηταρας δεν θα πέσει στο επίπεδο σου!!!Μπράβο του!!! και μαζί του!!!

  8. Γιατί κανένας άλλος δήμαρχος δεν βγαίνει να επιβεβαιώσει τον Νικηταρά που μιλάει για δεματοποίηση και μόνο? Δεν σας κάνει εντύπωση?

  9. εεεεεεεε. μαστροκουλο θα βγεις να ζητήσεις συγνωνη στον δήμαρχο της κω;;;; Σε έχει ξαυτιλισει με αποδείξεις,και τα χαρτια στα έχωσε στην μούρη σου,και στου πανηλιθιου ροδιτη.Μας ξευτιλισες σαν καλυμνιους μαστροκουλε.Ολη λενε τα καλυτερα για την υπερηφάνεια των καλυμνιων,και βρέθηκες εσύ να μας την πατησεις,μαζι με τον ψεύτη χατζηροδιτη με πολλά ψέματα.Εαν δεν έχεις αποδείξεις για τον δήμαρχο της κω,θα πρέπει να παραιτηθείς ΣΗΜΕΡΑ.Σου τα γραφει ενας υπερηφανος καλυμνιος.

    • τι λες μωρέ νούμερο; στοιχεία έβγαλε ο Χατζημάρκος. Ψευδή βεβαίωση. ο άλλος επιχείρησε απλά αποδόμηση

  10. Αυτό με το προμαζεμα δεν το κόβεις λίγο μην ακούσεις όσα δεν έχεις ακούσει στην ζωή σου? Φασιστοειδες που ανέχεσαι αλλοδαπούς από αφρικανικές χώρες να φτιάχνουν τον κήπο σου και να οδηγούν τα φορτηγά σου και δεν ανέχεσαι Έλληνες πολίτες που επέλεξαν την Κω για δεύτερο τόπο καταγωγής του. Φασίστα, ασχετε, καταστροφικε για την πατρίδα σου την Ελλάδα.

  11. Χαχαχαχαχαχ τι παραμύθια πληρώνεσαι να γράφεις; Δεματοποίηση ή και Μεταφορά. Το ψήφισε και τέλος. Έμεινε ή Μεταφορά. Χαιρετισμούς στον ψεύτη

  12. ΤΟ «ΕΓΩ¨»
    ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΣΟΥ Κ.ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΔΩ. ΚΑΜΙΑ ΚΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΚΩ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ .ΑΝ ΝΟΙΑΖΟΣΟΥΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΥΦΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ