Κως: Ναυάγησε βάρκα με μετανάστες – 4 νεκροί, ανάμεσά τους δύο μωρά – Διασώθηκαν 26 άνθρωποι

1
4903

Nέα τραγωδία στο Αιγαίο με ναυάγιο μεταναστών ανοικτά της Κω- Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για δυο νεκρές γυναίκες και δυο μωρά.

ε εξέλιξη βρίσκεται επιχείριση εντοπισμού και διάσωσης από το Λιμενικό, στη θαλάσσια περιοχή της Κω, όπου σημειώθηκε ναυάγιο με μετανάστες.

Σύμφωνα με πηγές από το Λιμενικό, 26 άτομα έχουν διασωθεί ενώ υπάρχουν αναφορές πως τέσσερα άτομα έχουν ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις τους.

Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν τρία σκάφη του λιμενικού και ένα ιδιωτικό σκάφος.

Τραγωδία στην Κω: Τέσσερις νεκροί σε ναυάγιο, ανάμεσά τους δύο μωρά – Διασώθηκαν 26 άνθρωποι

Τραγωδία σημειώθηκε απόψε (15/10) στην Κω, αφού τέσσερις άνθρωποι «έχασαν» τη ζωή τους, μεταξύ εκείνων και δύο μωρά, ύστερα από βύθιση σκάφους. Διασώθηκαν 26 άτομα από το Λιμενικό.

Τραγωδία στην Κω: Τέσσερις νεκροί σε ναυάγιο, ανάμεσά τους δύο μωρά – Διασώθηκαν 26 άνθρωποι
kosnews24.gr

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν απόψε, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, σε ναυάγιο που σημειώθηκε στην περιοχή Φωκάς, στην Κω. Ανάμεσα στα θύματα είναι και δύο μωρά, όπως ανέφερε και η παιδίατρος του νησιού, έξω από το νοσοκομείο.

Το Λιμενικό έσπευσε στο σημείο και κατάφερε να διασώσει 26 άτομα, ενώ, συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το ναυάγιο.

Nαυάγιο μεταναστών στην Κω

«Πολύ δυσάρεστα πράγματα. Πρέπει να είμαστε εδώ, να βοηθήσουμε. Δύο νεκρά μωρά ανασύρθηκαν από το ναυάγιο, τα βλέπω ακόμα μπροστά μου. Σώθηκε ένα βρέφος, πριν από λίγο τού έδωσα γάλα, του έφερα μικρά ρουχαλάκια από την κλινική, έφτιαξα το καλαθάκι του και χαμογέλασε. Αυτό ήταν το “ευχαριστώ” του», ανέφερε η παιδίατρος, μιλώντας στο vimatisko.gr.

Η συγκλονιστική φωτογραφία με την παιδίατρο να ταΐζει το μωράκι:

kos-nayagio.jpg
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ