Σάκης Χατζηπέτρος: Η αγάπη ενώνει, ο πόλεμος σκοτώνει… Άστε τη φωτογραφία για να μην εκτεθείτε (όταν ανατρέξετε στο διαδίκτυο…)

47
32167

Η ΑΓΆΠΗ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ
58 χρόνια εθνοφύλακας πρώτη γραμμή με γιαγιά διωγμένη από την Αλικαρνασσό (και δεν είμαι ο μόνος σχεδόν όλη η Κως ) τι θα κάνουμε τώρα θα βγάλουμε τις χαζαρες…….
Η αγάπη ενώνει ο πόλεμος σκοτώνει υπερήφανος που συμμετείχα στην αποστολή συγχαρητήρια και στους δύο δημάρχους που δίνουν τα πάντα για ενώσουν τους δύο λαούς με ΦΙΛΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΉΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Όσο για τη φωτογραφία ανατρέξετε λίγο διαδίκτυο. ….
Παλαιότεροι δήμαρχοι πολιτικοί…… γιατί τώρα με τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ πριν καν αρχίσει η εκδήλωση ΓΡΑΦΑΤΕ….
και δεν το κάνατε μόνο τώρα για όλα τα τελευταία γεγονότα που απασχολούν το νησί μας έτσι λειτουργείτε τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ……..
Άστε το λαό να το κρίνει ….
Εμάς μόνο μας ενώνεται
Όσο για Κολοκοτρώνη ήρωες ….. Ελάτε να φωνάξουμε δυνατά όλοι μαζί γιατι έχουν βγει από τα σχολεία και οι εικόνες η εκκλησία ……
Στην Τουρκία κάθε τετραγωνικό και Κεμάλ εμείς που τους έχουμε …… Ελάτε λοιπόν και άστε τη φωτογραφία για να μην εκτεθειτε ( όταν ανατρέξετε στο διαδίκτυο) δεστε καλύτερα τα παρακάτω βίντεο να δείτε πως διασκεδάζει ΕΛΛΗΝΙΚΑ ο λαός της Τουρκίας παντού και πέστε μου ακόμη μια φορά σας παρακαλώ ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ να πληρώνει τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ;
Σας παρακαλώ πολύ μην γίνεστε ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑ.
Ευχαριστούμε πολύ Για την φιλοξενία ήταν απίστευτη και δεν θα μείνουμε μόνο εκεί .
Ένας από τους λόγους που είμαι εδώ είναι προσπάθεια διεθνούς κολυμβητικού αγώνα με σταθερή ημερομηνία μεταξύ Κω ΜΠΌΝΤΡΟΥΜ ( Ατλαντίς Κω Απέναντι μόνο 2.5 μίλια ) είχαμε πολύ καλές συζητήσεις προχωράμε.
Η ΑΓΑΠΗ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΆΚΗΣ

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι χαζαρες και οι χαζομαρες ειναι το ιδιο επικινδυνες.Παει πολυς καιρος απο τοτε που ημαστε στο Δημοτικο σχολειο κυριε Χατζηπετρου μα σαν να μην περασε μια μερα ….. Τουλαχιστον αστεια οσα μας λετε και γραφετε παλι σε ενα χωρις ειρμο κειμενο σας με τα χαρακτηριστικα λαθη συντακτικα και ορθογραφικα. Εχετε αναλαβει να ξελασπωνετε τον αγαπητο σας Δημαρχο ,το εμπεδωσαμε. Δεν εξισωνονται ολα φιλε μου με δυο αραδες λεξεις καραμελες , αγαπη , φιλια ,κλπ κλπ Ενηλικιωθειτε αν το μπορειτε. Τελος , ποσα καρπουζια σε μια μασχαλη , υπαιθριο γυμναστηριο , φροντιδα γειτονιων, αφισοκολησεις ,τωρα και κολυμβητικοι αγωνες …Στο μεταξυ δεν εχετε ολοκληρωσει ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ.

    • Και το 1974, και πολλές φορές ακόμα παλαιότερα οι 2 λαοί συντρωγανε και ήσαν φίλοι!!!.
      Όμως με το που έπρεπε να ακολουθήσουν μια διαταγή άνωθεν, τότε γινόντουσαν ‘τουρκοι’ και ίδιου τα αποτελέσματα.
      Κάνε μια βόλτα στα κατεχόμενα Σάκη πονετικέ.
      Εκεί βρες και ρώτα τι έγινε με τους 30.000 νεκρούς και αγνοούμενους Κύπριους και συνέχισε Σάκη μας ΕΣΥ και ο ΑΦΕΝΤΗΣ σου να χορεύετε ωσάν να μην τρέχει τίποτα. Και βεβαίως βεβαίως να ποζάρετε κατω απο την σκιά του ΚΕΜΑΛ.
      Είστε ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Σάκη μας.
      Όταν καταλάβετε κάποτε ότι οι Τούρκοι ΔΕΝ πιάνονται φίλοι, θα είναι αργά.
      ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
      ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ…

      • Αυτή σας έδειξε πως να τιμάτε τους νεκρούς και τους διωκόμενους από τον κάθε Τούρκο ΚΕΜΑΛ.
        Ρε καραγκιοζάκια που μας το παίζετε ανθρωπιστές!!! και φιλικοί προς τον χειρότερο και αέναο εχθρό, δείτε στράβακες πόσους Τούρκους αντιπάλους έχει ο Ερντογάν στις φυλακές. Εσάς θα υπολογίσει αν κάποτε…???
        Κούνια που σας κουναγε εθελοτυφλίτες.

    • Εσύ μπορείς από μόνο σου,?
      2ον. Αν ενδιαφέρεσαι για τα παιδιά και τα εγγονια σου κράτα πισινή γιατί μια ζωή το καζάνι βράζει με τους απέναντι.
      3ον. Αν γουστάρεις να είστε προσκυνημένοι στους απέναντι, τουλάχιστον μην εκτειθεσθε με οιονδήποτε τρόπο.
      4ον. Ένας λόγος παραπάνω αφού κρατάς από τους διωγμένους και ζεις σε μια υπ’ ατμόν κατάσταση με τους ύπουλους ‘φίλους’ σου, ξύπνα πριν είναι αργά και άσε τις μπουρδολογίες.
      5ον. Οι Μογγόλοι φίλοι σου ΔΕΝ είναι ούτε Γερμανοί ούτε Ιταλοί.

  2. Εσύ που ξέρεις από πόλεμο πολέμησε κάποιος πρόγονο σου;
    Άκου να δεις για το βάλεις καλά στο μυαλό σου ο συγκεκριμένος ο Κεμάλ Ατατούρκ είναι δολοφόνος των Ελλήνων άνοιξε κανένα βιβλίο και άκου καμία ιστορία που έχουν έρθει κάποια άτομα στο νησί σου και ακουμπάνε τα χρήματα τους είτε για ενοίκιο είτε για επιχειρήσεις που έχουν φτιάξει εδώ

  3. Αυτή τη φορά έχεις δίκιο… Οι της περιφέρειας το ξεφτίλισαν… Άμαν πια κ. Ναβροζίδη! Ακολουθείς τον αισχρό δρόμο του Περιφερειάρχη… Ηρεμία θέλουμε οι πολίτες και να νιώσουμε λίγη σιγουριά… Φτάνει!

    • Ε ναι ηρεμία θέλουμε και ας μιλάμε και Τουρκικά. τι λέτε ρε ραγιάδες. Ένας άνθρωπος αναστάθηκε. ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

  4. Τι ζούμε με δαύτους ,
    Βρε ξυπνήστε από τα παιδικά χρόνια που ζήσατε και προκοπή δεν είδατε. Ο απέναντι θα σας πάρει και τα σώβρακα.

  5. Σάκη σε παρακαλώ πολύ, για να βοηθήσεις πρώτα από όλα το προφίλ σου, γιατί ακόμα από ότι φαίνεται δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι δεν βρίσκεσαι στο Nova Vita αλλά προεδρεύεις της κοινότητας, σταμάτα να δημοσιεύεις οτιδήποτε γιατί απλά γελάει μαζί σου και ο κάθε πικραμένος…….και το λέω εντελώς φιλικά! Επίσης τα Εθνικά Θέματα μην τα ακουμπάς επιφανειακά……….είναι ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!
    Ένας παλιός σου γνωστός (και τελείως φιλικά….)

  6. Στο βωμο του χρηματος τα εχετε ισοπεδωσει ολα.
    Ο ενας καλυβει τον αλλον καλα το πατε προς το παρον,δεν ξερω στο τελος ποιος θα γελασει περισσότερο, στη Λέρο ήδη εχουν αγορασει αρκετα στρέμματα γης.
    Για κοιταξτε το λιγο

  7. Γονέα εκπαιδευτικέ ο πατέρας μου ήταν εκπαιδευτικός και ΚΑΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ .γιαυτο μαθήματα σε σένα μην κάνεις
    Εσύ δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις .
    μιλά επώνυμα και μιλάμε για όλα ………….ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ

    Όσα για τον φίλο τον Κώστα συγνώμη φίλε μου Κώστα εγώ για θέματα σημαντικά θα μιλάω πάντα ανθρώπινα από τη θέση που έχω
    τα ίδια λέω μια ζωή εσυς μπορείτε να μιλάτε πολιτικά ίσως και αυτή είναι η διαφορά μας

    • αγαπημένε μου Σάκη με την πιό καλή ψυχή, που πήγαν οι δήθεν φίλοι σου, γιατί σε πολεμάνε ετσι; ρε λεχρίτες δεν ντρέπεστε καθόλου να βγάζετε τόση χολή για ένα παιδί αγνό που αν μη τι άλλο προσπαθεί; βρωμιάρηδες

  8. αύριο στην υποστολή της σημαίας οι Πατρίς -Θρησκεία-Οικογένεια..α

    θα βάλουν το Υπερμάχω με εμβατήρια.Η υποκρισία των Σωτήρων του Έθνους.
    Οι τσαρλατάνοι επιδειξίες κομπογιαννίτες

  9. Όχι φίλε Σάκη.Αυτη την φορά θα διαφωνήσω,λόγω της παράλειψης σου

    σχετικά με το δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας εκ μέρους των γειτόνων.
    Είναι τόσες οι παραβιάσεις μεταξύ Κάσου και Καρπάθου δηλαδή πλησίον του 25ου Μεσημβρινού που τείνουν να γκριζάρουν άλλη μια ελληνική θαλάσσια ζώνη.Εσυ ξέρεις από γκριζάρισμα,αφού με το σκάφος σου δεν μπορείς να περάσεις απ’ τα Ίμια.
    Η ιστορία διδάσκει ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.
    Υπάρχουν φίλοι μας απέναντι,αλλά υπάρχουν και εγκάθετοι που μπορεί να ρίχνουν ζειϊμπεκιές ,αλλά δεν μιλάνε για τις εξώφθαλμες σκηνές ατιμίας των Ελληνικών Εκκλησιών που τις μαγαρίζουν καθημερινά.
    Και δεν ανήκω στους υποκριτές Χριστιανοταλιμπάν που είναι στον κόσμο τους
    Και βέβαια δεν πρέπει να κρατάμε χατζάρα,αλλά η πολιτική τους είναι κοινή.

    https://www.enikos.gr/politics/prokliseis-sto-aigaio-routina-oi-tourkikes-paravaseis-sto-fir-athinon-rekor-chronias-ton-septemvrio/2236547/

  10. Την φωτογραφία υπόκλιση Γεραπετρίτη στον Σουλτάνο την είδατε;

    https://www.newsbreak.gr/politiki/727897/panigyrizoyn-ta-toyrkika-mme-gia-tis-diloseis-gerapetriti-poy-propagandizei-symfonia-kai-ypochoriseis/

    Και εγώ είμαι υπέρ μιας ειρηνικής λύσης, αλλά όσο και να υποχωρήσουμε για αυτήν την γαμημένη ειρήνη,όσα και να τους δώσουμε, πάντα θα ζητάνε παραπάνω.
    Ψάχνουν τον ζωτικό τους χώρο στην περιοχή ΠΑΝΤΑ προς τα δεξιά τους.
    Μπορεί οι παραβιάσεις με πολεμικά να μειώθηκαν,αλλά όχι τα drones,που περνάνε καθημερινά πάνω απ’ τα κεφάλια μας.
    Αλήθεια τι γνώμη έχεις για το συμβάν στην Κάσο και την εκδίωξη του Ιταλικού σκάφους;

  11. …. πήγε τζαπα διακοπές και χορεύει στα βίντεο! δουλειά μηδέν πρόνοια μηδέν στα πανηγύρια πρώτη και στους χορούς! ρε το ψηφίσατε!

  12. Η Γαλάζια Πατρίδα που από φέτος διδάσκεται στα σχολεία δεν είναι πολιτικό θέμα

    φίλε Σάκη, ξέρεις ότι είμαι απ’ τους πρώτους στο Νησί που επισκέφτηκα τον Νο 1 ραδιοσταθμό του κόσμου,τον Power 100 το 1992 ,ότι έχω ακόμα επαφές με πολλούς μουσικόφιλους και δεν στέκομαι στο παρελθόν,έχουν αλλάξει τόσα πολλά από τότε ,έχουμε φίλους απέναντι, παλιούς συμμαθητές που έφυγαν λόγω Κυπριακού,όμως στέκομαι στο παρόν!!!!
    Το Τουρκολυβικό μνημόνιο μας χωρίζει.. δυστυχώς και μετά απ’ την απελευθέρωση.
    Μπορείς να πας στα Ίμια που είναι ελληνικά;
    Η Ν.Δ.θα πέσει αυνεχίσει αυτή την γραμμή.
    Το ότι δεν πήγαν οι γείτονες να χορέψουν στο Χοτ Σποτ και οι καθημερινές αποστολές λαθραίων είναι βρογχος.Διαβασε Κυριακάτικη Καθημερινή, φαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι πήραν χαμπάρι το ρόλο τους που είναι Τουρκικό Παζάρι και είναι με όλους και όλα, κύκλοι της Κυβέρνησης θ αντιδράσουν.Ερχονται καταιγιδοφόρες εξελίξεις.

  13. γινόμαστε κάθε χρόνο.οι τουρίστες τα βλέπουν και λένε τι βρωμια.

  14. Σακη φίλε μου άμα έχεις σθένος παραιτησου έτσι κάνουν η Ελληναραδες και αυτοί που αγαπάνε την πατρίδα, τα περί αγάπης πέστε τα στα παιδάκια, εμείς η μεγάλοι δεν ξεχνάμε τον σφαγέα των προγόνων μας!!!!

    • Εσύ θα σεβαστείς τα θύματα της κατοχής και θα σταματήσεις να χαιρετάς ναζιστικά και να έχεις στο στήθος σου τη σβάστικα….που στείλατε το κείμενο στο Νάτσιο… Εγγόνια του Αδόλφου..

  15. Σάκη, όλοι γνωρίζουμε τον καθένα στο νησί.Τι γνώσεις έχει, τί πορεία στο χρόνο,το ποιόν του.Συγκυριες και χαβαλες σε έφερε στην θέση που είσαι.Χαλαρωσε λίγο, δεν είναι έτσι η πολιτική, βλέπεις ότι όλοι σιωπούν εκτός από εσένα……απέκτησες υφακι και τσαμπουκα απέναντι σε όλους μας.Ηρεμησε και θυμισου πως ήσουν και πως είσαι τώρα…….

  16. Σακη μας εχεις πει για ολο σου το σοι λες και μας ενδιαφερει. Η γιαγια σου ο πατερας σου το εγγονι σου ο ξαδερφος σου..Εσυ προσωπικα και μονο εσυ εισαι προεδρος οχι το οικογεν σου δεντρο ,. Εσυ σαν προεδρος τι κανεις λοιπον , αλλα κι αλλα ενας αχταρμας στο κεφαλι σου και στα εργα σου και ουσια και σοβαροτητα μηδεν

  17. Τώρα ο Σάκης κάνει και εξωτερική πολιτική.Ετσι για αυτούς που απλά κάνουν χαβαλέ μαζί του.Εχετε καταλάβει που έχουμε μπλέξει;Πες μας και που υπηρετησες…

  18. Ναι κι η αδερφη σου αριστη μαθητρια την θυμαμαι στο γυμνασιο και γραφη συγκλονιστικη ομως δεν ειναι προεδρος ο πατερας σου η συγγενης αλλοι εσυ εισαΙ εχει διαφορα ξεκουνησου απο δαφνες αλλωνων

    • Εσύ μπορείς να φύγεις πρώτος. Οι Πόντιοι είναι 1,5 εκατομμύριο εντός Ελλάδος , κρατάνε την Μακεδονία μας και είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό lobby. Δεν εξαφανίζεται αυτή η Ράτσα , στο εξωτερικό είναι τουλάχιστον 1 εκ.

      • μην καταντησετε τους ποντιους σαν τους γυφτους με αυτα που κανετε λετε και γραφετε.
        εχετε ξεφτελισει μια φυλη, ταλαιπωρημενη και κυνηγημενη, κατι λιγα ανιστορητα τσουτσεκια που θελουν να αποκαλουντε ποντιοι. που ακουστηκε να θελει να κουβαλησει τα σκουπιδια της καλυμνου στην κω ενας ποντιος? ντραπηκε και η ντριπη.

  19. Σάκη είσαι καλή ψυχή και τίμιος άνθρωπος. Αλλά μην προσεγγίζεις τόσο επιφάνειακα το θέμα. Δεν συζητάμε γιατί ο κολλητός σου δε σε κέρασε κοτόπουλο σε μια έξοδο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με πολύ σοβαρά εθνικά θέματα που αύριο θα πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας. Η λογική της μόνιμης υποχώρησης στο βωμό μιας εύθραυστης φιλίας είναι τελείως λάθος. Κάποια στιγμή σ αυτό το τόπο πρέπει να θέσουμε εμείς τους όρους. Οι γείτονες μέσω των καθεστωτικών του Ερντογάν, είναι μεγάλοι «καλλιτέχνες» στο είδος τους και πάντα βρίσκουν τρόπους να παγιδεύουν και να κατευθύνουν την ιστορία με ασυστολα ιστορικά ψεύδη. Δηλαδή ρε Σάκη αν αύριο θα βγουν φωτογραφία κάνοντας το σήμα των γκρίζων λύκων τι θα πούμε; Δε πειράζει; Επιτέλους ας σοβαρευτούμε.

  20. Σακη αγόρι μου ξέρεις τι είναι ο Ατατουρκ;Ο πατέρας σου σαν εκπαιδευτικός δεν σου έμαθε;Ποτέ δεν είναι αργά.Ανοιξε ένα βιβλίο έστω και συλλαβιστά θα διαβάσεις να μάθεις τι σημαίνει Ατατουρκ για τους Τούρκους και τι για τους Ελληνες της Μ.Ασιας.Ναι κανένας δεν λέει όχι στη συμφιλίωση των λαών ,αλλά αυτός δεν είναι το πρότυπο.Ας ξεκινήσουμε από αλλού.

  21. Πω ρε που μπλεξαμε…. δεν κανεις που δεν κανεις…. πηγαινε κατσε κατω απο το δεντρο και ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ!!!!
    Τρωε και πινε αλλα … ΣΙΛΑΝΣ
    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡΙ !!!

  22. Σας διάβασα όλους κανένας δεν αναφεραι. για τους ΗΡΩΕΣ μας ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ τις ΕΙΚΟΝΕΣ μας που βγαίνουν από τα σχολεία …… εκεί παντού Κεμάλ και Αλλαχ

    Απλά εσυς μπορείτε να λέτε στα παιδιά σας εγγόνια σας για σφαγές για αίματα να μην πηγαίνουν Τουρκία να μην ψωνίζουν από τα μαγαζιά σας να τους διώχνετε να κρατάτε και ξύλο όταν βλέπετε τους κώους Τούρκους φίλους μας εδώ

    Εγώ θα τους λέω μόνο για φιλια και αγάπη και ο Θεός ο Αλλάχ είναι μόνο ένας
    Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας όπως για και τα νοσοκομεία γιατρούς δρόμους λακούβες σκουπίδια………άλλοι φωνάζουν φωνάζουν και άλλοι …….

    • μα τι σαχλαμάρες λες..κοιταχστις αντικιερί σε όλη την Ευρώπη Εικόνες της Παναγίας

      που λεηλατήθηκαν και αρπάχθηκαν απ’ τα κατεχόμενα και πωλούνται σε όλη την Ευρώπη.Εικονες ιστορικής αξίας και θρησκευτικής πορείας χιλιάδων ετών.Σακη τα χεις χαμένα.προσεχε…η λυκοφιλία δεν είναι φιλία.
      Θα μείνεις στην ιστορία σαν ήρωας θεάτρου σκιών.

  23. ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΙΩΝΕΙ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ !
    ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ????????

  24. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.ΜΟΝΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΥΧΤΑ(ΕΚΕΙ ΜΟΥΓΓΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΜΥΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ .ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΚΛΕΙΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΙ ΚΩΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΙΛΩΝ.ΕΑΝ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΚΥΜΑΤΙΖΑΝ ΣΚΙΣΜΕΝΕΣ

  25. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ή ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.PUT A SMILE 😃 ON YOUR FACE.ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ .ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ