Όμιλος: Φροντιστήρια. Μια μάστιγα που αποκρύπτεται από όλους

8
157

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι μπράβο. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Στην φόρα όλοι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ εκπαιδευτικοί.

    Που είναι το ΚΚΕ να υποστηρίξει τους άχρηστους εκπαιδευτικούς.
    Δεν θέλω να ισοπεδωσω τους πάντες και τα πάντα. Υπάρχουν και φιλότιμοι εκπαιδευτικοί.
    Όμως οι περισσότεροι έγιναν δάσκαλοι γιατι κάτι έπρεπε να κάνουν και όχι γιατί το πίστευαν σαν λειτούργημα.
    Άχρηστοι με την πρόταση στο στόμα συνεχώς …’ δεν πειράζει ,θα τα μάθετε στο φροντηστηριο’.
    ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

  2. Άλλο ένα αγκάθι που συντηρούν οι Αρριστεροι.Μην κάνοντας την δουλειά τους στα σχολεία ,αναγκάζουν τους γονείς Βα τρέχουν στα φροντηστηρια.Στα σχολεία απλά μαθαίνουν για καταλήψεις ,απεργίες,αποχές,συνελεύσεις, εκλογές.Τους συμφέρει άλλωστε να μένουν αγράμματα τα παιδιά για να έχουν οπαδούς τα κόμματα τους.

  3. Ακόμα και παιδιά του δημοτικού έχουν δασκάλους στο σπίτι … ποιο το νόημα της δήθεν δωρεάν παιδείας. Κλείστε τα να τα δίνουμε σε ιδιωτικά βρε ανίκανη κυβέρνηση αφού αυτό θέλετε . Να τους μένει και λίγος χρόνος που τα έχουμε κάνει ρομπότ. Αφού στα σχολεία πάνε και φεύγουν άπραγα και στα φροντιστήρια τα τσουβαλιάζουν το ένα πάνω στο άλλο .

  4. Επιτέλους κάποιοι μιλούν για την τραγική κατάσταση που ζούμε καθημερινά μαθητές και γονείς. Ένας φαύλος κύκλος με πολλά κέρδη που δεν συμφέρει κανέναν να πάει εναντίον. Και δώστου οι γονείς να πληρώνουμε πολλά χρήματα και τα παιδιά μας να μην έχουν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Πραγματικά κλείστε τα σχολεία χθες και φτιάξτε τα όλα από το μηδέν.

  5. Οι γονείς έχουμε καταντήσει ταξιτζήδες των φροντιστηρίων . Δεν μπορώ να καταλάβω πια τι προσφέρει το ελληνικό σχολείο. Ας μπει πια ένα τέλος σε όλο αυτό.

  6. Δεν φταίνε τα φροντιστήρια. Τα κοπρόσκυλα οι γονείς που είναι με έναν καφέ, μια μπύρα και ένα τσιγάρο στο χέρι αντί να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους. Χαζοί γονείς βγάζουν χαζά παιδιά πολύ απλά

  7. Επιτέλους. Μιλήστε και πείτε όσοι μπορείτε τι συμβαίνει με την δήθεν δωρεάν παιδεία. Εμείς που έχουμε παιδιά στα σχολεία είναι δύσκολο να πούμε τι τραβάμε. Έχουμε εξαντληθεί οικονομικά και ψυχικά και εμείς και τα παιδιά μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ