Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η φετινή συμμετοχή στον «Περίπατο ζωής» του συλλόγου «Άντε γεια στον καρκίνο» στην Καρδάμαινα

2
352

Εντυπωσιακή η συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας απ’ όλο το νησί στον «Περίπατο Ζωής» στην Καρδάμαινα με εκκίνηση από το ξενοδοχείο MITSIS – NORIDA BEACH στις 4μμ  με κατάληξη στο χώρο μπροστά από το Κοινοτικό κατάστημα .
Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βούλα Μπατίκα εξέφρασε την ικανοποίηση της από την ανταπόκριση του κόσμου ευχαριστώντας θερμά όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν ενεργά την προσπάθεια.
Στόχος του συλλόγου, η αγορά τεσσάρων μηχανημάτων για το  νοσοκομείο της  Κω και η στήριξη καρκινοπαθών που χρήζουν οικονομικής βοήθειας.
Το παρών έδωσαν οι τοπικές αρχές και πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας.
Ανάμεσα τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Κώου και Νισύρου κκ Ναθαναήλ, η έπαρχος Κω Νισύρου Ντίνα Σβυνου, η αντιδήμαρχος  πολιτισμού και τουρισμού Ματίνα Βουκελατου Χριστοδουλίδη , η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Διονυσία Γιαννούλη, η πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Κω Μαίρη Τριαντάφυλλοπουλου, ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Κω Ηλίας Χρυσόπουλος και άλλοι πολλοί συμπολίτες μας

πηγη: https://www.kostv.gr/

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το υποδιοικητής του νοσοκομείου σταματήστε το πια….ένα απλό μέλος του ΔΣ είναι και μάλιστα διορισμένος από την κυβέρνηση….φτάνει πια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ