Εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου στο μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Αντιμάχεια

7
14694


Το ξακουστό-παραδοσιακό πανηγύρι της Κοίμησης της Θεοτόκου («Προσκύνημα») στην Αντιμάχεια, αναβίωσε και φέτος με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και προσέλευση.

Πλήθος προσκυνητών συνέρρευσε για να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας και στη συνέχεια να διασκεδάσει στη Χάρη της.

Ένα από τα παλαιότερα και μαζικότερα πανηγύρια του νησιού.

Για άλλη μια χρονιά η μεγάλη ομάδα των εθελοντών της ενορίας του  ετοίμασαν άφθονο φαγητό για όλο τον κόσμο, για περίπου 1700 μερίδες όπως δηλώνει ο Σεφ Τάσος Γιακούμαρος. Πολλά τα κρεατικά και κοτόπουλα με πατάτες προσφορά όπως κάθε χρόνο του κ. Σταύρου Μήτση.

Ο χορός και το γλέντι κράτησαν έως αργά με νέους κάθε ηλικίας… μεταξύ των οποίων αρκετοί απόδημοι Αντιμαχείτες και μη συμμετέχοντας δυναμικά στο χορό με την παραδοσιακή μας μουσική.

Το κέφι απογείωσε η παραδοσιακή ορχήστρα των: Δαυίδ Νέσκε, Αντώνη Λύχνου, Μανώλη Μάμμη, Σταμάτη Σακέλλη.

Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για τα πανηγύρια είστε γενικός μερικοί αφού αν είχατε σεβασμό στον τόπο μας θα γινόμασταν μια γροθιά να διώξουμε όλους τους αλήτες από το νησάκι μας που το έχουν καταντήσει ….δελο

  2. και του χρόνου, θα ήθελα να αναφέρω σε αυτούς που διοργανώνουν το πανηγύρι, ότι είναι τραγικό ένα άτομο να κρατάει 3 τραπέζια ντροπή σε αυτούς που το κάνουν… θα έπρεπε να γυρίζεις κάποιος να μην τους το επιτρέπει …υπάρχουν πολύ ανισόρροποι τελικα…

  3. γλέντια και πανηγύρια…
    Τα χει και αυτά η πίστη των ευσεβών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ