‘’Απαγορεύτηκε η είσοδος στο ΧΥΤΑ σε τρεις δημοτικούς συμβούλους της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ που ήθελαν να ενημερωθούν’’

23
15424

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : ‘’ Απαγορεύτηκε η είσοδος στο ΧΥΤΑ σε τρεις δημοτικούς συμβούλους της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ που ήθελαν να ενημερωθούν.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Πριν από λίγο, ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κ.Ηλίας Σιφάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.Κοκαλάκης και Καματερός μετέβησαν στο ΧΥΤΑ προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί.

Με εντολή του Αντιδημάρχου κ.Καμπουράκη , τους απαγορεύτηκε η είσοδος, επικαλούμενος μάλιστα την βοήθεια της Αστυνομίας σε περίπτωση που αρνηθούν να απομακρυνθούν και επιμείνουν σε ενημέρωση.

Τα συμπεράσματα ανήκουν στους πολίτες, με δεδομένο ότι σήμερα υπάρχει και σχετική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Είναι φανερό ότι η παράταξη του κ.Νικηταρά βρίσκεται σε απόλυτο πανικό μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις που την εκθέτουν.

Ο πανικός την οδηγεί σε ακραίες καθεστωτικές λογικές και αυταρχικές νοοτροπίες.

Δεν θα τους περάσει.

Και ενημέρωση θα έχουμε για το ΧΥΤΑ αλλά και για όλες τις συναλλαγές και τα ποσά που έχουν εκταμιευθεί από την ΚΩΑΝ , με στοιχεία και ονόματα.

Τα δύσκολα για τον κ.Νικηταρά πέρασαν. Έρχονται τα χειρότερα.’’

 

 

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φιλική συμβουλή. κ.Σηφακη.Μην δίνετε πατήματα σ αυτούς που πάνε να μετατρέψουν το νησί στη χωματερη τους.
    Κακή στιγμή για αντιπολιτευση διαλεξατε.
    Ταχθειτε με τον Δήμαρχο.Δεν θα κερδίσετε παραπάνω ψηφοφόρους τώρα.
    Κι οι ψηφοφόροι σας Δήμαρχο και Κω στηρίζουμε!

  2. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Ο ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ?ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ!!!

  3. ΣΙΦΑΚΗΣ,ΚΟΚΑΛΑΚΗΣ ΧΙΧΙΧΙΧΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΤΕ ΓΡΙ ΑΠΟ ΧΥΤΑ; ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

    • Ξαφνικα οι κυριτσικοι εγινα χατζημαρκαιοι και οι νικηταραδες πολέμιοι του;😂😂😂😂

  4. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  5. Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών

    Η Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών
    Η γενιά, που αφού συμμετείχε σε ένα πρωτοφανές πλιάτσικο πενήντα και πλέον χρόνων, αφήνει πίσω της συντρίμμια. Η γενιά, η οποία μας έβαλε στο ΔΝΤ. Η γενιά, η οποία παρέδωσε το ελληνικό κράτος σε ξένους κατακτητές. Η γενιά, η οποία κληρονόμησε τα πάντα και αφήνει στους κληρονόμους της μόνον χρέη. Όχι απλά δεν αφήνουν ως γενιά τίποτε ως κληρονομιά για τους επόμενους, αλλά υποθηκεύουν τα πάντα εις βάρος όλων των μελλοντικών γενιών. Κατέστρεψαν ό,τι παρέλαβαν και άρα τις διαδοχικές κληρονομιές πολλών γενιών Ελλήνων και ταυτόχρονα κληροδοτούν απίστευτα χρέη στους επόμενους.εδω, https://terrapapers.com/polytechnio-i-pio-achristi-genia-ellinon/

  6. Τι τον περάσαμε τον ΧΥΤΑ οποιος θέλει ενημέρωση να μπαινοβγαίνει;Εξάλου από το να κατηγορείτε τον Δήμαρχο(σας έκαψε τη γούνα σας!!!60%) δεν πήρατε θέση απέναντι στον περιφερειάρχη τον θεωρούσατε και κολλητό του δημάρχου και τώρα το παίζετε και ήρωες!!!Ταυτηστήκατε με τον περιφερειάρχη γιατί έτσι νομίζετε ότι ασκήτε αντιπολίτευση!!!

  7. της μη ενημέρωσης. το ίδιο έκαναν και με το ΦΟΔΣΑ και αφού ψήφισε ο δήμαρχος τώρα λέει ότι εκείνοι φταίνε….
    ο ανθρωπος είναι επικίνδυνος

  8. Χαλαρώστε κι εσείς λίγο γιατί ακόμα δεν σας έχουμε ψηφίσει και αφήστε τους τσαμπουκάδες. Σας έπιασε ο πόνος δήθεν ξαφνικά τώρα να ενημερωθείτε, λες και τόσα χρόνια δεν είστε ενήμεροι για το τι κατάσταση επικρατεί στον ΧΥΤΑ και τι φαγοπότι τρέχει σε ΚΩΑΝ.
    Αν φυσικά δεν γνωρίζετε τόσα χρόνια και θέλετε τώρα να μάθετε, ε ακόμα χειρότερα για να το πει κανείς!
    Τα ίδια έκανε κάποτε και στην μαρίνα ο Νικηταράς προεκλογικά.

  9. Τωρα σώθηκε το νησί,που κατέβηκαν στο χυτα,οι επιστήμονες της δύναμης αλλαγής.Αλαξτε ρότα κύριε σιφακη.

    Καλώς τους επιστήμονες της δύναμης αλλαγής.χοχοχο για πολλά γέλια είστε.

  10. Αυτή τώρα λέγεται αντιπολίτευση; Προδιδοντας τον ίδιο τον τόπο τους; οι κύριοι σιφακης,κοκαλακης,καματερος.Με τι κουράγιο θα πάω στο εκλογικό κέντρο για να σας ψηφίσω; την στιγμή που υπερασπιζεστε τον περιφερειαρκη; για να κάνετε το νησί σκουπιδοτοπο; δηλαδη συμφωνείτε και για το χοτ σποτ που μας πάσαρε ο Αβραμόπουλος επί θητείας κυριτση,και με συμβούλους εσάς τους ίδιους; Τώρα πατε να κάνετε σκουπιδότοπο τον τόπο που ζείτε; Οι κωοι θα σας τημωρησουν με κοφαντικο τροπο.Να το θυμάστε.

  11. Καλά έκανε ο Σταμάτης αυτός είναι υπεύθυνος δεν μπορεί να μπαίνει ο καθένας με το έτσι θέλω στο σπίτι του άλλου!!

  12. είστε ψεύτες αποκλείεται ο κύριος καμπουράκης να έκανε κάτι τέτοιο ο άνθρωπος είναι δημοκράτης χαχαχα

  13. Τα δύσκολα για την Δύναμη Απαλλαγής πέρασαν πέρασαν. Έρχονται τα χειρότερα.’..

    ΓΙα τον ΣΙΦΑΚΗ.. ΠΟΥ δεν ειμαι σίγουρος αν θα βγάλεις την 4ετια…αλλα ακόμα και αν την βγαλεις… Ήδη έχεις παραιτηθεί μέσα σου και αναγνωρίσες μέσα σου βαθεια το ΛΑΘΟΣ που μπήκες πρόεδρος σε μια διαλυμένη παράταξη.. Αντε καλή αντοχή, 3,χρονια ακόμα… Μέτα ξεκουμπιδια

  14. Καραγκιοζιλίκια, πήγαν σαν τους 3 σωματοφύλακες να το παίξουν σερίφηδες και φάγανε πόρτα αχαχαχαχαχαχ

  15. δηλαδή κακώς τους απαγορεύτηκε?βρε α ντε να πάτε στην Καλύμνου που σας αρέσει και δήμαρχος!!!Την Κω δεν την αγαπάτε και αποδείχτηκε!!είστε της φασαρίας της άρνησης και της άδηειας…..Σας σιχαθηκαμε

  16. υπάρχουν πολιτες της Κω που θέλουν τα σκουπίδια της Καλύμνου εδώ και το λένε και δεν ντρέπονται?Καταλαβαίνουν τι λενε?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ