Κ. Καΐσερλης: Ανοικτή επιστολή προς τους κ.κ. Δήμαρχο, Πρόεδρο και μέλη του Δημοτικού και Τοπικών Συμβουλίων Κω | Σας θερμοπαρακαλώ έστω και την ύστατη στιγμή να σταματήσετε τώρα!

9
5675

Ανοικτή επιστολή προς τους κ.κ. Δήμαρχο, Πρόεδρο και μέλη του Δημοτικού και Τοπικών Συμβουλίων Κω

Κύριε Δήμαρχε, κυρία πρόεδρε, αγαπητά μέλη του Δημοτικού και των τοπικών συμβουλίων της Κω

Καλείτε αύριο σε συνάντηση τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της Κω και την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο για ένα θέμα όπως είναι η διαχείριση των στερών αποβλήτων, για το οποίο  δεν γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες του, που δεν το έχετε επεξεργαστεί και κυρίως που δεν έχετε μεταφέρει τα προβλήματα της διαχείρισης και τους τρόπους αντιμετώπισης και συμμετοχής των πολιτών στους φορείς και στους πολίτες.

Απέναντι σας έχετε μια κυβέρνηση που θέλει να αποφύγει τα πρόστιμα της Ε.Ε. εξαιτίας κυρίως της δικής της αμέλειας αλλά και διαχρονικά των νησιωτικών Δήμων, αλλά και ενός εντολοδόχου διαχειριστή, τον κ. Περιφερειάρχη.

Σας θερμοπαρακαλώ έστω και την ύστατη στιγμή να σταματήσετε τώρα!

Σας παρακολουθούν εκατοντάδες νέοι επιστήμονες του νησιού που απαιτούν επιστημονική τεκμηρίωση στις αποφάσεις σας, Σας παρακολουθούν οι πολίτες που από το υστέρημα τους πληρώνουν τα πρόστιμα για το ΧΥΤΑ της Κω, ενώ ευθύνονται άλλοι.

Σας παρακαλώ! Καθίστε να μελετήσετε. Την νομοθεσία. Τα κενά των νόμων. Τις δικές σας παραλήψεις. Τις παραλήψεις της κεντρικής και περιφερειακής εξουσίας.

Ενημερώστε τους φορείς και την κοινωνία. Μιλήστε με τους συναδέλφους σας δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους των άλλων νησιών που δεν είναι αντίπαλοι σας και όλους κάντε τους συμμέτοχους στο τεράστιο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και του κόστους που θα επωμιστούν οι πολίτες.

Και τότε. Μόνον τότε καλέστε το κ. Περιφερειάρχη, αλλά και την κυβέρνηση να διεκδικήσετε το δίκιο σας και το δίκιο του λαού μας.

Ο Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση σας έχει προϊδεάσει με τις θέσεις του και τις προτάσεις του, χωρίς να τον λάβετε υπόψιν σας. Τουλάχιστον τώρα σας παρακαλώ να τον ακούσετε.

Ο πρόεδρος του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση

Κ. Καϊσερλης  Κως 8/8/2024

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΛΗ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ,ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ,ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ,ΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΟ ΚΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΘΗΚΟΥΣ.ΞΕΣΗΞΩΘΕΙΤΕ ΚΩΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΝΤΙΝΑ ΣΒΥΝΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΑΤΖΗΛΑΚΟΥΒΑ ΣΟΥ.ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ.

    • Ωραίο ανέκδοτο…. Κοίτα πρωί πρωί που γελάσαμε…… Από την ορθογραφία φανηκες ποιος είσαι ρεεεε…..

  2. για τις παράνομες χωματερές,έχουν δώσει και διορία,δεν ήταν ποτέ πρώτο θέμα στις Ειδήσεις, ούτε τα πρωτοσέλιδα,όμως για έναν απλό πολίτη που παίρνει μια Κυριακάτικη έστω την βδομάδα είναι γνωστό το πρόβλημα εδώ και καιρό.
    Για αυτό οι αδέξιες και χουντικότροπες τακτικές της Κυβέρνησης,όπως σε όλα τα θέματα γενικά.
    Οι άνθρωποι αυτοί θα μείνουν στην ιστορία, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο εδώ και 5 χρόνια μια χώρα να ευημερεί στους αριθμούς,να παίρνει αξιολογήσεις από τις Αγορές,αλλά οι πολίτες να δυστυχούν στην κυριολεξία

  3. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  4. από το μέντορα σου. Σε λέει άσχετο, ανενημερωτο, με λίγο μυαλό και καθόλου γνώση. Ε! αυτό δεν το περίμενα.

  5. Τα έχετε κάνει όλοι σας σ….. Σε λίγο καιρό και ασυμμάζευτα. Οι επόμενοι στον Δήμο δεν θα ξέρουν από που να αρχίσουν και που να τελειώσουν. Κρίμα στο νησί, Κρίμα στις τόσες αναποτελεσματικες προσπάθειες τόσων χρόνων. Κρίμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ