«Τα άκουσε» για τα καλά ο Άδωνις από την Πρόεδρο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο και άρχισε να φωνάζει… Υποσχέθηκε 4 ταυτόχρονες προκηρύξεις Παθολόγου το Σεπτέμβρη…

110
44686

Ξέφυγε η αντιπαράθεση μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Γαρυφαλλιάς Καρανάσιου για την υποστελέχωση του νοσοκομείου Κω

Στη συνάντηση με τον υπουργό υγείας παρευρέθηκε και η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Γαρυφαλλιά Καρανάσιου (η ίδια ζήτησε συνάντηση αφού ο σύλλογος δεν καλέστηκε επίσημα) η οποία εξέφρασε την αγανάκτηση των εργαζομένων και αναφέρθηκε στην τραγική υποστελέχωση του νοσοκομείου, στις αεροδιακομιδές οι οποίες στοιχίζουν από 3000 έως 36.000 η μία, την στιγμή που με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό.
Κατήγγειλε την κυβέρνηση για τακτικές τιμωρησίας των πολιτών, με την πολιτική που ακολουθεί στις δημόσιες δομές υγείας.
Η  πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων αναφέρθηκε για άμεσες προσλήψεις  και μονιμοποίηση των συμβασιούχων υγειονομικών που ‘’κρατάνε ‘’όπως τόνισε χαρακτηριστικά ‘’τα Νοσοκομεία’και  στις ελλείψεις βασικών ιατρικών ειδικοτήτων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Κω, Παθολόγου, Καρδιολόγου , Παιδιάτρου, Ακτινοδιαγνώστη αλλά και στα προβλήματα της Μαιευτικής κλινικής λόγω αποχώρησης μαιών.

Η αντιπαράθεση μεταξύ υπουργού και κ.Καρανάσιου  για τα θέματα της υποστελέχωσης ήταν έντονη  με φωνασκίες εκατέρωθεν, με τη συζήτηση να ξεφεύγει.

Τέσσερις ταυτόχρονες προκηρύξεις παθολόγου τον Σεπτέμβρη, ανακοίνωσε ο υπουργός υγείας για την Κω

Τέσσερις ταυτόχρονες προκηρύξεις παθολόγου τον Σεπτέμβρη  ανακοίνωσε ο υπουργός υγείας για την Κω,  στην συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ο οποίος αναφέρθηκε στα οικονομικά κίνητρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, τα οποία όπως επισήμανε είναι οριζόντια  για όλους τους γιατρούς που υπηρετούν στα νοσοκομεία της παραμεθορίου και αφορά όχι μόνο στους αποσπασμένους αλλά και στο μόνιμο ιατρικό προσωπικό.  Μετά τις προκηρύξεις για παθολόγους θα ακολουθήσουν για καρδιολόγο αλλά και άλλες ειδικότητες επισήμανε ο υπουργός ο οποίος ευχαρίστησε τον καρδιολόγο κ.Τσετίν , που επέστρεψε στα καθήκοντα του στο καρδιολογικό τμήμα του νοσοκομείου της Κω.
Την τελευταία πενταετία  αυξήθηκε ο προϋπολογισμός κατά 42% από 3.300 εκατ. στα 4.200 εκατ. επισήμανε ο υπουργός.  Υπογράμμισε πως τα νέα κίνητρα που δόθηκαν από το υπουργείο είναι πιο θελκτικά και  εξέφρασε την πεποίθηση πως ο διαγωνισμός τον Σεπτέμβρη δεν θα αποβεί  άγονος, λόγω των κινήτρων. Τόνισε δε πως η έλλειψη παθολόγων δεν είναι πρόβλημα μόνο  της χώρας μας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης , ενώ σημείωσε πως ο κορμός του συστήματος υγείας ανεξαρτήτου κυβέρνησης είναι  το ΕΣΥ, υπογράμμισε ο υπουργός υγείας.
Αναφορικά με το ΚΥ Αντιμάχειας απάντησε πως δεν υπάρχει η περίπτωση ιδιωτικοποίησης του.  Στο θέμα της διαμονής των γιατρών στα νησιά που αποτελεί σοβαρό πρόβλημα, ο κ.Γεωργιάδης  αναφέρθηκε στην  σχετική διάταξη , όπου η στέγη θα πληρώνεται από τους οικείους δήμους.

Επίσκεψη υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο της Κω

Την Κω και την Κάλυμνο επισκέπτεται σήμερα, Τρίτη 6 Αυγούστου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για να καταγράψει επιτόπου τα θέματα στο χώρο της Υγείας στα δύο νησιά. Πρώτη συνάντηση , με το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Κω, παρουσία του βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνου Κονσολα, της  προέδρου του ΙΣΚ Κατερίνας Γαβαλά, της προέδρου και μελών της ΤΟ της ΝΔ και νοσοκομειακών γιατρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως έξω από το γραφείο του διοικητή οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, ζήτησαν επίμονα συνάντηση με τον υπουργό, ενώ κρατούσαν πανό με τα αιτήματα τους, που αφορούν  στην υποστελέχωση και στη δημόσια δωρεάν υγεία. Να σημειωθεί πως ο υπουργός δεν το αρνήθηκε και ζήτησε από την πρόεδρο των εργαζομένων να παρευρεθεί στην συνάντηση και να την ακούσει.
Για τα προβλήματα της υποστελέχωσης κυρίως της παθολογικής και καρδιολογικής κλινικής αναφέρθηκαν τόσο ο διοικητής όσο και η πρόεδρος του ΙΣΚ, τονίζοντας την ανάγκη κινήτρων και ταυτόχρονη προκήρυξη παραπάνω από μιας θέσης. Στις κακές διαπροσωπικές σχέσεις εντός του νοσοκομείου αναφέρθηκε η πρόεδρος του ΙΣΚ Κατερίνα Γαβαλά, όπως επίσης και στην αύξηση κινήτρων στο μόνιμο ιατρικό προσωπικό και όχι μόνο στους αποσπασμένους γιατρούς. Επίσης  αναφέρθηκε στο ζήτημα της κατοικίας  και του κινήτρου  πενταετίας .
Η πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου Μαρία Φρατζάκη  σημείωσε πως λόγω της έλλειψης στελεχών στις ΤΟΜΥ υπάρχει μεγάλος όγκος περιστατικών πάσης φύσεως που αντιμετωπίζονται από τους γενικούς γιατρούς. Επίσης αναφέρθηκε στις 14 εφημερίες η οποία  η ίδια έκανε μέσα στο μήνα , όπως και αλλων συναδέλφων οι οποίες  οδηγούν τους γιατρούς στα όρια τους.

Η πρόεδρος των εργαζομένων Γαρυφαλλιά Καρανάσιου σε έντονο ύφος εξέφρασε την αγανάκτηση των εργαζομένων και αναφέρθηκε στην τραγική υποστελέχωση του νοσοκομείου, στις αεροδιακομιδές οι οποίες στοιχίζουν από 3000 έως 36.000  την στιγμή που με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό. Κατήγγειλε την κυβέρνηση για τακτικές τιμωρίας των πολιτών. Σημείωσε πως δεν μπορεί να έρθει προσωπικό  στα νησιά να δουλέψει με 700 ευρώ ενοίκιο και χαμηλούς μισθούς.
Η αντιπαράθεση μεταξύ υπουργού και κ.Καρανάσιου ήταν έντονη  με έντονες φωνασκίες εκατέρωθεν, με τη συζήτηση να ξεφεύγει..
Ο υπουργός ζήτησε να ακούσει προτάσεις. Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι, ζήτησαν , παθολόγους, καρδιολόγους, ακτινολόγο και παιδίατρο.
Η κ. Έλλη Καρανίκα υπογράμμισε πως τα όσα ακούστηκαν από τους εργαζόμενους είναι βιωματικές εμπειρίες και αναφέρθηκε στο γραφείο πόνου της Κω το οποίο είναι το πρώτο στην νησιωτική περιοχή. Επίσης αναφέρθηκε στις χημειοθεραπείες που γίνονται στο νοσοκομείο της Κω.
Ο διευθυντής της γυναικολογικής κ.Κοτσίδας ζήτησε από τον υπουργό να δοθεί λύση με γιατρό στο ΚΥΤ στο Πυλί γιατί υπάρχει μεγάλος όγκος επισκέψεων στο νοσοκομείο, που επιβαρύνει το πρόγραμμα.
Στρατιωτικός γιατρός που παρευρέθηκε στην συνάντηση , αναφέρθηκε στην υποστελέχωση  που υπάρχει και στις αυξημένες υπηρεσιακές αρμοδιότητες που έχουν να εξυπηρετήσουν οι στρατιωτικοί γιατροί που δεν είναι μόνο υγειονομικά αλλά και διοικητικά.
Σκοπός της επίσκεψης – όπως έγινε προσφάτως και στις Κυκλάδες, είναι να αποτυπωθούν όλα τα ζητήματα ανά νησί που αφορούν τη λειτουργία των Υγειονομικών Μονάδων των Δωδεκανήσων και να καταγραφούν ελλείψεις και προβλήματα.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

110 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μπράβο σου ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ.!!
      Το αρ………ο ο Άδωνις ζητούσε προτάσεις.
      Του είπες για το κόστος των αεροδιακομιδών κ τόσα άλλα.
      Αλλά οι μαϊμού , το ανεμοδούριο της πολιτικής παράγκας κρύβεται και στηρίζεται στο γεγονός ότι χιλιάδες ηλίθιοι των ψήφισαν και τον ψηφίζω επανειλημμένως αυτά είναι τα χάλια στους κόι που πρωτεύσατε πανελλαδικά δίνοντας ψήφους στη νέα δημοκρατία ψόφος τώρα!!!

  1. χίλια μπράβο στην κ Καρανάσιου!!!!
    μπράβο… μπράβο… μπράβο..
    οι υπόλοιποι ήταν υποτονικοι!!!!
    γιατί;;;;;
    μας χρωστάνε!!!!
    την υγεία μας και την ασφάλεια μας!!!
    για αυτό τους ψηφίζουμε…
    βγαίνουν και από πάνω…!!!!
    ντροπή!!!

    • Ιδιωτικός και δημόσιος τομέας υγείας να συνεργαστούν. Να βοηθήσουν όλοι και θα φτιάξουν τα πράγματα. Καλά
      τα λέει ο Άδωνις. Το νοσοκομείο Καλύμνου πήρε επαίνους για την συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα υγείας. Ήταν άριστο το κλίμα στην Κάλυμνο μεταξύ υπουργού, διοικητή και εργαζομένων εκεί.

  2. Ήρθε ήπιε τα ουζα του ξαπλαρε στο 5*εφαγε τα ψαρακια του και για σας και πλήρωνε κωε και ελληνικε λαε

  3. Και απαντάω έρχονται γιατροί στο νησί του Ιπποκράτη
    1) που θα μείνουν υπάρχουν σπίτια;
    2) Τα ενοίκια είναι χειρότερα από την Αθήνα σε τιμές
    3) Τα σπίτια είναι παλιά και τρύπες
    Οπότε φεύγει ο γιατρός

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  5. Μόνο οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα να μιλάνε!!!
    Οι υπόλοιποι είναι απλοί θεατές!!!
    Κάθαρση!

  6. πάντως τέτοιο χειρουργείο που έκανε!!! μπράβο της και μετά με τον Άδωνη στο τσακ πρόλαβε!!!! επίσης τελικά της πάει και η ιατρική στολή μπράβο καινούρια!!!!!! λες και δέν έχει φορεθεί!!!!!

  7. Τι έγινες Μιράντα; τον υπουργό σου δεν θα τον στηρίξεις που από μικρός φώναζε περισσότερο από όλους;

    • ατε ρε φίλε κι εσύ.Δεν γύρισε ακόμη σπίτι.Στο σουλατσο είναι ακόμη με τον υπουργό.Κρυβοταν και στις φωτογραφίες γιατί όλοι θα καταλαβαίναμε ποια είναι.Αν και….μη παίρνεις όρκο ότι είναι γένους θηλυκού.Το φύλλο δεν προσδιορίζεται Μ ένα όνομα…Μιράντα.Ετσι κι αλλιώς σήμερα έχει τόσες μιραντες και στα δύο φυλλα

  8. Είδατε κάπου τους εκλεγμένους τις ΚΩ να λένε ,την πραγματικότητα,και την άθλια κατάσταση του Νοσοκομείου? Μούγκα όλοι!Και ψάρομένα στρατιωτάκια όλοι τούς!!!Κωοι είσθαι σε λήθαργο???Τα εμβόλια σας έκαναν το χειρότερο κακό???Αφυπνισθηται!!!Τα εύσημα στην Κυρία! Πού είχε μεγάλες αλήθειες!!!Όσο γειά τούς πολιτικούς?Να τούς χαίρεσθε!!!Ο Γεωργιάδης ήλθε να φαι ψαράκι στο νησί!Και πού τον είδατε τον ΠΑΝΑΗ!!!

  9. το παραπάνω βίντεο πρέπει να βγει στα κανάλια πανελαδικως και να γίνει ρεζίλι ο υπουργός που έχει αφήσει το νοσοκομείο μας, και το κόσμο στο έλεος του Θεού έστω και για τα βασικά..έπρεπε να σκιψει το κεφάλι και να νιώσει ντροπή και όχι να φωνάζει στην πρόεδρο των εργαζομένων…μαύρο στις επόμενες εκλογες

    • Και ποιός θα τον μαυρίσει; Οι επιχειρηματίες (για την ώρα) είναι μια χαρά. Τα κομματόσκυλα από κάθε κόμμα εννοείται πως θα πάνε. Οι υπόλοιποι δεν πάνε να ψηφίσουν.

  10. Μπράβο και πάλι μπράβο στην Γαρυφαλλιά. εκπροσώπησε όλους τους εργαζομένους αλλά και την φωνή της Κω. Ερώτηση; Ο …………… Τι του έταξε και ήρθε; 4 παθολόγους και 4 καρδιολόγους; Όλα εδώ πληρώνονται καλή Παναγία.

  11. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…. , ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΌΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ….

  12. Επιβαιβεωθηκε για άλλη μια φορά ότι αυτό το νησί έχει αθρωα προσέλευση κόσμου μόνο σε φιέστες,πανηγυρισμους,πανηγυρια και γάμους.Σ όλα τ αλλα συμπεριφέρονται σαν τους Μεξικανούς το μεσημέρι.Σα δε βαριέσαι.

  13. Να αγιάσει το στόμα της!!!
    Πολύ καλά έκανε!
    ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, απέξω και να διαδηλώνει για την κοροϊδία τους, χρόνια τώρα!!
    Οι φορείς, όλοι , έπρεπε να είχαν κινητοποιηθεί!
    Από τον καναπέ και τις παραλίες δεν λύνονται τα προβλήματα!!

  14. Δηλαδή έπρεπε να φτάσει το νοσοκομείο σε αυτήν την κατάσταση οι ασθενείς σε απόγνωση για να καταλάβουν ότι οι προκυρηξεις ενος παθολογου π.χ δεν έχει λογική και έπρεπε να αφορά 4 τουλάχιστον για να υπάρξει ενδιαφέρον. Οπότε υπάρχει ανικανότητα και αδιαφορία. παραίτηση αιτιολογημενα λοιπόν της διοίκησης του νοσοκομείου και του υπουργού.

  15. Έπρεπε να πεσουν μυνησεις κατά παντός υπεύθυνου διοίκησης και υπουργείου να δούμε τα κουράγια σας εκτός βέβαια αυτών που έχουν ασυλια

  16. υποσυποσχεσεις κ παλι υποσχεσεις.προκηρυξεις μπορουν να γινουν αλλα παλι θα παραμεινουν χρονια.

  17. Μήπως θυμάστε την ποσοστό πήρε το κόμμα του κυρίου Άδωνη στις εκλογές στην Κώ?41/%…… Μπράβο στην συνάδελφο Γαρυφαλλιά που ύψωσε την φωνή της-αφου κανένας απο τους υπόλοιπους -δεν μίλησε.Οι εργαζόμενοι υποφέρουν,δουλεύουν σε εργασιακό μεσαίωνα και αν είναι ακόμα το Νοσοκομείο στην θέση του,το φιλότιμο των ηρωικών συναδέλφων το κρατάει ανοιχτό…. Αλλά για πόσο ακόμα?

  18. Έχουμε γεμίσει εργαζομενους στο νοσοκομείο χωρίς γιατρούς.Για πιο ακριβώς λέτε μπράβο στη κυρία του ΚΚΕ;Ναι να πάρουμε 20 γιατρούς λεω εγώ.Μπράβο μου.

    • στη κυρία του ΚΚΕ λέμε όλοι μπράβο γιατί είχε είχε το θάρρος να τον αντιμετωπίσει και να του τα πει όπως του άξιζε…και όχι χειραψίες, χαμόγελα, φωτογραφίες και δωράκια…

  19. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟςΔΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΩ-ΤΟΥΛΕΣ!
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ!
    ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΚΥΛΩΝ ΤΗΝ ΟΚΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ!
    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ! ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ !
    ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΩΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΕ ΛΟΓΑ ΧΡΙΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΙΚΙΑ all inclusive ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ!!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΩΟΙ !!!

  20. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΗ ΕΠΑΡΧΟ.
    ΑΞΙΑ…ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ…ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ…
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ …

    • Σκληρή κριτική από την Έπαρχο.
      Soft vitam .
      Τι περιμένεις από το άξιο τέκνο της νεοδημοκρατικής καφρίλας;;;;
      Αυτούς ψηφίσατε..
      Να τους χαίρεστε!!!!
      Καμαρώνει ο Άδωνις.
      18 χρόνια …βολευτής του ψεύδους και της λαμογιάς.
      Άξιοι!!!! Κώτες μου φτερωτοί κ λειράτοι.

  21. να είναι καλά η κ.καρανασιου που τα είπε.κ οι τοπικοί τι κάνουν;ήρθαν στο αεροδρόμιο πρωί πρωί κ έσπρωχναν ο ένας τον άλλον ποιος θα τον χαιρετίσει πρώτος.τον βάζουν σε αυτή την θέση γιατί θέλει να διαλύσει κ όχι να φτιάξει.!!!ήρθε για δύο ώρες.τι είδε;τίποτα .. αχρηστις

  22. Κατώτερα των περιστάσεων όλα τα κομματόσκυλα . Νεοδημοκράτες και Πασόκοι. Όλοι μούγκα μπροστά στον μπουμπούκο. Από τον κόσμο όμως θα το βρείτε. Μπράβο στην κοπέλα γιατί τα έχει τεράστια σε σχέση με κάτι άλλους

  23. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κα. Καρανάσιου. Τιμάτε τον όρκο σας βάζοντας τον Άνθρωπο πάνω από όλα.

  24. ντροπή σου να φωνάζεις σε εργαζόμενους δεν έχεις καταλάβει μπορεί να εισε υπουργός αλα εισε υπάλληλος μας εμείς θα σου φωνάζουμε και εσυ να ακους είσαι άσχετος αλα βρήκατε και κάνατε οτι θέλετε ο κόσμος της κω φταίει που σε αφήσανε να πατήσεις στο Νοσοκομείο,ενας ηλικιωμένος εμφανίστηκε εξω απο το γραφείο για να φωνάξει ντροπή ντροπή Μεγάλη για την Κω

  25. ΤΟΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ…. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ «ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ» ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΕΙΔΟΥΣ …ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ

  26. Ένας …… ασόβαρος που βλέπει την κοπέλα να εκφράζει την αγανάκτηση των συναδέλφων της και ενός ολόκληρου νησιού πράγμα που εκείνος θα έπρεπε να πράτει και αντ’ αυτού κάθετε και χασκογελάει υποτιμητικά… και ένας …… στα χαμένα. Διοίκηση σου λέει. Βρε στη θάλασσα , στον πάτο να σας φαν τα ψάρια. Κοπρόσκυλα

  27. Ευγε κυρια Καρανασιου ! Επιτελους καποιος εβαλε στη θεση του αυτον τον απατεωνα . Μπραβο και ξανα μπραβο σας !

  28. Χιλια ΜΠΡΑΒΟ στην κυρια Καρανασιου που ευθαρσως υποστηριξε την αληθεια και το δικιο . Οι φορεις , ο προεδρος , ο δημαρχος , γιατι δεν ηταν εκει ? Επρεπε ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ να ειναι διπλα στην κυρια αυτη και στους εργαζομενους !!!!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ. Στην πιο καιρια στιγμη ηταν αποντες , τραγικα ανεπαρκεις , κωμικες φιγουρες που κατα τα αλλα τσαμπουκαλευονται με αδεια παχια λογια και φιγουρες . Ναι ,θα χτυπαγαν και το χερι στο τραπεζι τρομαρα τους .Μια γυναικα τους εβαλε τα γυαλια . Τετοιους ανθρωπους χρειαζεται ο τοπος η κοινωνια .Να ξερουν να μιλουν την αληθεια τους , να υψωνουν αναστημα / επειδη το εχουν και δεν το δανειζονται / να υψωνουν φωνη οταν και οπου πρεπει , να διεκδικουν και να μαχονται χωρις φιοριτουρες και φλυαριες. Με καθαρο ξαστερο λογο , κοφτερη γλωσσα και λεβεντικη ψυχη. Συγχαρητηρια στην προεδρο και πολυ κριμα για τους προυχοντες μας , δειλοι και μικροι και εντελως μα εντελως αχρηστοι .

  29. ΜΑΚΆΡΙΟΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΊ ΣΤΟ ΠΝΕΎΜΑ,. Για ποιο λόγο μπράβο στην Καρανασιου του ΚΚΕ και τη……………. Ντροπή στον τρόπο ομιλίας σε έναν υπουργό. Ντροπή….. Ας μάθουν να είναι αξιοπρεπείς οι νταλικιεριδες νοσοκόμες έξω και μετά να μιλούν για εφημερίες…. Και ποιος γιατρός θα έρθει να συνεργαστεί …

      • Μπράβο στο επίπεδο σας!!! Έτσι, δείξτε ποιοι ακριβώς είστε και αφήστε τον πόνο σας για το λαό!!!! Ο υπουργός και το κόμμα που εκπροσωποί είναι εκλεγμένος από την πλειοψηφία του λαού. Αυτό δεν σας το έμαθαν τα απολιθώματα του Λένιν. Άμα δεν σου αρέσει η κατάσταση , να πας στην Κορέα του ομοϊδεάτη σας να ζήσετε. Και όχι τζάμπα μάγκες

    • Δεν θα ήθελα ποτέ να μάθω ότι πέθανες σε μια καρότσα Datsun ή σε ένα άδειο από γιατρούς νοσοκομείο, ΦΤΩΧΕ στο πνεύμα και στις αξίες που χαρακτηρίζουν έναν πολιτισμένο κόσμο. Ντροπή σου και μόνο ντροπή σου!!!

    • Ωραιος. Εισαι πραγματικα ο ορισμος του κομματοσκυλου.
      Ικανος μονο για να γλειφεις, ανικανος να δεις την ουσια.
      Δυστυχως εσυ και το συναφι σου ειναι ο λογος που οι νεοι φευγουν και πανε εκτος Ελλαδος.
      Βαρεθηκαν την δικη σου νοοτροπια.

    • Ουστττττ ρε κοπριταριό.
      Δεξιέ γερμανοσυνεργάτη.
      Υπουργός υγείας ο φασίστας βιβλιοπώλης.
      Το λουμπιναριό να σεβαστεί ρε προδότη ;;;;;

  30. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ . ΣΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΕΣΧΙΖΕΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΕΛΑΜΨΕΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ

    • Ο ΣΑΚΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΦΤΡΕΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

      Sakis Xatzipetros
      2 ώρ. ·
      ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΜΠΡΆΒΟ ΒΟΥΛΑ
      ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΦΊΛΗΜΑ
      Αυτή είναι η φωνή του ΚΩΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
      ΔΥΝΑΤΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΤΙΜΙΑ
      ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
      ΥΨΩΣΑΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΊΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΛ …….Α
      ΣΑΚΗΣ

  31. Σαν τις θλιμμένες χήρες….τα κομματόσκυλα. Ποιος να πει τι; Ο Χρυσοπουλος; Ο πρόεδρος του νοσοκομείου; Η Σβύνου; Η τοπική Ν.Δ; Ο Μπαμπινος; Έτσι μπράβο καλά μου παιδιά σκυμμένο το κεφάλι όταν φωνάζει ο μπουμπουκος. Φαντάζομαι θα του πήρατε ένα “γλειφιτζούρι” να του φύγουν τα νεύρα.

    • Αυτός που του είπε είμαστε ανικανοποιητος λαός ποιος εινε αυτός δεν τον ξέρω πως τον λένε και λέγετε ανθρωπος;
      εινε αυτο το δίποδο εκλεγμένο απο το 11,45% των κοματοσκυλων της νοδουλας τους και όχι εκλεγμένος του λαού
      Ο λαός δεν ψηφίζει δίποδα ερπετα για αρχηγό εινε οι εκλεγμένοι του συστήματος του εξ πολ της μασονικές σιγκουλαρ που μετράει και βγάζει τους εκλεκτούς τους στα δικά τους θέλω κατά της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    • Σοβαρά τώρα.Οι άλλοι τι ακριβώς είπαν και λένε;Μας λοιπούς γιατροί ;Αλήθεια;Αυτό το ξέρει και η κουτσή Μαρία.Τι προτείνουν δεν άκουσα.Ειπε καποιος;Να προσλάβουμε γιατρούς;Ωραία ποιος δεν το θέλει;Ο υπουργός;Ο διευθυντής;Οι βουλευτές;Ποιοι;Το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν να έρθουν η δεν θέλουν.Τι κάνουμε θα πει καποιος πατριώτης;Μήπως υπάρχει καποιος θέλει να έρθει και δεν τον προσλαμβάνουν,να πέσουμε πάνω στον υπουργό να τον φάμε;Να τους πιέσουμε όπως έλεγε ο υπουργός και πέσανε οι συνδικαλιστές να τον φάνε;Να τους δώσουμε τον ουρανό με τα άστρα;Κάποια πρόταση;Η απλά φωνές να κερδίσουμε συμπάθειες και ψήφους για το κόμμα μας;

  32. Ιχθείς με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ευδοκιμούν σε άλλα υποθαλάσσια περιβάλλοντα.
    Το ότι βγήκε στην ξηρά σήμερα στο νησί μας, είναι άξιο διερεύνησης.
    Αντί να το εξοντώσουν οι κυνηγοί με τα καμάκια, αυτοί τον έκαναν σούπα για φαγητό.
    Τι μέρος κι αυτό..τι άνθρωποι.

  33. ΤΣΊΠΟΥΡΑ ΌΛΕ…… ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ. ΚΩ….. ΚΑΙ ΜΕΤΆ …. ΤΑΒΈΡΝΑ….. ΑΞΙΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ

  34. Εσυ που μιλας ο Κυνηγος που σε ενοχλει οτι η Καρανασιου ειναι του κκε και λες τις …ριες σου αξιοπρεπεια δεν εχεις μια σταλα βρε ζωον ? Ουτε μισο δραμι μυαλο να κατσεις να σκεφτεις τη σοβαροτητα του θεματοσ το κκε σε πειραξε βρε γελοιε . Κι εσυ νοσοκομε πες χαιρετισματα στο σακη την προεδραρα που παλι μπηκε στο φουβου να γραψει τις λαικες παπαντζες του εκ των υστερων και εκ του ασφαλους αντι ναναι στην πρωτη γραμμη με τους εργαζομενους στο νοσοκομειο να τα ψαλλει στον καραγκιοζη τον αδωνη Αμα ηταν ετσι να καθοταν σπιτακι του οχι να μας το παιζει ο …. προεδραρα το λαχειο Και το καυχιεται που ειπε μπραβο στη Γαρυφαλια το αυτονοητο δηλαδη ! Πεστου να χαιρεται το θεοδοσακη του ετσι λεει το νικηταρα αυτο το ξεφτερι ,ρε τι μας βρηκε με τον καθε καλοψυχο σε αυτον τον τοπο. Την επομενη φορα λεει , στις ποσες φορες ρε μεγαλε για ενα τετοιο καυτο θεμα που επειγει τις ζωες μας κεφαλα πολυλογα και εσυ

  35. Μπράβο Βούλα. Μπραμο Γαρουφαλια. Γιορτάστε τώρα με ….. στις εφημερίες….. Αν έρθει γιατρός επιστήμονας στο ……. νοσοκομείο να δούμε τι θα πει….. Μάλλον πρώτα στα επείγοντα λυποδιαλυσης και μετά στις κάμερες…. Μιλούν όλοι μιλούν και οι αξιοκρατικοτατα μέσω ΠΑΣΟΚ

  36. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ . Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΨΩΣΕΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ . ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΚΩΑΚΗ ΨΥΧΗ . ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛ…Α ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΑ .ΗΣΟΥΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ . ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ . ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΕΒΓΑ ΣΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ

  37. Σακη τι νεα, πως παει το φου βου Μια χαρα εισαι ρε φιλε εκει αραξε και οταν ερθει παλι ο Γεωργιαδης και πει ο Θεοδ ok περνατε να πειτε ενα Hi χαλαρα , μη δημιουργησετε κοντρες δεν λεει .Ρε φιλε σε χαιρομαι και σε θαυμαζω εισαι και πολυ προοδευτικος τυπος ετσι γραφεις στο προφιλε σου επικοινωνεις με το κοινο ρε φιλε να πουμε , τους κρατας ενημερους , τους διαφωτιζεις , Να τωρα με το ΓΝΚ λυσαξε ο αδωνις που του ταχωσε η Καρανασιου , οι διοικητικοι μουγκα στη στρουγκα , εσεις του δημου πετουσατε χαρταετο εγινε μια φαση ρε παιδι μου ομως μετα εσυ νασαι παλι ευτυχως στο φουβου να ενημερωσεις διαφωτιστικα με τον μεστο λογο σου Για φιλημα τα κοριτσια Ολοι μαζι μπορουμε βεβαια εσυ ελειπες αλλα σιγα το πραμα Για ενα προφιλ ζουμε μαχητη του κυβερνοχωρου Με τη νικη

  38. Συγχαρητηρια στην κ.Καρανασιου ,μπραβο και στις κοπελες στο πλαι της . Απογοητευτικη και δειλη η σταση των υπολοιπων ολων απο διοικητικους εως ολους χωρις εξαιρεση του δημου. Κ. χατζηπετρο το να γραφετε εκ των υστερων στο φβ δηλωνοντας ετσι την παρουσια σας κατοπιν της εκκωφαντικης απουσιας σας απο εκει οπου θα οφειλατε να ειστε ειναι γελοιο και εντελως παιδικο. Τα κοριτσια ειναι για φιλημα εσεις ομως ειστε για κλαμαΤα αγαπητε

  39. Τα είπε ,τα ακούσαμε,ο Αδωνης φταίει που είναι υπουργός 5 μήνες για την κατάσταση στην υγεία.Ωραια.ΤΩΡΑ;Τι κάνουμε;Πόσα καταλήξαμε ότι θα δώσουμε μισθό να έρθει γιατρός;Βασικα γιατρός έτσι,όχι καλός γιατρός.Να καλύψουμε τις θέσεις απλά να βγαίνουν οι βάρδιες.Αυτος είναι ο στόχος.Ποσους εργαζόμενους έχει το νοσοκομείο μας;Εκτός από γιατρούς στους υπόλοιπους που έχουμε πολλούς,όλα δουλεύουν καλά;Συνεχίστε απλά να κάνετε αντιπολητευση και όλο πιο χαμηλά θα πηγαίνουμε,προς μεγάλη χαρά της κυρίας και του ΚΚΕ να κερδίσει κανένα ψήφο δυσαρεστημένου.Εδωσε την παράσταση της τέλεια.Απο ουσία;

    • Είσαι ΤΕΡΆΣΤΙΟ βόδι τουρμπινάτο.
      Έδωσε παράσταση η Καρανάσιου.Εεεε;
      Βρε καραγκιόζη της τρυπιας δεκαρας, από ποτέ η ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΉΘΕΙΑ λέγεται παράσταση.;
      Ρεεεε μαριονέτα , ρεεε θέατρο !!!!!

  40. Οσο και να φωναξουμε γιατρους δε βλεπουμε.
    Το 2008 οι γιατροι επαιρναν 2.800.
    Σημερα παιρνουν 1200.
    Τοτε τα νοικια ηταν 200 και τωρα ειναι 700.
    Ο Γεωργιαδης μας δουλεψε δυο ωρες και εφυγε.
    Αυτος και η κυβερνηση του εχουν παρει εργολαβια την διαλυση του ΕΣΥ.
    Περασε η εποχη του ΑΝΔΡΕΑ και του ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ!!
    Μονο αν φυγει αυτη η κυβερνηση που ξεπουλα τα παντα στους ιδιωτες μπορει κατι να αλλαξει.
    Για ην ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ, οτι κιαν πω θα ειναι λιγο.
    Παληκαρι με ψυχη, κατι που σπανιζει στις μερες μας.
    ΜΠΡΑΒΟ!!

  41. Αυτη Η ΚΥΡΙΑ εχει μεγαλητερους ////// απο τον ολλους σας εκει μεσα και στο νοσοκομειο και στο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ δημαρχειο ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΘΕΟΔΟΣΗ?

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ

  42. εσυ νοσοκομε που ετρεξες να υπερασπισεις το σακη για πες μου που ητανε ο προεδρος σου και γιατι δεν ητανε εκει να στηριξει την κυρια Καρανασιου και τους δικους της , απο το φεισ αλλα λογια να αγαπιομαστε

  43. μήπως θέλουμε μια τέτοια δήμαρχο?
    μπράβο στην κύρια που είχε τα αρχ…..να ξεμπροστιασει τον βιβλιοπώλη μπροστά στα υπόδουλα κομματοσκυλα , εύγε εύγε.

  44. Θελουμε και αλλους σαν την Καρανασιου . Σιχαθηκαμε αυτους στη διοικηση και στον δημο

  45. Νοσοκομε να του στησουμε αδριαντα του Σακη τοτε , το εκανε το καθηκον του δηλαδη ολα καλα ε

  46. Μπράβο στην Κ Γαρουφαλιά που μας εκπροσώπησε επάξια. Όλοι οι άλλοι για φτύσιμο φτύσιμο. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα σιωπούν και γλύφουν.
    Επίσης που είναι οι φορείς τους νησιού οι σύλλογοι..

  47. Η Καρανάσου έμεινε μόνο στην κριτική, σωστή μεν χωρίς λύσεις δε. Εγώ είδα ότι ο Άδωνις θέλει να λύσει το πρόβλημα, δεν είδα τους προηγούμενους υπουργούς να ψάχνουν έμπρακτα λύσεις πέρα από νομοθετικά φλιναφηματα. Επίσης μας έδωσε πάσα αλλά μάλλον δεν την πήρατε χαμπάρι, » τόσος ντόρος που έγινε για το νοσοκομείο της Κω, να περιμένετε λύση «… Αυτά που λέγαμε τόσα χρόνια… με κοιμιση δήμαρχο δεν μπορεί να ασκηθεί δημοσιογραφικη και πολιτική πίεση στην κεντρική εξουσία… Χρειάζεται ντόρος και συνεχή πολιτική διεκδίκηση για να ξεκουνηθει η κεντρική εξουσία…

  48. Πολλοί καλοί και οι τοπικοί δημοσιογράφοι με σωστές ερωτήσεις, καίριες επερωτήσεις και αποσαφηνίσεις…

  49. Σακης > Την αλλη φορα να οργανωθουμε να πατε ελληνικε λαε Αυτη την φορα θα σας υποστηριξω απο το φεισμποκ

  50. ΔΥΣΤΥΧΩΣ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΦΩΝΑΡΕΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΣΑΙ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΜΟΜΕΝΟΥΣ….. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!

  51. Καθαρος καταγγελτικος λογος επι της ουσιας , μπραβο στην κ.Καρανασιου !! Νοσοκομε -Σακη γιατι δεν αναλαμβανετε μια στηλη εδω μονο για σας να μεταφερετε τις ευφυεις σας ανακοινωσεις απο το φεις να σας διαβαζει και να σας καμαρωνει ο κωακος λαος που εβαλε τα χερακια του κ εβγαλε τα ματακια του .Ρεζιλια

  52. που είναι ο Σάκης οεο? να γραφεί μπαρουφες στο facebook καλός είναι… έπιασε το νοσοκομείο μετά τους κοινόχρηστους και τελικά μια τρύπα στο νερό… από πού θα φύγει δεν ξέρω πήραν τα μυαλά του αέρα

  53. Σοβαρά τώρα.Οι άλλοι τι ακριβώς είπαν και λένε;Μας λοιπούς γιατροί ;Αλήθεια;Αυτό το ξέρει και η κουτσή Μαρία.Τι προτείνουν δεν άκουσα.Ειπε καποιος;Να προσλάβουμε γιατρούς;Ωραία ποιος δεν το θέλει;Ο υπουργός;Ο διευθυντής;Οι βουλευτές;Ποιοι;Το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν να έρθουν η δεν θέλουν.Τι κάνουμε θα πει καποιος πατριώτης;Μήπως υπάρχει καποιος θέλει να έρθει και δεν τον προσλαμβάνουν,να πέσουμε πάνω στον υπουργό να τον φάμε;Να τους πιέσουμε όπως έλεγε ο υπουργός και πέσανε οι συνδικαλιστές να τον φάνε;Να τους δώσουμε τον ουρανό με τα άστρα;Κάποια πρόταση;Η απλά φωνές να κερδίσουμε συμπάθειες και ψήφους για το κόμμα μας;

  54. Ουαου!!! Μπράβο κυρία Καρανάσιου.ΤΩΡΑ από αύριο το νοσοκομείο θα δουλεύει σωστά;Είπατε κάτι που δεν ξέραμε;Εγώ θα ήθελα να ακούσω μιας και ξέρετε τα θέματα καλύτερα από τον κάθε υπουργό να του πείτε πως να λυθεί το θέμα.1,2,3..Το να λέμε θελουμε καμία 20αρια γιατρούς,αυξήσεις στο προσωπικό ,χάρηκα πολύ.Αντε όταν ξαναέρθει ο επόμενος υπουργός να τα ξαναπείτε να πάρετε μπράβο.´

  55. Μπράβο στην Πρόεδρο των εργαζομμένων, αν είχαμε πολλούς σαν αυτή τώρα θα ήταν όλα αλλιώς. Μπράβο που δεν δίστασε να τα βάλει μ αυτόν που εκφοβίζει με τα ουρλιαχτά του, μ αυτόν που κατέχει αδιευκρίνιστα ποσά ενώ οι εργαζόμενοι παλεύουν καθημερινά και που γύρισε κ ειπε στον διπλανό του, γράψε κι έναν καρδιολόγο, λες και έκανε παραγγελία ένα καφάσι μπύρες. Πώς τα ανέχεται ο Κωακός λαός όλα αυτά;

  56. Τα στελέχη του νοσοκομείου είναι γλύφτες!Και οι πολιτικοί μας.Κοτες!Φαίνονται από πολλά χιλιόμετρα μακρυά! Όλοι ακατάλληλοι γεια κάτι σοβαρό! Αυτοί είναι δυστυχώς η κακοί μας μοίρα!!!Και τους λουζωμασθαι???

  57. Μπράβο κυρία Γαριφαλια καλά του τα είπες.. ο Χρυσοπουλος τι κάνει εκεί ακριβώς?και όλοι η άλλοι γελάνε κιόλας και φωτογραφιζονται μαζί του …ΞεφτιλεςςςςςΤο νησάκι μας στο έλεος του Θεού είναι και κάθε βράδυ κάνουμε τον σταυρό μας μην πάθουμε τιποτα …..

  58. στο fb ο υπουργος εγραψε για 4 καρδιολογους…εδω ειπε για 2… αφου ετσι και αλλιως δεν θα ερθει κανενας ασ γραφει οτι θελει …πολυ λογικο το βλεπω

  59. Ο ΣΆΚΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΑΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΈΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΣΆΚΗΣ ΜΟΝΟΣ
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΩ 1000 ΑΤΟΜΑ ΘΑΡΘΕΙΣ

  60. Βρε δείτε κάτο φάτσες … ο ένας χασκογελάει την ώρα που η Κυρία βγάζει κραυγή αγανάκτησης η οποία εκφράζει όλο τον Κωακό λαό , ο άλλος πετάει χαρταετό και οι υπόλοιποι απλά φορούν παντελόνια που δεν θα έπρεπε. Η δε Γαβαλά τι να πω … την έσκισε τη γάτα. Για φτύσιμο είστε όλοι . Πουλημένοι και ανίκανοι … βρε τα βράδια κοιμάστε ?

  61. Σωστή Μιράντα!!! Αυτό ακριβώς θα κάνουν , στον επόμενο υπουργό θα ξαναφωνάξουν να πάρουν μπράβο!!! Αυτό κάνουν πάντα οι ΚΚΕδες , μόνο φωνές;, άναρθρες φωνές, και λαϊκισμός μπας και ανεβάσουν κανένα ποσοστό!!!! Εντωμεταξύ΄΄΄΄΄΄ έχει μεταφερθεί στην νεφρολογική , γιατί της έπεφτε βαριά η παθολογική…΄!!! Άμα δουν γιατρό να συνεργαστεί με ψευτομάγκισσες συνδικαλίστριες εμένα να σφυρίζεις κλέφτικα !!! Εαν δεν τους αρέσει η κατάσταση να πάνε στο νοσοκομείο της Βέροιας ή πιο καλά της Βουλγαρίας !!!! χα χα χα

  62. Σάκη μην κάνεις τίποτα μας καις και δεν φταίνε οι πολίτες για τις γραφικοτητες σου. Είσαι άσχετος των άσχετων σε πολιτικό επίπεδο, σε επίπεδο διεκδίκησης, σε αυτοδιοικητικο, δεν ξέρεις τα βασικά γραφή, σύνταξη κειμένων, ανάγνωση. Κάτσε στα αυγά σου ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΕ γιατί αρχίζεις και μας εκνευριζεις άιντε

  63. ποιος Σακης τωρΑ?ποιος τον λογαριαζει?γραφικος εχει γινει.να δειξει οτι αγωνιζεταξ.μεχρι να τον βγαλει ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ.

  64. Στο φεις μπουκ εγραψε οτι θα προκηρυξει και τεσσερις καρδιολογους. Εδω ειπε οτι θα προκηρυξει δυο. Ετσι κι αλλιως σε ένα μήνα δεν θα θυμάται κανείς τίποτα.

  65. δεν φιλοτιμήθηκε να σηκωθεί από τη καρέκλα του όσο η κ. Καρανάσιου μιλούσε όρθια;

  66. Είμαστε Φάρα ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΟΛΑΣ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΤΆ. ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΎΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΈΧΟΥΜΕ ΕΚΛΈΞΕΙ ΣΤΟ ΣΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟ; ΠΟΛΛΟΎΣ!!! ΠΟΔΑ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ; ΤΊΠΟΤΑ. ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΈΡΘΕΙ Η fraport για να φτιαχτεί το αεροδρόμιο, διαφορετικά θα ήμασταν με τους τενεκέδες να μαζεύουμε το νερό όταν βρέχει εντός των αιθουσών. Πόσο μάλλον για το νοσοκομείο που έχει να κάνει με ανθρώπους. τίποτα κύριοι και κυρίες. είμαστε ότι αρπάξει ο κ@λος μας…Μόνο αυτό μας νοιάζει και η σεζόν.

  67. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ HOT-SPOT
    OΠΩΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΣΟΑ.
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΩΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.
    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΛΙΚΑ.
    ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ.
    Ο ΝΟΩ ΝΟΗΤΟ .

  68. Κως χωρίς νοσοκομείο, μόνο με επιχειρηματίες και μαύρο χρήμα

    Αν δεν ήταν κη κα Καρανάσιου, ο ανεκδιηγητος και η παρέα του θα ερχόταν εδώ μόνο για ψάρι και για να γεμίσουν τα δελτία ειδήσεων των οικείων καναλιών με την μούρη τους.
    Ευτυχώς που η κα Καρανάσιου βγήκε και είπε ότι λέει όλος ο κόσμος, αλλά δεν έχει χρόνο και κοτσια να βγει να τα πει δημόσια.
    Ήταν σα να έσκασε όλη η αγανακτισμένη Κως εκείνο το πρωινό στο γραφείο της αχ….. διοίκησης του νοσοκομείου Κω….που συνεχίζει με την ανοχή του κωακου λαού να κάνει το τίποτα και λίγο παραπάνω!!!!!
    Άσε δε τον εκπρόσωπο μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν….και έχει μούτρα και συνεχίζει….
    Όσο δε για την κα Γαβαλά και την άλλη,η εικόνα μίλησε από μόνη της….. ιστορίες ρομαντικές γεμάτες αγάπη ….βρε πες την αλήθεια ή ράψε το….
    Συγχαρητήρια και πάλι στην κα Καρανάσιου, άξια εκπρόσωπο των πολύ παθών εργαζομένων του νοσοκομείου Κω!
    Μπράβο και παλι μπράβο!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ