Η Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης του Παναγιώτη Αβρίθη (Ψηφοθηρία, έλλειψη ψυχικής επαφής, απαξίωση | Για απόφαση Περιφέρειας: Η Δημοκρατία δεν ασκείται με το αποφασίζουμε και διατάσσουμε)

76
24297

Κυρία Πρόεδρε,

 

Με βάση τη διάταξη της παραγράφου 4 του άρθρου 66 του Ν. 3852/2010 δηλώ ότι από σήμερα δεν επιθυμώ πλέον να είμαι μέλος της δημοτικής παράταξης ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ και παραιτούμαι από κάθε ιδιότητα την οποία έχω μέχρις σήμερα ως μέλος της Δημοτικής Αρχής για λόγους προσωπικούς.

Θεωρώ ότι η απαξίωση των ρόλων μας και η έλλειψη κάθε Ψυχικής επαφής μεταξύ των μελών αυτής της παράταξης με ξεπερνά. Δεν μπορώ και δεν αντέχω καθημερινά να συμμαζεύω τα αμάζευτα. ‘Εχουμε ξεπεράσει τους Θεσμικούς μας ρόλους ως πρόσωπα και αυτό σας το έχω επισημάνει πολλάκις τον τελευταίο καιρό αλλά φαίνεται ότι εγώ ανήκω σε άλλη σφαίρα.

Κύριε Δήμαρχε, επανειλημμένα σας έχω πει ότι δεν μπορεί να γίνονται κινήσεις τέτοιες
μέσα στη πόλη αλλά και στο νησί ολόκληρο εξυπηρετώντας προσωπικά αιτήματα όταν τα διαχρονικά προβλήματα του τόπου μας έχουν πνίξει. Φαίνεται ότι κάποιοι το έχουν αναγάγει ως επάγγελμα στο βωμό του σταυρού.

Επειδή εγώ δεν ανήκω σ’ αυτή τη κατηγορία παρακαλώ αποδεχθείτε ήρεμα την
παραίτηση μου από μέλος της δημοτικής αυτής παράταξης. Εγώ Θα συνεχίσω τον αγώνα μου για τα προβλήματα του τόπου μόνος μου αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεων μου. Δεν μπορώ να είμαι συνυπεύθυνος για πράγματα που με ξεπερνούν. Όταν εγώ ακολουθώντας τον νόμο και την συνείδηση μου και τις εισηγήσεις των υπηρεσιών εφόσον είναι σύννομες, προφανώς μπορεί να αρνηθώ και αίτημα του πολίτη. Δεν μπορώ να ανεχθώ άλλοι να βαδίζουν με τρόπο προκλητικό και χωρίς κανένα σκεπτικό την οδό της Ψηφοθηρίας και εγώ να είμαι στην ίδια ομάδα. Αυτό τελευταία έχει γίνει κανόνας.

Θα είμαι μαζί σας σε ότι Θετικό γίνεται σ’ αυτό τον τόπο.
Παρακαλώ να μην με ενοχλήσετε για αναθεώρηση της απόφασης μου ούτε για το
πρόσφατο Θέμα της μεταφοράς των απορριμμάτων από την Κάλυμνο στο ΦΟΣΔΑ της
Κω αφού και η Περιφέρεια ναι μεν έχει την εκ του νόμου εξουσία αλλά η Δημοκρατία δεν ασκείται με το αποφασίζουμε και διατάσσουμε χωρίς να έχει προηγηθεί έστω και μία συνάντηση των εμπλεκομένων φορέων που, πως και με τι όρους μπορεί να
πραγματοποιηθεί αυτό. Είναι ντροπή για εμάς και το νησί μας.
Κως 31 Ιουλίου 2024
Με Εκτίμηση
Παναγιώτης Αβρίθης

76 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να και τα ρέστα. Η αιτία παραίτησης είναι τα ρουσφέτια του Παναγιώτη και του Νικηταρά. Τώρα τι κάνουμε?

    • ΆΡΓΗΣΕΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ, ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ ΕΝΑ ΑΝΊΚΑΝΟ ΨΕΥΤΗ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;,,, 2 Αυγ 2024 at 14:12:57

      Όσοι τον στηρίξατε έχετε ευθύνες. Το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ φροντίζει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΙ ΜΕ MEΛΙ…. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΞΑΚΑ ΤΈΤΟΙΟ ….

      • ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, σε φτύνει η αντιπολίτευση, σε φτύνει και η παράταξη σου... ΞΥΠΝΑ.

        Με φωτογραφίες, ΨΕΥΤΙΕΣ, ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ και Κ@λοτούμπες ΚΑΤΆΝΤΗΣΕ ΤΕΟ ο ΤΟΥΜΠΑΣ των ΤΡΙΩΡΟΦΩΝ του ΑΣΩΜΑΤΟΥ (η νομιμοποίηση δια χειρός )…

    • ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΝΤΗΛ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΒΡΙΘΗ,ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?? ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΒΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ;;ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,ΕΠΕΡΝΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΛΟΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΒΑΡΙΔΙΑ.

    • Αφου δηλώνεις αναξαρτητος,καλυτερα να δηλώσεις και παραίτηση.Αυτο κάνουν όσοι νομίζουν ότι είναι ισχυροί.Π.χ.κυριτσης,γερασκλης.Μεγα λάθος η ανεξαρτητοποιηση,γιατι βγαινει λαβωμενη η νέα δημοκρατία στην κω.

  2. ΔΙΚΑΣΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
    Ο μόνος που απαντούσε με επιχειρήματα και χωρίς δεύτερες σκέψεις.
    Δυστυχώς τελευταία φαινόταν οτι προσπαθούσες με τα λόγια σου και χωρις να το πιστέψεις να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα . ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    Χάρηκα που δεν έπεσα έξω για εσένα. Η εικόνα που θέλουν να δείχνουν φαίνεται ξεκάθαρα πια οτι δεν συνάδει με τις πράξεις τους και το ανύπαρκτο έργο τους στο νησί.

  3. Μάλιστα.Το κακό μ όλους εσάς είναι οτι ο Κωάκος λαός είναι ο πιο ξεχασιαρης πανελλαδικά.Και μόλις περάσει η μπόρα θ αρχίσετε τα λογιδρια.Θ αρχίσετε να τρέχετε σε παρελάσεις πίσω απ’ τους δήμιους του νησιού που το κατέστρεψαν πραγματικά θα αρχίσετε και τα ψηφοθηρικα σας.Αλλωστε αν το νησί είχε πραγματικούς πολιτικούς κι όχι τα σημερινά φέρεφωνα ,και νοσοκομείο θα είχαμε, και τα hot spot θα είχαν γκρεμοτσακιστει απ’ το νησί,κι ούτε τα σκουπίδια των άλλων θα τρώγαμε στη μούρη.Στην τελική το έργο όλων σας θυμίζει θερμοκρασία κατάψυξης(-20 και βάλε)..Δημοτική αρχή με μηδενικό κύρος και δυναμική.Και σ αυτό βέβαια βαρυσήμαντο ρόλο παίζει και το επαρχείο,που βέβαια σαν μόνη έννοια έχει τα νούμερα του τουρισμού.ΕΥΓΕ σας είμαστε υπόχρεοι….και θα το θυμηθούμε όταν έρθει η ωρα

    • ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟ,ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.Ο.Κ.ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΕΚΛΕΞΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΣΕΓΓΕΝ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΜΟΛΟΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟΝΟ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΑΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΡΟΔΙΤΗ.

  4. Δηλαδή Παναγιώτη υπονοείς οτι δήμαρχος κάνει ρουσφέτια σε μαγαζατορες,και εσύ και η νέα δημοκρατία δεν κάνετε ρουσφέτια γενικώς;Παναγιώτης έπαιξες και έχασες.Καλα έκανες τότε και ανεξαρτηκοποιηθηκες.Να ξέρεις ότι το νησί από το 59% της νέας δημοκρατίας,έχει γίνει το ανάποδο.Ο κόσμος ούτε ήταν ούτε είναι παλαβός.Κοντος ψαλμος αλληλουια.Οι 14 μονάδες στις ευρωεκλογές,στις επομενες θα φτάσουν στις28.Ενας νεοδημοκρατης σου τα γραφει.

  5. Καλα εκανες και παραιτηθηκες κ .Αβριθη!!!Ησουν ξενο σωμα στην παραταξη.Μου αρεσε πολυ η δηλωση παραιτησης σας ,καλη συνεχεια .Ομως να βοηθατε την Κω οσο μπορειτε!!!

  6. επιτέλους….να αρχίσουμε να αντιδρούμε σαν λαός…..έστω και αργά καλά έκανες Αβριθη…όλοι πρέπει να αντιδράσουμε. ..αντε και οι υπόλοιποι εντιμοι σύμβουλοι…πρέπει να ακολουθήσουν….πολλά σου μαζέψαμε Νικηταρά……

  7. Ώδινεν όρος και έτεκε μύν ή όπως αλλκώς λέμε στην εύανδρο Καρδάμενα:»κοιλιοπόνα το βουνό και γέννησε ποντικό».

  8. ρε σεις ξερολες, έκανε τίποτα στο λιμενικό ταμείο, ένα σκέπαστρο, πόσο κόστιζε, και πληρωνόταν αυτός, έκανε εκλογικό αγώνα για τούς κυβερνώντες, Νοσοκομείο Δικαστήριο

  9. Βρε βρε βρε…… Γιατί άραγε να τα σπάσατε;;;;;;; Γιατί εννοείται ότι δεν ισχύει ο τι επικαλείστε «κυριε» Αβριθη;;;;; Τι έγινε πραγματικά ε;;;;;;;

  10. Δεν θα μπορούσες ποτέ να είσαι διακοσμητικό στοιχείο. Δεν σου το επιτρέπει το κύρως του απίστευτου χαρακτήρα σου. Φίλε Παναγιώτη εύγε για την απόφαση σου. Ήσουν » σαν την μύγα μέσα στο γάλα» με όλα αυτά τα κοράκια γύρω σου. Εύχομαι σύντομα να ακολουθήσουν κι άλλοι τον δρόμο σου. Αυτή η δημοτική αρχή είναι η πλήρης απαξίωση του τόπου και των κατοίκων του δυστυχώς.

  11. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ 11 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΊΔΑ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΦΥΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑΧΑ ΝΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΟΥΣ .

  12. Α καλά εντάξει. Να μιλάς εσύ για Δημοκρατία που σε ψάχνουν οι πράκτορες 4 χρόνια. Βρε ψιστ.

  13. Ε ρουσφετολόγοι και ΣΙΑ εκτίθεται ανεπανόρθωτα Θεοδόση. το νησί βουλιάζει. θα έχουμε ξεσικομους και θα γίνουμε ρεζίλι, το Ζηπάρι, το Πυλί βράζουν

  14. Ευτυχώς και έκανες πράξη την αυτογνωσία σου!!!Δηλαδή δεν μπορείς να προσφέρεις στο τόπο!!Πιο αντρίκιο θα ήταν να παραιτηθείς και από δημοτικός σύμβουλος,αλλά ψιλά γράμματα!!!!!!

  15. ο ΑΒΡΙΘΗΣ μαζι με τον ΔΗΜΑΡΧΟ ευτυχως μας εφτιαξαν τον μολο

    για τα κρουαζιεροπλοια!!!!!!τις εγκαταστασεις της SEGEN !!!! την αιθουσα αναχωρησεων στο λιμανι!!!
    τολματε και μιλατε για εργα!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  16. Η ευκάλυπτη που ξηλοσατε στην Λάμπη άμεσα αντικατάσταση τους με 2 νέους χωρίς Πόλα Πόλα απέδειξε ότι δεν είσαι δήμαρχος και έχεις ακόμα τον έλεγχο αλλιος παρετηθειτε τώρα …

    • ωϊμέ..πάνω σε μια τοίχος καθότανε μια λαγός και κούνα – κούνα την ουρά του ,ηφαγένε ποντικός.
      Μαζί σου 😁

  17. 2010-2024 ο δημος κω σε εγκατάλειψη απο καισερλη κυριτση νικηταρα

    Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ MASTER PLAN ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ……έργο προϋπολογισμού 11.945.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο, προβλέπει τη δημιουργία δύο θέσεων πλαγιοδέτησης, ενός φορτηγού και ενός τουριστικού πλοίου ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ, αλλά και μία θέση πρυμνοδέτησης ενός μεγάλου επιβατηγού και οχηματαγωγού πλοίου.Η νέα λιμενική εγκατάσταση θα δημιουργηθεί εξωτερικά του λιμανιού, πάνω στον ήδη υφιστάμενο προσήνεμο μόλο. https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/533806/sygcharitiria-ston-perifereiarchi-kai-ton-dimarcho-kalymnou-gia-master-plan/

  18. Μπράβο Παναγιώτη , την γλυτωσες γιατί πρπεει να επέμβει εισαγγελέας γίνεται ο κακός χαμός της αρπαχτής και του ^λαδιου^ .

  19. Σωστός ο Παναγιώτης μπράβο!!
    ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.
    Ο Παναγιώτης πυροβολεί τον Παναγιώτη και η Παναγιώτη δες τον Θεοδόση.
    Ωραία ατμόσφαιρα **
    Να ετοιμάζεται και ο επόμενος παρακαλώ άμεσα **(

  20. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΓΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ …. http://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/533965/anoikti-epistoli-syllogou-goneon-kidemonon-3ou-dimotikou-scholeiou-kinitopoiiseis-periptosi-eksevresis-stegis/…….
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ 150 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ .
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ θα θα ΤΟΥ ΔΗΜ-ΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ .

  21. Μπράβο ρε Παναγιωτη καλα ηταν. Δεν σου αξιζε αυτή η παράταξη. το Παναγιωτακη δεν έχει τσιπα,δεν αισθάνεται ντροπη. Ευτυχώς επέλεξες να φύγεις πριν την Δευτέρα. Δευτέρα με φωτογραφικό διαγωνισμό η επισκευαστικη παραχωρείται στα ίδια πρόσωπα ξανα! Όλοι θυμόμαστε πως καθάρισαν σε χρονο dt τον Γιώργο Πασσανικολακη,την Δευτέρα ο Γιώργος θα δικαιωθεί πανηγυρικά. Ένας συμμετέχων,όλα με σχέδιο. Μπράβο Για την στάση αου

  22. Παναγιωτακη που πήγαν τα υλικά για την προσωρινή λύση στη Σεγκεν;
    Δημαρχε ποιος θα πάρει την επικσευαστικη στη μαρινα; Μήπως γι αυτο καθαρισες το Γιωργο; Γιατι σου μπηκε εμποδιο; Όπως και ο Χονδρος;
    Χειρότερος του Κυριτση

  23. Μας αρέσει ο Δήμαρχος παραμένουμε φίλοι και μπούρδες. Έχουν σκοτωθεί εδώ και καιρό. Ούτε καφέ δεν θα ξαναναποιουν όπως δεν έχει πιει καφέ ο Δήμαρχος εδώ και Χρόνια με πολλους σε εισαγωγικά φίλους του , λέει, όλοι φίλοι του είναι δεν σφάξανε θεοδοσακι

  24. Για να κάνουμε την σούμα ο χατζημαρκος είπε τον Δήμαρχο, πονηρό, αφερεγγυο, ψεύτη, ενώ ο αβριθης φηφοθηρα, παράνομο και άλλα τέτοια. Φυσικα θα ακολουθησουν και άλλοι Το συμπέρασμα Δημαρχε φύγε όπως το 2014 αλλιώς θα στο επιβάλουν άλλοι

  25. ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΑΒΡΙΘΗ.ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΡΩΗΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ…… ΑΡΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!!

  26. ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΑΒΡΙΘΗ.ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΡΩΗΝ ΠΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΙΟΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΞΗΣ… ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!

  27. ο Παναγιώτης ήταν ο μόνος λογικός εκει μέσα. Και ο μόνος διαβασμένος. Οι άλλοι πετάνε συνέχεια φιλοσοφίες του αμπελώνα

  28. 2010-2024 ο δημος κω σε εγκατάλειψη απο καισερλη κυριτση νικηταρα

    Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  29. Παναγιωτη σε ευχαριστουμε που εφτιαξες τον μολο, την σεγκεν, και τα λιμανια κεφαλου, καρδαμαινας, και μαστιχαριου.
    Τωρα ξεκουρασου, κανε και τις διακοπες σου.

  30. Θεοδωση, ούτε ψύλλος στο κόρφο σου!!! Προφανώς και δε σου καίγεται καρφί, σκέφτομαι όμως, πως, για να φτάσετε σε αυτό το σημείο με τον Αβριθη , σκέψου τι παρασκήνιο έχει παίξει!!! Κρίμα γιατί έχετε χάσει τελείως τη μπάλα! Τρέχετε μόνοι σας και θα τερματίσετε δεύτεροι!!! Είστε για τα μπάζα!!!

  31. Βρε άντε όλοι σπίτια σας, ……ια…. όλοι θα έπρεπε να παραιτηθείτε, γιατί είστε άχρηστοι….δεν σας νοιάζει τίποτα εκτός από τις καρέκλες και αυτά που τρώτε….ρημαξατε το νησί μας και έχετε μούτρα και μιλάτε?

  32. φιλε παναγιωτη δυστυχος οσον αφορα για εκδικητικοτιτα και αποφασηζουμε και διαταζουμε συμετηχες αμεσος μετα της εκλογες για υπαλληλους που δε ψηφησαν νικηταρα . γνωρηζεις πολυ καλα ποιος ειμαι . Αμεση εκδικηση το ξερει πολυ καλα και ολοι μα πολυ ολοι .
    αν θες το συζητησουμε ξερεις που θα ειμαι και που παο.
    φιλια πολλα

  33. ποια ψηφοθηρια; με αυτά που κάνετε ή κάνατε μια ψήφο κερδιζατε αλλά δέκα χάνετε. οι μισοί κωοι δεν πήγαινα ψηφίσουν, αν γινόντουσαν εκλογές τώρα… μόνοι σας σκάψατε το λάκκο σας. γιατί όλοι σας είσαστε ή χαζοί και άχρηστοι ή ψεύτες, τυχοδιωκτες και …..για. διαλέξτε και πάρτε.

  34. Και πολύ άντεξε εκεί μέσα με τόσες μαϊμούδες… Λυπάμαι που έδωσα την ψήφο μου στην παράταξη αυτή (ήταν ο μόνος λόγος που τους ψήφισα) και τελικά άλλα υποσχέθηκαν και αλλά κάνουν. Το νησί αυτοκτονει καθημερινά και δεν ενδιαφέρονται εκτός από φωτογραφίες και ρουσφέτια για άσφαλτο, δεντρα κλπ.

    • Μα μαζί δεν τα κανονίζουν; Αν ήταν καθαρός θα τον είχε στείλει καιρό τώρα τον ρουσφετακια

    • βγαινει ο νικηταρας με την απομάκρυνση του παναγιωτη.Φευγουν αυτοι που αποφασιζαν και διεταζαν μεσω κυβερνησης.Μαθε και αυτό ανιστόρητε,ότι στην κω δεν βλέπουν τον δήμο κομμάτικα,αλα τι αγαπούν οι κωοι.

  35. Σε ποιον έδωσε χαρτάκι με το όνομα του εργολάβου της επισκευαστικης ο Αβριθης; Δικαιώνεται μετά θάνατος ο Πασσανικολακης για τα κρυφα ραντεβού ;
    Τι έκαναν στα νέα γραφεία της Κωαν στη Μαρίνα δημαρχος,πρόεδρος μαρινας με τον εργολαβο; Την Δευτέρα ο διαγωνισμός.

    • Ένας ο συμμετέχων τον δεύτερο τον εβγαλαν εκτός. Οπότε ο πληστηριασμος θα γίνει με έναν. Α ρε.Πασσανικολακη ποσο μπροστά ησουν. Σε καθαρισε ο Νικηταρας αλλά την Δευτέρα έρχεται η δικαίωση. Μπράβο στο Παναγιωτη για τη στάση του

  36. Παναγιώτη η ευθύνη σου είναι τεράστια.. για καθαρά προσωπικούς σου λόγους καιι επειδή είχες τσακωθεί με Κυριτση, έβαλες σε κίνδυνο όλο το νησί. ήξερες ποιον στηρίζατε , αλλά υπερ εκτιμήσες εσύ και η παρέα σου τις ικανότητες σας. αλλά σας έφυγε από τον έλεγχο.! μόνο μια λύση τώρα. ρίξτε τον η στείλτε τον εισαγγελέα για τον πανικό που γίνεται εκεί μεσα…εκτός αν σε κρατάει κάπου εσένα η … του κολλητού σου από Καρδαμαινα

  37. Το μόνο πού λυπάμαι είναι αυτό το νησί πού δέν έχει ανθρώπους νά το στηρίξουν. Όλοι τελικά γιά το τομάρι τους. Άκουσα πώς ο ΑΒΡΙΘΗΣ παρετήθηκε επειδή λέει δέν βγήκε πρώτος στις εκλογές!!!!!!!!!! τι νά πει κανείς!!!!!! αυτοί οι άνθρωποι πήγαν πανεπιστήμιο καί έγιναν επιστήμονες!!!! νά τά βράσω τά πτυχία σας, είστε όλοι ανάξιοι λόγου, είστε γιά τά μπάζα, δυστυχώς αυτούς έχομε!!!!!

  38. Oτι δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
    Ας μας γραψει ο Αβριθης τι εργα εκανε 5 χρονια με τοσες αρμοδιοτητες που ειχε παρει.
    Μολος? Μηδεν .
    Σεγκεν ? Μηδεν.
    λιμανια? Μηδεν.
    Εργα? Μηδεν.
    Μονο λογια και δικηγορικες ατακες.

  39. Με αντέδρασε ο Νικηταράς για τα σκουπίδια των καλυμνιων,για να μην. Χάσουν τους ψήφους της Καλύμνου άρχισαν τα όργανα,,πάνω από όλα το κόμα και όχι το νησί,

  40. ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ …ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 60/100
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ .

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ …

  41. Αφήστε τον πολιτικό πολιτισμό και πείτε ξεκάθαρα στους πολίτες τι ακριβώς έχει γίνει. 5 χρόνια ψέματα ακούμε…..αρκετά πια

  42. Λυπάμαι αλλά οι περισσότεροι σχολιαστές, ίσως και όλοι αγνοείτε ότι πλέον ο Δήμαρχος σε καμία πόλη της Ελλάδας δεν ασκεί εξουσία. Ο Δήμαρχος είναι απλώς ένας καρπαζοεισπρακτορας. Ίσως ο περιφερειάρχης έχει κάποια εξουσία αλλά κι αυτή αφορά περισσότερο κάποια ευρωπαϊκά προγράμματα. Μέχρι εκεί. Για να δώσει το κεντρικό κράτος σημασία σε αυτά που ζητάει πχ ο Δήμος της Κω, χρειάζεται ένας δήμαρχος με τεράστιο εκτόπισμα προσωπικότητας και αντισυμβατική δράση. Γι αυτό ακριβώς το λόγο δεν έχει κανένα νόημα να ασχοληθεί κανείς με την τοπική αυτοδιοίκηση αν δεν έχει σοβαρό χρίσμα απο Αθήνα.

  43. η ανυπαρκτη νδ της κω δε μπορει πια.ολοι το χαβα τους εχουν.στον κοσμο τους.το χορο αρχισε ο τοτε προεδρος τγς τοπικης χονδρος που προσχωρησρ στο νικηταρα.

  44. Ένα να σκεφτεί κανείς, θα καταλάβει!μιλάμε για τα λεφτά του Κωακου λαού!εκεί είναι όλο το θέμα, πουθενά αλλού. Συμφωνίες, συνεργασίες κτλ κτλ. όλοι εμπλέκονται μα όλοι! Σύμπτωση και το συμβάν του αυτοκινήτου του δεσπότη? δεν ξέρω, δεν νομίζω! Ξαναλέω, ένα να σκεφτεί κανείς, θα καταλάβει! Όταν ανέλαβαν κάποιοι….., ήταν καταχρεωμενοι, και όλοι όσοι έχουν σχέση μαζί του! //////Τώρα….. έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Δεν είναι σωστό αυτό! Τα χρήματα μας, ανήκουν στο νησί και στο μέλλον των παιδιών μας, π.χ.τριτο δημοτικό, γυμνάσιο, νοσοκομείο κτλ. άρα! Κάποιος θα πρέπει να φεύγει και μάλιστα άμεσα! Καλά θα ήταν να επιστραφούν και όσα αρπάχτηκαν, χαρίστηκαν, δόθηκαν έτσι απλά, κάτι που είναι απίθανο γιατί είναι πάρα πολλά. Γι’αυτό φωνάζει και ο Χατζημαρκος, δεν αντέχει άλλο και καλά κάνει!

  45. θα τελειώσουμε τον άλλο μήνα. Ρε υπάρχει εισαγγελέας να μπεί μαζί με ελεγκτή και να ψάξουν τα πάντα εκεί μέσα; Αν γίνει αυτό κάποιοι θα πάνε πιό «μέσα», στον πλατύ ποταμό. Από που να τους πιάσεις; Από προσλήψεις, αγορές, ρουσφέτια, νταλαβέρια με συγκεκριμένους «συνεργάτες», διαχείριση, συμπεριφορές στους πελάτες και όχι μόνο, σπατάλη χρήματος, δοσοληψίες για την επισκευαστική και όχι μόνο, καί καί καί καί…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ