Χατζημάρκος Vs Νικηταρά (και που είστε ακόμα…): Χωρίς όρια λαϊκισμός, για να καλυφθεί η «αμνησία» Που πήγαν τα χρήματα που πληρώνουν οι πολίτες της Κω

37
12918

Χωρίς όρια λαϊκισμός, για να καλυφθεί η «αμνησία» 

 

Που πήγαν τα χρήματα που πληρώνουν οι πολίτες της Κω για την ορθή λειτουργία και συντήρηση μιας διαλυμένης υποδομής ;

 

 

Η πολιτική είναι εξαιρετικά σοβαρή δουλειά και κινδυνεύει κυρίως από τον λαϊκισμό στον οποίο καταφεύγουν όσοι προσπαθούν να την ασκήσουν “ξεκούραστα”. Ο λαϊκισμός, που είναι όμως και ο πλέον ανεύθυνος δρόμος.

Στην χθεσινή απάντηση μας στην κατηγορία περί “αντιδημοκρατικότητας” είχαμε ξεκινήσει με την φράση : όλα έχουν ένα όριο. Διαψευστήκαμε αυθημερόν. Για κάποιους δεν υπάρχουν όρια. Επαναλαμβάνουμε την βασική αρχή λειτουργίας του ΦοΔΣΑ: εφαρμογή περιβαλλοντικών κανόνων και νόμων. Προφανώς, δεν το επαναλαμβάνουμε για να το μάθει ο Δήμαρχος Κω.

 

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα διαφημισμένα ως “ακλόνητα τεκμήρια” της χθεσινής ανακοίνωσης του Δήμου Κω:

–       Σε αυτό  που η ανακοίνωση του Δήμου Κω ονομάζει ως Ψέμα 1ο της ανακοίνωσης του ΦοΔΣΑ, δεν εξηγείται κάπου ποιο ακριβώς είναι το ψέμα.

Ο Περιφερειακός Σχεδιασμός σωστά περιλαμβάνει τις δύο εναλλακτικές (Δεματοποίηση/Μεταφορά). Με την Κάλυμνο σήμερα να μην έχει δεματοποίηση, που ακριβώς βρίσκεται το ψέμα στην ανακοίνωση του ΦοΔΣΑ ;

 

Επειδή μας αρέσει η εξαντλητική συζήτηση κάθε ζητήματος και για να μην αναγκάσουμε πάλι κάποιον να αρχίσει το διάβασμα, ενημερώνουμε τον Δήμο Κω ότι:

-Ο ΦοΔΣΑ δεν επιτρέπεται να κάνει δεματοποίηση.

-Από τότε που εξαγγέλθηκε  από τον Δήμο Καλυμνίων , η δεματοποίηση δεν έχει προχωρήσει και σήμερα κάποιοι μιλάνε για αυτή σαν να υπήρχε. Αλλά αυτό που εντέχνως αποκρύπτεται είναι ότι ακόμα και γινόταν δεματοποίηση στην Κάλυμνο, η πιθανότερη μελλοντική κατάληξη των δεμάτων της Καλύμνου, θα ήταν πάλι η Κως.

 

-Το ωραιότερο όμως «ακλόνητο τεκμήριο» του Δήμου Κω, είναι το γεγονός ότι ο ΧΥΤΑ Κω, ΔΕΝ είναι αδειοδοτήμενος!

Πριν μπούμε στην ουσία αυτού, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το γεγονός ότι αυτή είναι η πρώτη δημόσια παραδοχή του τι ακριβώς θα παραδώσει ο Δήμος Κω στον ΦοΔΣΑ.

Γιατί καταπίνει την περηφάνια του ο Δήμος Κω και παραδέχεται ότι δεν έχει αδειοδοτήσει τον ΧΥΤΑ του ; Για να στείλει τα σκουπίδια της Καλύμνου στην Κρήτη ή στην Ρόδο.

(Που ξέρεις, μπορεί στην επόμενη ανακοίνωση του ο Δήμος Κω να δηλώσει και την προτίμηση του στον ΧΥΤΑ Ρόδου, που παρεμπιπτόντως δέχεται τα απορρίμματα της Κάσου και της Χάλκης και θα δεχθεί και τα δεματοποιημένα απορρίμματα της Λέρου, όπως θα δεχόταν και αυτά της Καλύμνου αν γινόταν, αφού ως γνωστόν οι Ρόδιοι δεν είναι πατριώτες).

 

Σήμερα, πράγματι, δεν είναι αδειοδοτήμενος ο ΧΥΤΑ της Κω.

Τι μας λέει λοιπόν, ή μπορεί και να μας το προτείνει, ο Δήμος Κω;

Να μην εκδώσει ούτε ο ΦοΔΣΑ Άδεια Λειτουργίας στον ΧΥΤΑ της Κω! Να μην βγει ποτέ Άδεια Λειτουργίας στον ΧΥΤΑ Κω, για να μπορεί να αξιοποιήσει την σχετική νομοθεσία στις ανακοινώσεις του ο Δήμος Κω και  να έχει το άλλοθι που αναζητά!

Αυτά, κάποιοι δεν ντρέπονται όχι μόνο να τα λένε αλλά τα γράφουν κιόλας!

Πράγματι δεν υπάρχουν όρια.

Απάντηση επί της ουσίας : Οποτεδήποτε εφαρμοστεί η σχετική διάταξη, όλες οι προβλέψεις της νομοθεσίας θα έχουν καλυφθεί.

 

Όμως έχουμε και άλλες παρατηρήσεις :

-Γιατί δεν έκανε καμία αναφορά, στην χθεσινή του ανακοίνωση, ο Δήμος Κω στην Απόφαση 16/2023 του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, την οποία ο Δήμαρχος Κω, μέλος τότε της διοίκησης, υπερψήφισε ;

-Γιατί δεν έκανε καμία αναφορά, στην χθεσινή του ανακοίνωση, ο Δήμος Κω στην Απόφαση 5/2022 για την μεταφορά των απορριμμάτων της Ανδρου στην Μύκονο, την οποία ο Δήμαρχος Κω, μέλος τότε της διοίκησης, υπερψήφισε ;

– Γιατί δεν έκανε καμία αναφορά, στην χθεσινή του ανακοίνωση, ο Δήμος Κω στην υπ’ αριθμ. 558/10.08.2021 επιστολή-πρόσκληση του ΦοΔΣΑ, που δεν απαντήθηκε ποτέ,  για αποστολή τεκμηριωμένων προτάσεων ;

Δεν σκαρφίστηκαν κανένα τέχνασμα οι συντάκτες της ανακοίνωσης του Δήμου Κω για αυτές τις αναφορές της ανακοίνωσης του ΦοΔΣΑ ;

 

Στην χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Κω, τα διαφημιζόμενα “ακλόνητα τεκμήρια”, δεν είναι παρά φτηνά τερτίπια. Κόλπα μιας ανεύθυνης πολιτικής σχολής που είτε διαβάζει μετά την ψήφιση, είτε απαντά επιλεκτικά και με «ερμηνείες», είτε ξεχνά να σχολιάσει αναφορές που δεν την συμφέρουν.

Όμως, για να μην αδικήσουμε τον Δήμο Κω, στην χθεσινή του ανακοίνωση αναγνωρίζουμε την ψυχική υπέρβαση που έλαβε χώρα :

Αναγνώρισε ο Δήμος Κω ότι ο ΧΥΤΑ του δεν έχει Άδεια Λειτουργίας!

Υποψιαζόμαστε ότι όταν έρθει η ώρα της αναγνώρισης από τον Δήμο Κω, ότι ο ΧΥΤΑ του νησιού είναι ρημαδιό, θα αναφωνήσει ότι είναι το δικό του ρημαδιό και δεν το δίνει πουθενά να φτιαχτεί.

 

Σιγά-σιγά και όσο προχωρά αυτή η συζήτηση, μπορεί να αναγνωρίσει και τα υπόλοιπα ευρήματα που περιγράφονται αναλυτικά στο ΦΕΚ 2703 Β/9.5.2024 και αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Κω παραδίδει στον ΦοΔΣΑ μια διαλυμένη (και πριν την φωτιά ακόμη) υποδομή στην οποία σχεδόν τίποτα δεν λειτουργεί. Ευτυχώς για όλους εμάς, το ΦΕΚ προηγήθηκε της φωτιάς στον ΧΥΤΑ, , γιατί σε άλλη περίπτωση δεν θα είχαμε μάθει  τίποτα για την κατάστασή του.

Όμως για την ορθή λειτουργία και συντήρηση αυτής της διαλυμένης υποδομής, οι πολίτες της Κω χρεώνονται κανονικά και καταβάλουν κανονικά. Οι πολίτες της Κω, δηλαδή, χρεώνονται και πληρώνουν για την ορθή λειτουργία και συντήρηση αυτής της υποδομής που αφέθηκε στην τύχη της. Όμως, τα χρήματα που οι πολίτες της Κω έχουν πληρώσει για τον σκοπό αυτό, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν τους έχουν επιστραφεί. 

 

Η πολιτική είναι εξαιρετικά σοβαρή δουλειά και κινδυνεύει κυρίως από τον λαϊκισμό στον οποίο καταφεύγουν όσοι προσπαθούν να την ασκήσουν “ξεκούραστα”. Κανένα τερτίπι δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αλήθεια και κανένα τέχνασμα ή ερμηνεία δεν μπορεί να σκεπάσει ευθύνες. Ο λαϊκισμός έχει κοντά ποδάρια αλλά στοιχίζει στην κοινωνία. Γι’ αυτό, είναι δείγμα  ανευθυνότητας του κάθε πολιτικού προσώπου ή φορέα η αξιοποίηση του.  Όπως, είναι δείγμα ωριμότητας του κάθε πολιτικού προσώπου ή φορέα η καταδίκη του.

 

 

 

 

 

TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«ΦΟΔΣΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε»

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΩ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!! ΤΩΡΑ!!!

    • POTE KSANA STOYS FASISTES NEODIMOKRATES.OLOI OI KOOI NA KATEBOYME SE SYLALITIRIO KATA THS FASISTIKIS NEAS DIMOKRATIAS.POTE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KSANA NEA DIMOKRATIA.XATZIMARKO THA FAS MAYRO POY DEN THA KSERIS POY NA TO BALEIS.

    • Και για τον ΧΥΤΑ πληρώνουμε και τον Δήμαρχο τον πληρωνουμε και τον Περιφερειάρχη τον πληρώνουμε και τον Πρωθυπουργό τον πληρώνουμε.Για όλα τα μπαζα πληρώνουμε που έπρεπε να καταλήξουν σε ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ.

  2. τι άλλο δεν έχει άδεια λειτουργίας δήμε Κω, όσο εσύ σκορπάς λεφτά σε ζαρντινιέρες, φιέστες και φούσκα αναπτυξιακούς οργανισμούς (βλ. ΚΩΑΝ) ;

    • και θα πάμε ακομα και στην ροδο να κυνηγήσουμε τον χατζημαρκο και την νεα δημοκρατια.Δεν εχουν κανενα δικαιωμα να αποφασιζουν μονοι τους,και να καταστρεφουν τα ομορφο νησι μας.Φατε τωρα μποχαλοι νεα δημοκρατία και χατζημαρχους.Δημαρχε κάλεσε μας,και ειμαστε στα μπαι.Μαυρο που θα φατε νεοδημοκρατες,χωρις σαλιο.

      • Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι το τρόπο με τον οποίον απαντάς σε μια απολύτως λογική ερώτηση που κάθε Κωος έχει ;
        Βρισιές, χαρακτηρισμοί και φανατισμοί στην πλάτη των Κωων που καθημερινά προσπαθούν να βγάλουν το ψωμι τους. Και εσενα σε νοιάζει η ΝΔ, το Πασοκ, ο Νικηταρας και ποιος θα φάει μαυρο.
        Ολους τους υπόλοιπους -μη φανατισμένους- μας ενδιαφέρει να μην σκορπιούνται τα λεφτα που πληρώνουμε, να ξέρει ο δημος τι ψηφίζει, να υπάρχει διαφάνεια, αξιοκρατία και αλλα τέτοια που αντιλαμβάνομαι οτι σου είναι αδιάφορα.
        Κάπου ντροπή. Η ανωνυμία αν εμπεριέχει χρήσιμα σχόλια δεν με απασχολεί η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ομως με ενοχλεί.

        • Να πας να πνιγεις εσυ,η ημιμαθεια σου, και η ελλειψη παιδειας σου.παλιοτομαρο προμαζεμα.ηρθατε στο νησί και το διαλυσατε.Ξεγκρεμιδια στα μέρη σου…………….

  3. Όσο είσαι καλός με τον Χατζημαρκο με κατανόηση βοηθάς στις εκλογές, δεν μιλάς και πολύ, δεν κατηγορείς τον Μητσοτάκη δεν μιλάς ακραία για το νοσοκομείο το λιμάνι τους δρόμους την απαξίωση της Κω σε σχέση με την Ρόδο όλα καλά αλλιώςςςςςςςς

  4. Συνοπτικά ο Χατζημαρκοςςςς είπε τον Νικηταρά τεμπέλη, ψεύτη, λαικιστη, ότι κανει παρανομίες γιατί ο χυτα δεν έχει άδεια λειτουργίας, ανώριμο, ότι δεν ντρέπεται, και ότι είναι πονηρός. Μήπως ο Δήμαρχος πρέπει να απαντήσει σε προσωπικό επίπεδο στον χατζημαρκο?

    • ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΣΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ,ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΝΑ ΝΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΦΤΑΝΕΙ,ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΩ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΥΟΥ ΕΙΔΟΥΣ,ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΙΕΣ ΣΟΥ.ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΦΑΝΕΡΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΜΙΟΥΣ.

      • δεν ξέρω πόσο σωστό είναι να εισαι φανατισμένος; Γιατί αυτό σημαίνει οτι δεν σκέφτεσαι σωστά. Διαφωνώ με την μεταφορά των απορριμάτων αλλα συμφωνώ οτι στο οτι τα γνώριζε ο Δήμαρχος, και ψηφίζει τα πάντα απο αφέλεια και άλλα ενδεχομένως δικά του παιχνίδια.

  5. Σε εφαγαν οι Χατζηκοκκοβιοι. Αυτα παθαινουν οσοι φιλανε κ@το@ρημενες ποδιες και γινονται κλακαδοροι στα αυγα του φιδιου.

  6. Για σοβαρευτείτε εκεί στην περιφέρεια!!!Για όλα φταίει η κυβέρνηση και οι υποστηρικτές της στην περιφέρεια για την κατάντια της Κω και γενικά της χώρας!!!Λειτουργία νοσοκομείου πολιτικές ιδιωτικοποίησης (ΦΟΔΣΑ)προσλήψεις εποχιακών και άλλα πολλά!!!!!Ευτυχώς έρχεται η ώρα της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού με την ψήφο του λαού!!!!

    • Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει πριν καιρό:Διαλυση ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και παράταξης Νικηταρά…..Τα ψέματα τελείωσαν.Κυριοι αποτυχατε….

  7. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ,

  8. το ξερατρε οτι λεφτα υπάρχουν το θεμα ειναι που πανε . Χρόνια ρωταμε και μας βριζουν . μαλλον τα λεφτα πανε σε απευθειας αναθεσεις σε επιχειρησεις του δημου.

  9. Ήταν θέμα χρόνου να συγκρουστούν
    όλα ξεκίνησαν από την λακκούβα θυμάστε ο Γιώργος ο λακουβας συνεχίστηκε με την μη εκλογή Νικηταρά στο ΔΣ του ΦΟΣΔΑ και τώρα η οριστική ριξη. Από κάτι αναρτήσεις στο fd περιμένουμε κάποιες ανεξαρτητοποιησεις στο Δήμο Κω και έπεται συνέχεια

  10. πολύ καλά να πάθετε 67%.Χατζημαρκο δεν θέλατε;;;Πάρτε να χετε.Φορτωνει στο νησί λαθρομετανάστες απ’ όλα τα νησιά φορτώνει και τα σκ…α των άλλων νησιών τώρα.Ξαναψηφιστε τον,ξανακάνετε του πλάτες όταν έρχεται στις παρελάσεις λουστειτε τα τώρα κοκοβιοι

  11. Όποιος καταφέρει και μας εξηγήσει πως κατάφεραν και οι δύο γραφικές φιγούρες(καταστροφείς του νησιού)να πάρουν 60% plus στις εκλογές δήμου και περιφέρειας να αρχίσουμε να χειροκροταμε όλοι μαζί πριν τυφλωθουμε

  12. 2010-2024 ο δημος κω σε εγκατάλειψη απο καισερλη κυριτση νικηταρα

    Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ, αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  13. Ο Θεοδόσης βρέθηκε λίγος και εύκολη λεία για πολιτικούς ικανοτερους του… Προφανώς αυτά που λέει η περιφέρεια επιβεβαιώνουν αυτό που ξέρουμε. Ότι είναι άχρηστος, ψευτρακος, ανευθυνος και ανεπαρκής…. Κοινώς ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι… Που να πιάσουν την καθαριότητα, τις διαγραμμισεις και τα σχολικά κτήρια…. Με χειροπέδες θα καταλήξουν ορισμένοι… Μήπως η φωτιά επεκτάθηκε και λόγω του χαλασμενου συστήματος πυρόσβεσης στο ΧΥΤΑ, με ευθύνη του δήμου Κω?

  14. Ένας ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ….. ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΈΡΝΕΙ.. ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. . ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΒΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ.. ΌΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.30 ΧΡΟΝΙΆ.. ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΈΓΙΝΕ ΠΡΏΤΗ ΧΡΟΝΙΆ ΔΗΜΑΡΧΟΣ… . ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η. ΠΟΛΙΤΙΚΉ.. /////

  15. Η πολιτική είναι εξαιρετικά σοβαρή δουλειά και Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΣΟΥ ΆΛΛΟ ΤΟΣΟ..

    Γιαυτό πασχίζει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.. ΠΑΛΙΟ . ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του ΦΟΣΔΑ

  16. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ…..ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ…ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ…. ΚΟΤΣΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ-ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ……. ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ!!!!!!!!!!!!

  17. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟ 60 & 70 % ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ 20 & 30% ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΑΡΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.

  18. δεν προλαβαίνει να απαντά, για να υποστηρίξει τον εργοδότη του, το Νικηταρά. πολύ χρήμα πέφτει φαίνεται. άλλα επειδή δίνει και γραμμή μήπως είναι ο.. κ…..; ,λέω εγώ τώρα.

  19. Πού μα που είναι, η κυρία Έπαρχος? Όλα τα μέσα, οι γνωριμίες και τα γελάκια κάποτε τελειώνουν και εμφανίζεται η ανικανότητα!

  20. Τα συνεταιράκια κάτω από την ομπρέλα του Άβερελ Ντάλτον τσακώνονται. Οποία ειρωνία! Αυτοί οι δυό, με αγαστή συνεργασία, «κλώτσησαν» τον «κακό» Κυρίτση από την Δημαρχία και οχι μόνο. Έλα όμως που «πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρεις» άρχοσαν τα όργανα; Ο ένας βγάζει τον άλλο ψεύτη. Και στο βάθος χαμένη η Κως, η οποία δχει το φάει το βάρος των λαθρομεταναστων και θα φάει καο τον ΦΟΔΣΑ. Να τους χαίρεστε! 41% στον Άβερελ! 72% στον παρτάκια Ροδίτη! 63% στον ανίκανο κοψιμιό! Βγάλτε τώρα τον σκασμό!!!!!!

  21. Δείτε τις δηλώσεις του Ιωάννη Κρητικού. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Χατζημαρκο. Το πασοκ φταίει που άφησε κρανίου τόπου την χώρα. Το ΠΑΣΟΚ ένω η ΝΔ έφερε ευημερία. Βρε κούνια που σε κούναγε Γιαννάκη νύχτα θα φύγετε και μετά να δούμε που θα κρυφτειτε. Δεν σου κάνει ο Νικηταρας δεν σου κάνει ο Καισερλης και θέλεις τον ανάλογο καμπουρακη της Ρόδου που έφυγε νύχτα. Όλα είναι κομματικά συμφέροντά για εσάς . Για το νησί δεν ενδιαφέρεστε. Για το πυλι θα μας πεις κάτι? Τα λιμάνια κλπ Που αναφέρεις δεν τα έφτιαξε η περιφέρεια απλά τα ενεταξε σε αναπτυξιακά προγράμματα άιντε

  22. Κ Χατζημάρκο μας πρήξατε τα μέζεα. όταν δεν πάνε με τα νερά σας γίνεστε πολύ προκλητικός και η ειρωνία ξεχειλίζει. Ότι έχετε υπό την ευθύνη σας στην Κω έχει τα μαύρα του τα χάλια. Είδαμε τα έργα σας στην Κω. Τι θέλεις να σου πει ο δήμαρχος ? ναι φέρε σκουπίδια? Αν ήταν της παράταξης σου αγκαλιά θα ήσασταν και θα βρίσκατε λύση και όχι αποφασίζουμε και διατάζουμε με μπόλικη ειρωνία. Πολιτικά παιχνίδια όχι στην πλάτη μας. Λες και το παν είναι να βγάλετε δήμαρχο της παράταξης σας.

  23. πρώτα έκαψες τη Ρόδο με την απραξία σου και τώρα αποτελειώσει τη Κω. Μετά την εξαφάνιση του Πυλιου που το εθαψες στους μετανάστες τώρα φέρνεις και τα σκουπίδια στο καμμένο ΧΥΤΑ. Ζώα που τον ψηφίσατε να τον χαίρεστε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ