Η γιατρός Κατερίνα Γαβαλά ξεμπρόστιασε κυβέρνηση και Θεμιστοκλέους για τη «στημένη συνάντηση» στην Κω (video)

55
16428

Μάλιστα η ίδια μίλησε για Σταλινικές καταστάσεις στον τομέα της υγείας

Για την απαράδεκτη κατάσταση στον τομέα της υγείας στο νησί της Κώ συζήτησαν σήμερα το πρωί στον αέρα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» η πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Κω Κατερίνα Γαβαλά και ο υφυπουργός υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα μετά από συζήτηση που είχε με τη συνομιλήτρια του.

Πιο συγκεκριμένα αφού η επιστήμονας εξήγησε ότι με τις επιτάξεις του ιδιωτικού τομέα δεν γίνεται τίποτα και ότι αυτά αποτελούν μπαλώματα, στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν είναι τωρινό το πρόβλημα στην υγεία του νησιού αλλά υπάρχει χρόνια.

Επίσης έκανε και λόγο για Σταλινικές καταστάσεις, όσον αφορά τον εξαναγκασμό που υπάρχει στους ιδιώτες να συμβάλουν στο δημόσιο και αναρωτήθηκε πώς κάνει κάτι τέτοιο η κυβέρνηση της ΝΔ. Μάλιστα τόνισε ότι ζητάνε από ανθρώπους χωρίς γνώση σε ορισμένα πράγματα να συνδράμουν, πράγμα που αν είσαι γιατρός το γνωρίζεις.

Αμέσως για τα παραπάνω θέλησε να απαντήσει ο υφυπουργός Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος δεν μίλησε ξεκάθαρα αλλά προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από μια συνάντηση που έγινε με τους αρμόδιους φορείς του νησιού, με την Κατερίνα Γαβαλά να παρεμβαίνει και να τονίζει ότι αυτή ήταν στημένη, καθώς η ίδια ενημερώθηκε μισή ώρα πριν, με την κ. Γαβαλά να λέει «αν επικαλεστεί τη συνάντηση θα συνεχίσω να μιλάω, γιατί ήταν στημένη».

Δείτε το απόσπασμα από το 4:15 και μετά

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδιαφέρουσα τηλεδιάσκεψη μεταξύ υπουργού & υφυπουργού Υγείας, Δημάρχου & συλλογικών φορέων της Κω

55 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριάρχησε το.. περί δικαίου αίσθημα, ή το περί αντιπολιτευτικό μένος?

    Το περί ξεμπροστιάματος που το είδατε?
    Εκατό φορές προσπαθήσανε να την επαναφέρουν στην τάξη και να σεβαστεί τούς συνομιλητές της, αλλά μόνο πολιτισμό δεν έδειξε.
    Με τον τρόπο της χάσαμε ότι δίκαιο είχαμε.
    Η επιστήμη δεν συμβαδισε με τον σεβασμό.
    ΧΑΣΑΜΕ στις εντυπώσεις κύριοι.

    • …ντράπηκα πού είμαι Κώος. Δεν αρμόζει η συμπεριφορά αυτή για μορφωμένη επιστήμονα.

      • Να νρέπεσαι με την κατάντια του Νοσοκομείου όχι με την Γιατρό, φτωχέ στο μυαλό- ανθρωπάκι. Αν είσαι και πλούσιος και έχεις λύσει το πρόβλημα της υγείας ιδιωτικά, η φτώχεια στο μυαλό σε κάνει επικίνδυνο!

        • Είσαι πολύ βλάκας.
          Τι σχέση έχει η όντως κατάντια του νοσοκομείου με τον τρόπο που διεκδικεί κάποιος το δίκιο του.
          Όχι μόνο δεν είμαι πλούσιος, ενώ εσύ είσαι πλουσιοτατος στην μακακία που σε βαράει, αντιθέτως ΑΠΑΙΤΩ αυτός που διεκδικεί κάτι ΚΑΙ για μενα, να είναι ΣΩΣΤΟΣ και όχι όπως η συγκεκριμένη που έκανε ΦΘΗΝΗ αντιπολίτευση και όχι επί της ουσίας.
          Χάνεις το δίκιο σου από μια λεπτομέρεια ή από τον τρόπο που τον διεκδικείς.
          Λοιπόν αραξε και μάθε να διαβάζεις σωστά τα πράγματα και τις καταστάσεις

    • Οι εντυπώσεις μας ανδιαφέρουν.
      Την πίκρα ημών που ψηφίσαμε Ν.Δ. δεν την υπολογίζεις. Γιαυτό στις επόμενες εκλογές θα φάτε καλά εσείς που επιμένεται να υπερασπίζεσθε το λάθος.

  2. Ποια γιατρός;Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.Τόσο πολύ σκέπτεται τους ασθενείς που ήθελε να γίνει βουλευτής να φύγει από Κω.Έτσι να πεφτουν οι μάσκες.Θέλουν στα αλήθεια να βοηθήσουν ;Ποια είναι η πρόταση της μας είπε;Τι θα έκανε αυτή;Ψελιζε για Στάλιν για χούντες,φιλελεύθερους και τέτοια κλισέ ,εμποδίζοντας να ακουστούν οι άλλοι.Ναι ο κόσμος είναι με το υπουργείο που ψάχνει λύση.Εκτός αν δεν θελουμε για να δουλεύουν οι γιατροί έξω.Αυτό θέλει η κυρία;Καμάρωνε κιόλας όταν την δούλευαν και της έλεγαν ότι ήταν δραστήρια.Της αρέσει όπως είμαστε σήμερα μάλλον και δεν θέλουν αλαγες.Λουστητε την και μην μιλάτε.Όλα Καλα.

    • Με τέτοια μυαλά που έχεις, όντας ικανοποιημένος με την κατάσταση στο Νοσοκομείο της Κω, μάλλον δεν φαίνεται να υπάρχει προκοπή σ’ αυτόν τον τόπο. ίσος πρέπει να σκεφτούμε την μετανάστευση στην ενδοχώρα για να σωθούμε. Σου εύχομαι να μην χρειαστείς να πας στο Νοσοκομείο, γιατί αν συμβεί θα φτύνεις προς τα πάνω για να σούρχεται ως βροχή το φτύσιμι. ΕΛΕΟΣ σ΄αυτό το νησί του Ιπποκράτη. Πιάσαμε πάτο ή μήπως έχει κι άλλο βάθος η υποβάθμιση!!!

    • Κρίμα για τα μυαλά που έχεις. Επειδή είναι πολλοί σαν και σένα γιαυτό βρισκόμαστε σ’ αυτήν της κατάσταση!

  3. Ο κόσμος καταλαβε ποιος δεν θέλει λύση και απλά θέλει αγανακτισμένους.Ποιος θέλει άδειο το νοσοκομείο από γιατρούς,όλες οι άλλες ειδικότητες είναι πλήρης.Οι γιατροί θέλουν την κατάντια αυτή.Οι συνδικαΛΗΣΤΕΣ που απλά το έχουν σαν βάση να γίνουν πολιτικοί.Κανένα ενδιαφέρον για τον κόσμο.Απλά την πάρτυ τους.

  4. Δηλαδή η κυρία αυτή θέλει το καλό μας σαν γιατρός και μάχεται για αυτό;Απλά και ο τελευταίος που την είδε καταλαβε.Δεν θέλει λύση.Το επιχηρημα;Δεν την ρωτησαν πρην.Τα γνωστά,χούντα,Στάλιν οι κακοί φιλελεύθεροι και τέτοιες σαχλαμάρες.Την καμαρώσαμε.

  5. ΜΠΡΑΒΟ.Και όμως ο Γεωργιάδης λέει το σωστό.όπου υπάρχει πρόβλημα πρέπει να επεμβαίνει το κράτος με επίταξη.οποιος αρνείται να του αφαιρείται η άδεια εξασκήσεως.να μείνουν με το πτυχίο

  6. Μπραβο Κ.Γαβαλα να αγιασει το στομα σας.Την επομενη φορα που θα κατεβείτε και παλι υποψήφια βουλευτης με το Πασοκ, προσωπικά θα σας ψηφήσω!

    • Για να φύγει και αυτή από το νοσοκομείο;Φίλε μου επειδή το είδα τι είπε ακριβώς για να αγιάσει το στόμα της;Μεγάλη επιτυχία του ΠΑΣΟΚ αν κατέβει βουλευτής.

    • Μάλλον κοιμαστε όρθιοι
      Καταλάβατε τι παιγνίδι επαιξε η κυρία?
      Μαλλον όχι και σας λυπάμαι ειλικρινά.
      Να ποιοι επιδεινώνουνε τα προβληματα…

      • Μάλλον δεν καταλάβατε τον στόμφο τον οσον αναφερω.Η κυρια Γαβαλα βρήκε την ευκαιρία να κανει ενα αντιπολιτευτικο σόου μπροστά στις καμερες για τις δικιές της φιλοδοξίες και μονο.Το εχουμε ξαναδεί το εργο.Παταμε πανω σε καυτα κοινωνικα προβλήματα και μετα αν προκύψει και γίνουμε κυβέρνηση ,σφυρίζουμε αδιάφορα.

  7. έχεις την ευθύνη του Γιώργου που χάσαμε η αδιαφορία σου σαν δήμαρχος δεν έχει όρια είσαι στον κόσμο σου τέλειος.

  8. κλεφτες απατεωνες λησταρχοι του λαου πολιτικοι δημαρχοι γιατροι δικηγοροι μηχανικοι λογιστες κλπ

    Η Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών .
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.Η γενιά, που τα έφαγε όλα και χρεωκόπησε το κράτος.Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια πούλησε τα παιδιά της στο ΔΝΤ.Η γενιά που ακύρωσε τον κόπο και τη θυσία της γενιάς του πολέμου.Η γενιά που με το καλημέρα, έγινε η αιτία να χαθεί η Κύπρος. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.https://terrapapers.com/polytechnio-i-pio-achristi-genia-ellinon/

      • έχεις μαύρα μεσάνυχτα, μπορεί οι χουντικοί ναητανολα αυτά που λένε

        αλλά ποτέ δεν θα πούλαγαν την Κύπρο.
        έχει πολύ απλά λίγες γνώσεις για το θέμα.
        στην τελική ο Έλληνας εχευολα τα στραβά,αλλά όταν έρθει η ώρα ν απειληθεί,τότε μάχεται.

    • Κάτι σαν εσένα βγάζουν άχρηστους αντιπροσώπους. Τα έχουμε φάει στην μάπα σαν του λόγου σου άσχετη. Όχι για βουλευτής, ούτε για νοσοκόμα.

    • Είναι ντροπή σας ζώα, που τόσα χρόνια το μόνο που κοιτάτε είναι να διορίσετε τον αγράμματο γιο σας στο Δήμο, να ξεστομίζετε τέτοια λόγια. Συμφωνείτε με ….. τον Αβρίθη, που θα μας πει ότι κάνει λειτούργημα…επειδή οι άχρηστοι που ψηφίζουμε όλοι τα τελευταία 20 χρόνια μόνο ξενοδοχεία βλέπουν στον ύπνο τους κ κανένα ενδιαφέρον για την Υγεία, θα την πληρώσουν τώρα οι ιδιώτες ιατροί. Έπεσα απ τα σύννεφα με τα σχόλιά σας. Αλλά ξεχνάτε μάλλον σε ποιους τηλεφωνείτε όταν έχετε ανάγκη. Άξιοι της μοίρας μας.

  9. πάντως είμαστε για πολλά χαστούκια , και μας γράφουν στα τέτοια τους Όλοι τους και εμείς μαλώνουμε κ μεταξύ μας για τα κόμματα

  10. Η επίταξη των γιατρών για να καλύψουν βασικές ανάγκες στο νοσοκομείο της Κω μου θυμίζει το τραγούδι [έλα βρε Χαραλάμπη να σε παντρέψουμε…..].Κάποτε οι περισσότεροι έλληνες έβαζαν πολιτικό μέσο για να βρουν δουλειά στο δημόσιο,τώρα όλοι του γυρίζουν την πλάτη.Έγιναν λέει 14 άγονοι-άκαρποι διαγωνισμοί για την πρόσληψη γιατρών και τι περιμένουν;Να λύσουν προσωρινά το πρόβλημα με μπαλώματα.Μια λύση θα ήταν να φέρουν γιατρούς από το εξωτερικό όπως κάνουν με τους εργάτες γης και τους ξενοδοχουπαλλήλους.Με το ζόρι δουλειά και παντρειά δεν γίνεται.

  11. στα νυχιά και στα λούσα σας με τα πονάτε το νοσοκομείο εσείς το καταστρέψατε η ιδού ντοπη σας…..

  12. ο ΑΔΩΝΙΣ εχει διπλα του τον ΑΒΡΙΘΗ και τη ΣΒΥΝΟΥ.
    Δε φοβαται τιποτα.
    Θα πατησει στο λαιμο τους γιατρους!!

    • Εσυ κάτσε να σε πατάνε η γιατροί και να πεθαίνεις έχοντας σε κάθε στενό ιατρείο.

  13. Διαβάζοντας τα σχόλια όλων όσων σχολιάζουν υποτιμητικά τους λίγους γιατρούς που έμιναν και παλεύουν μόνοι τους μέσα στα Νοσοκομεία, φοβάμε πως θα μείνουμε σε λίγο μόνο με νοσοκόμες. Αντί να στραφούμε όλοι μας εναντίον αυτής της κυβέρνησης και όποιας άλλης προηγούμενης ή επόμενης έχει την ίδια πολητική για την υγεία, βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας. Τι ειρωνία να προβάλουμε το νησί της Κω ως Το Νησί Του Ιπποκράτη, το νησί της Ιατρικής και να μην έχουμε Γιατρούς στο Νοσοκομείο. Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!!! Μας Δουλεύουν!!!

    • Έχεις καταλάβει τι λες;Αυτό θελουμε γιατρούς στα νοσοκομεία να πάρουν αερα .Εσένα σε ενδιαφέρει το πως θα πάνε;Ποιοι θα πάνε η αν θα πάνε;Υπάρχει κάποιος που θέλει να προσληφθεί και δεν τον πέρνει η κυβέρνηση;Να βγούμε να την βρίσουμε;Το παραμύθι με τα ενοίκια;Έξω πως δουλεύουν ;Δεν τους πειράζουν τα ενοίκια;Έχεις κάποια λύση;Πες την.

  14. Οποιος γιατρος αντιδρασει να τον πατε στη μακρονησο, στη γυαρο, στον αη στρατη και στο παρθενι της λερου. Να τους περασετε και απο την μπουμπουλινας για ενα χερι ξυλο.

  15. Μωρε τονε ξεμπροστιασε τον κυπροχάνο σου και σας σας ξαφτυλισε φασιστρονια 🤣🤣🤣🤣🤣

  16. ζητω οι καταστάσεις που προκαλούν την πολυπόθητη τηλεθέαση σεε κκολαπτόμεους πολιτικούς αστερες, διοτι για το πρόβλημα της υγείας έχουμε καιρό, αφού είναι χρόνιο

  17. Δεν σας αρέσουν οι αλήθειες…
    θα ήθελα πολύ να μάθω τους φορείς που υποστηρίζουν το υπουργείο Υγείας. ΞΕΦΤΙΛΕΣ

  18. είπε η «ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΛΑ» της τοπικής πολιτικής σκηνής… χαχαχαχα
    η αλήθεια είναι όμως ότι κατάφερε να «κλέψει» τα φώτα της δημοσιότητα που για αυτά «σχίζει» τα ιμάτια της. ….

  19. Καλά τα είπατε κυρία Γαβαλά…σας άκουσα και συμφωνώ με όσα είπατε …αλλά συμφωνώ και με τον άδωνη…όλοι οι γιατροί μέσα και να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο όπως σε όλη την Ευρώπη…

  20. Έχω μία απορία. Πριν ένα χρόνο δεν ήταν η ίδια κυρία που βγήκε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και δήλωσε υπέρ του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγεία, να ιδιωτεύει ο νοσοκομειακος γιατρός και ο ιδιώτης να παρέχει υπηρεσία με αμοιβή στο δημόσιο νοσοκομείο? ή μήπως με απατά η μνήμη μου?
    τώρα γιατί «κοπτεται» για τη δημόσια δωρεάν παιδεία?
    τι εξυπηρετεί? μήπως την υποψηφιότητα της για βουλευτής του ΠΑΣΟΚ???
    Την απορία μου εκφράζω.

  21. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ , ΣΙΓΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ Η ΕΠΙΤΑΞΗ , ΔΗΛ ΕΝΑς ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ? ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ? ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ? ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ? ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΙΟΦΟΙΤΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΟΥ ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΛΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΡΙΣΚΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙς ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ